Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 24
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde +1 VOT PENTRU Buburuze ian-feb 2011 |
+1 si de la mine !!!!!!!
sa fim consecvente
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Shines spune:
Vas si bebe sunt ok...maine ajung si ei acasa. Va pupa pe toate.
Referitor la nume..veniti fiecare cu propuneri si vedem pana la urma.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
no bine..pana am trimis eu mesajul v-ati apucat pe vot
tot buburuze zic si eu
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
missmj spune:
c faceti fetelor ? si eu votez pt buburuze !!!
Eu ma mulg intr-una ca la 19 trebuie sa fiu la dr pt controlul de 6 sapt si dupa aceea vreau sa mergem si pe la un supermarket sa facem cumparaturi.m-a rupt pompa astaAm scos 50ml pana acum, dar greu !
Bine ca avem vesti de la Ziki si Vas...ma bucur ca sunt bine si vin acasa ! Abia astept sa vad poze de cei mai asteptati bebelusi ai odiseei !
Pana la urma ramane la miezul noptii sa predam stafeta da ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
loutzy spune:
wudy al meu baiat a luat fix 700g de la greutate de iesire din spital(3460g, el s-a nascut cu 3700g) si pediatra a zis k e ok. nush acu cum interpreteaza fiecare.In cartea mama si copilul scria ca tre sa ia in prima luna in jur de 500-550g fata de greutatea de la nastere in final in jur de 750g.
Cu mancatul nush ce sa zic,la mine nu-mi zice nimeni sa manac(exceptie tatl meu), dar eu am o pofta de mancare de mama mama.Se uita al meu lung la mine cat pot baga.
Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
mica_daria spune:
Si eu votez tot pentru Buburuze!
Alexia la 1 luna avea 4200 gr (din maternitate am venit cu 2950 gr), iar la 7 saptamani avea 4900 gr.
loutzy spune:
Si eu voyez tot pt "buburuze" desi sunt mai multi buburuzoi.
Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
madalina_m spune:
si eu pentru BUBURUZE!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Doloress spune:
Fetelor ce ma mai distrati, cand nu ia in greutate ca la carte nu e bun, cand ia prea mult, iar nu e bun, asa sunt mamele, trebuie sa-si faca mereu griji. Daca nu ne facem noi, atunci cine...
GABRIELA - si al meu a luat la fel, 700 de grame in doua saptamani, e foarte bine si nu e deloc mult. Eu una zic ca sunt prea mici sa fie pusi la regimuri. Dupa niste studii cica daca 5 minute ii tii infometati pentru ei e ca si cum ne-ai tine pe noi 3 zile. Li se pare sfarsitul lumii, de aceea si plang atat de sfasietor de foame. Dupa parerea mea copilului trebuie sa-i dai cand vrea el sa pape, el stie mult mai bine cand ii e foame si cand nu. Are si salturi, poate lua in anumie perioade mai mult, in altele mai putin, ai sa vezi acusi cand iti face greva foamei si nu mananca zile intregi mai nimic (cum face al meu cel mare) ca o sa regreti vremurile cand papa lacom la san. Daca vi se par prea grasuti, nu va faceti probleme, dupa un an, cand incepe sa mearga toti bebelusii incep sa piarda din pernute, o sa va fie dor de manutele si piciorusele alea plinute.
Al meu cel mare e pielea si osul, i se vad coastele, cand era mic era un bolfos si jumate, tare imi era drag.
ziki spune:
FETELOR, ATI FOST FENOMENALE!!!
m-a emotionat galeria voastra de numai numai! Am stat si am stors o lacrima la fiecare mesaj!
VA MULTUMESC DIN SUFLET!
am ajuns acasa acum ceva timp, dar am o mega-problema cu laptele.
m-au torturat la muls in spital, l-am pus pe Felix la san sa suga, sa stimuleze, si in afara de mega-ragade cu sange si sanii tari ca piatra nu am reusit nimic.
asa ca mi-am luat frumos reteta de la dr si am inceput sa iau Dostinex, pana maine, cate o jumatate la 12 ore, pentru oprirea lactatiei.
de unde credeam ca o sa reusesc, acum abia astept sa scap
in fine. e atat de bine acasa ca deja nu mai conteaza
ma bucur ca am prins sfarsitul odiseei cu voi.
p.s. Flavia e atat de mamoasa ca ma si mira...
p.s.2 - pun poze cu eschimosul! :))
sanziana de flavia si cu felix