FIV Dr DRAGOS ALBU 24
Raspunsuri - Pagina 15
honeys spune:
Alumini, simonia, inna, flo flo
va asteptam saptamana asta cu vesti pozitive.
o saptamana plina de vesti bune va doresc
alilumi spune:
o saptamana cu vesti bune tuturor!
"hai, hai, cu testishorul, sa ne iasa bebishorul!"... deci, ca sa sparg gheatza si sa fiu prima cu o veste... sa zicem mai putin optimista: am facut si io azi un test (ziua 11) si iesi negativ. mai incerc si maine dimineata, si poimaine, iar joi ma prezint frumushel la betaaa.
eh, daca n-o sa fie... va procopsiratzi cu mine inca un sezon!
toate fetele!
simonia spune:
e devreme pt. testul de urina alilumi, e normal sa fie negativ, mai e timp pt. vestea cea buna !
am fost sa fac testul de sange. din pacate va veni peste cateva zile. cel putin am sa stiu daca a incercat sa se prinda
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
alilumi spune:
simonia,
sa dea DD sa vina rapunsul pozitiv mult asteptat!
nici eu nu ma descurajez usor desi, nerabdatoare, ce-i drept!
aristica spune:
simonia ma pagubesti de vreo 200 euro...asa merge darul la botez la voi?
ali fetita...sa dea Domnul sa fie doar un sezon pentru tine, sau un episod pilot, cum doreste sufletelul tau...testul de pipi s-ar putea sa nu se pozitiveze nici la 2 saptamani de la et...daca vrei neaparat sa faci test, fa beta, iar cele doua fricele nu apar chiar in momentul nidatiei, ca nu curge sangele ala instantaneu, ca la robinet, dureaza una, doua, trei zile pana-l vezi pe chilot
flo tu esti cea mai linistita
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
inna08 spune:
A 11 zi de la ET :Beta -HCG:178mUI/ml.
Multumim Doamne.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
alilumi spune:
aristica,
imi doresc si eu ce-si doreste toata lumea, desi nu e numai dupa voia noastra (faca-se voia Lui)... saru'mana de informatii.
si inna e foarte cumintzica!
brunadria spune:
inna felicitari! sarcina usoara!
ma bucur enorm cand vad reusite! sper sa reusesc si eu!
simonia tin pumnii stransi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
inna08 spune:
Alliiiiiii si simoniaaaaaaaa urmati voi.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.