Ce mascara sa cumpar?

Ce mascara sa cumpar? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Ma poate sfatui cineva ce mascara sa cumpar? Apar tot timpul reclame ca au inventat pe cel mai nemaipomenit, care e bun in realitate?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

din tot ceam folosit hypnose de la lancome e de departe ea mai buna

de 5 ani doar asta folosesc

nu stiu cat costa, probabil mult,eu le primesc din strainatate gratis, dar cum nu folosesc mai mult de 1 pe an, adica nu stiu sa fi terminat una - le arunc cand primesc noi ca sa nu fie expirate - as da poate bani mai multi decat pe alte mascara

mama de Carol (29.12.2008) si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty1982 spune:

folosesc GLAM'EYES MASCARA de la Rimmel.mi-a placut si de la L'Oreal cel cu doi pasi shoking,dar in functie de genele tale daca se aranjeaza usor poti folosi si pe cele de la Mabeline,dar cum sunt ale mele(rigide ,drepte si lungi )cele doua mentionate dau rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu ca si Naty, mi se pare cel mai bun mascara din ce am incercat. Ieftin si bun. Vreo 28 de lei parca.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Estee Lauder - Maximum Volume si Diorshow de la Dior, eu doar pe astea le folosesc de 3 ani

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

eu-s fan Telescopic de la Loreal si mai nou a aparut lash arhitech 4D tot de la loreal, e un pic mai scump cam 65 dar e SUPER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mixaela spune:

De 2 ani il folosesc Maybelline Colosal,personal imi place ff mult cum imi aseaza genele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Subscriu la ce a spus sdcristian,
si mie mi-a placut cel mai mult acest rimel. Acum am un YSL, imi place si asta dar nu se compara cu Lancome.

Eu le iau de la cineva si nu avea lancome pe stoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

GIVENCHY Phenomen'Eyes Mascara :) e chiar "revolutionar" :)
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P218317

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

din tot ceam folosit hypnose de la lancome e de departe ea mai buna

de 5 ani doar asta folosesc

nu stiu cat costa, probabil mult,eu le primesc din strainatate gratis, dar cum nu folosesc mai mult de 1 pe an, adica nu stiu sa fi terminat una - le arunc cand primesc noi ca sa nu fie expirate - as da poate bani mai multi decat pe alte mascara

mama de Carol (29.12.2008) si 19+ cu

Lancome Hypnose drama.... ... foarte greu ma poate conving cineva ca este altul mai bun

Mergi la inceput