FIV Dr DRAGOS ALBU 24

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Simonia, iau utrogestan de 3 ori pe zi intravaginal ... sa-mi administrez eu singurica mai mult nu imi vine...

Mergi la inceput

Tinuta, pana azi eram super increzatoare - dar azi, daca vad ca ma doare burta asa, si mijlocul, nu mai imi vine sa zambesc. ma chinui de vreo 3 ore sa ma apuc sa gatesc ceva si ma invart aiurea prin bucatarie...da, vineri ar trebui sa fie ziua 10 de la embriotransfer....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

flo, draga mea,

poate sa fie doar o senzatie (cu toate ca pare atat de reala!). si eu am avut EXACT simptomele astea (nu mai mult de cateva zile in urma) si am fost in pragul... unui inceput de disperare! te rog mult, linsteste-te! nu face bine la embrionasi! mai ales ca ai avut si hiperstimulare... nu poti de la asta sa treci direct la o stare de bine!
hai, succes la "clocit" si linsteste-te, da?! fata trista iar saptamana viitoare sa vii cu un beta maaaareee cat casa si sa fii vesela ca primavara!!!

succes si fetelor care asteapta, care incep... tuturor!

Mergi la inceput

Multumesc Alilumi. M-ai mai linistit un pic daca zici ca si tu ai avut la fel... of Doamne cat de greu este!

Tu ce faci? Cum iti e? Ai mai sangerat? Daca nu, inseamna ca firicelele alea au fost de la nidare.
Cand te mai testezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

flo,

eu sunt bine. nu prea mai am nimic. ma mai inteapa usooor, cateodata si pe ici, pe colo (io imi imaginez ca uterul meu face stretching) si inca mai am momente cand am simptome prevestitoare de CM. de sangerat nu am (mai) sangerat iar firicelele acelea au fost atat de firave! abia observabile! ma bucur ca am scapat de durerile de cap si ametelile din week-end-ul trecut. da, am avut si de-astea!
in rest, nu ma mai testez, ca dupa cum au zis si fetele, nu are rost. e prea devreme. asa ca, astept ispasita beta de joi. si asa mai este atat de putin! fie ce-o fi!

asa ca, draga mea, tin pumnii, cumtzica si linsitita sa stai la caldurica!DD are grija de noi toate dar si noi tre' sa-L ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

inna felicitari!!!
flo tocmai ce te laudasem si iote ce te vaicaresti! ceea ce simti tu, nu poate fi de la menstruatie, ca-i mult prea devreme.
restul fetelor care astepta si sper sa citesc vesti bune

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Voi v-ati luat medical dupa embriotransfer?

Va intreb desi la mine e cam devreme, abia ma apuc de Menopur, insa sunt curioasa.

btw Menopur se face tot in burta si fiolele alea 2 de 75X75 UI se pun intr-o doza de ser? Am priceput io bine sau taman pe dos?

Merci si bafta, spor la clocit unde e cazul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ar fi bine sa iti iei macar 1 saptamana.albu da concediu medical 10 zile de la punctie.
ai priceput bine,in burta,intr-o doza de ser.
bafta multa!

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

Voi v-ati luat medical dupa embriotransfer?

Va intreb desi la mine e cam devreme, abia ma apuc de Menopur, insa sunt curioasa.

btw Menopur se face tot in burta si fiolele alea 2 de 75X75 UI se pun intr-o doza de ser? Am priceput io bine sau taman pe dos?

Merci si bafta, spor la clocit unde e cazul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

BUNA FETELE!Luni am prima programare la dr ALBU ,si vroiam sa va intreb voi cind a-ti fost prima data cum a decurs consultaia:imi face si ceva analize,consult ,eram curioasa ca eu de 2 zile fac penicilina pt ca am avut niste dureri groaznice de burta din momentul in care mi-a venit ciclul ,si am fost la medic si a zis ca am racit ca am uterul inflamat si trebuie neaparat sa iau antibiotic....si ma gindeam are vreo importanta in caz de o sa imi faca si ceva analize ....nu stiu ma gindesc poate imi recolteaza ceva....of de abia astept sa merg sa vad in ce stadiu sunt si sa ma apuc si eu de fiv ,simt ca nu mai am rabdare....PUP TOATE FETELE SI VA TIN PUMNI LA CELE IN FOCURI SA FIE UN BETA GRANDIOSSSSSSS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

inna felicitari ma bucur tare mult pt ca in sf ti-ai indeplinit visul de a fi mamica
Doamne ajuta in continuare

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput