FIV Dr DRAGOS ALBU 24

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angleica fa doua dosare: intr-unul pune analizele mai vechi de un an (absolut toate) si in celalalt pune analizele cele mai recente. Se va uita la toate, caci oricum discutia voastra va fi lunga si, vei vorbi despre istoricul tau/vostru medical (deci chiar sunt necesare toate analizele). E bine sa te duci si cu sotul la prima intalnire, caci va avea si el de facut anumite analize. In plus, suportul moral pentru ambii soti creste foarte mult daca participa impreuna la prima intalnire. Sa fi pregatita si pentru o eco intravaginala, sedinta va costa intre 120-190 roni

fetelor, unde-s vestile alea bune? cat mai clociti?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

neatza fetele,
flo, au fost 12 oute, nu toate mature. Am niste emotii. Sunt reazervata in a ma bucura avand in vedere problemele mele. Astept telefonul cu sufletul la gura.
mikaia, tu cum esti? cum a fost transferul? lipiciosi iti doresc, 9 luni in burtica mamei
Bafta fetelor care asteapta rezultatul beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

'neatza, dragele mele.
raspunsul la beta este negativ. am sa iau o pauza, sa ma "dreg"... si ne reantalnim aici, desi va doresc ca voi sa va mutati la sectiunea "mamici".
sunt cam zdruncinata si nauca, dar va trece. va pup si va multumesc ca mi-ati fost alaturi! sper sa ne regasim curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Imi pare rau Lumi, nu stiu ce sa spun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ali offfff,

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Tinuta . Sunt convinsa ca din 12 oute or sa obtina suficienti embrioni lipiciosi. Iti tin pumnii. Oricum nu trebuie sa mai astepti mult - pe mine pe la pranz m-au sunat sa-mi spuna de embrionasi. Doamne Ajuta!

Din pacate pe mine durerile abdominale ca la ciclu nu m-au lasat - inca nu am avut nici o sangerare dar la cum ma doare, parca din moment in moment trebuie sa vina. Of Doamne! Ma mai pacalescu cu Nospa ca imi mai trece.... In rest nici un simptom...nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

alilumi

flo, trebuie sa fie bine. Ma chinui sa-mi pacalesc emotiile.

mirela, multumesc, am cautat in primele capitole si asa scriai, endometru in jur de 10. Nu stiu de ce, dar al meu era aproape 14 inainte de pregnyl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

multumesc mult pt sfaturi ,da o sa merg cu sotul ,oricum el a mers de fiecare data cu mine ......si sa inteleg ca va intra si el cu mine la dr,ii permite nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ali imi pare rau t nereusita ta ,o imbratisar calda it trimit stiu ca nu ajuta ...........dar ...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

dragele mele,
cele ramase pe metereze (nu-i bai ca peste vreo 2-3 luni, ma catar si eu din nou pe ele ca o capra ce sunt),
flo, tinutza si altele,

nu intrati in panica! ganditi-va asa: ca eu sunt "veriga slaba" a acestei luni. voi o sa fiti ok, da? o sa fiti mamici!

hai, ca mi-am mai revenit sau am intrat in "amorteala sufelteasca"... m-am consolat -daca pot sa spun asa- cu valoarea beta de 1.20<5 mUI/mL. totusi nu a fost zero!

eeeh, viata e un razboi, iar uneori mai pierdem cate-o batalie!
toate si tin pumnii in continuare! va rog eu, "razbunati-ma" cu sarcini multiple si lasati emotiile puternice ca afecteaza bebeii!

p.s. aristica! mi s-a parut mie sau ziceai ca iti faci planuri de nunta? no, amu, as putea sa beau fara probleme in cinstea ta, nu-i asa?
angelica si bafta!

Mergi la inceput