LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
Anaan, mere treaba ? citat din Ada ![]()
Astazi mi-a povestit mama ca a fost pomenit Andrei la masa, deci e de bine ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Relatare:
-2 ore, ambele clase de E (la noi asta inseamna aia...nazbatiosi, sa folosim un eufemism, draguti dar agitati, galagiosi, vorbesc unii peste altii...nebunie
)
- rezultat: capu' meu mare mare![]()
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Relatare: -2 ore, ambele clase de E (la noi asta inseamna aia...nazbatiosi, sa folosim un eufemism, draguti dar agitati, galagiosi, vorbesc unii peste altii...nebunie ) |
Si la noi tot aia inseamna
.
Anaan spune:
Ilinca, ti-am ramas datoare cu o lamurire. Eu sfaturi prea multe in legatura cu doctoratul nu pot sa-ti dau, ca eu sunt in sistem pre-Bologna; patru ani m-am delectat cu referate ( care pe atunci nu era voie sa fie parti ale lucrarii
) si doi am scris la teza ( care trebuie sa fie mai lunga decat se prevede pentru voi acum). Oricum , ca orice lucru, e bine sa o iei din timp, sa nu ajungi in momente de criza. Asta nu inseamna ca te apuci de azi de scris la teza, dar macar incepe si aduna-ti materialele, fiseaza etc, ca, atunci cand te apuci de scrisul propriu-zis, sa fie documentarea gata.
simonapro spune:
Va doresc o primavara frumoasa plina de bucurii 

La multi ani fericiti Mireal
Nici eu nu am putut sa vad pozele de la ziua lui Dragos, doar un pic miniaturi.
Am fost ieri cu copiii la analize si i le-am facut doar lui Sebi, ca lui Lucian nu ia gasit venele si a stat copilul destul de cuminte, l-a intepat o data, am nimerit si o asistenta prost dispusa, ca anul trecut ia luat fara nici o problema sange.
Ieri si azi noapte, Luc a facut febra 38-38.5, bine ca ia scazut repede cu antitermic, azi vad ca nu a mai facut deloc, ma gandesc ca poate e de la masea, ca are gingia umflata, in rest nu are alte simptome.
Anaan: multa sanatate Andreiutului si acomodare usoara cu ghetutele, sa fie bine 
Off, mai fetelor, stiu ca e frumos sa stai la casa din punct de vedere al independentei, al linistii si al confortului privind spatiul, dar sunt si o gramada de dezavantaje: nu avem gaze in localitate si e asa de frumos sa stai sa faci focul la centrala, e departe si nu pot sa duc copiii la diferite activitati, plus scoala care incep sa fiu nemultumita, nu mai vorbim ca ajungem amandoi la 7 seara acasa si nu are cine sa faca treaba si prin curte si multe altele, le-am pus pe toate in balanta. Oricum e destul de dificil la vremurile astea sa vinzi o propietate, noi nu ne grabim, daca nu o sa luam banii care trebuie pe ea, nu o s-o dam, gasim solutii.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Ilinca_M. spune:
Anaan, merci de precizari! Wow, 4 ani de referate, care nici sa nu fie parti din lucrare...uh, nu ti-a fost usor!! Dar ortezele ce sunt?![]()
Si acum iar HELP, mai ales de la mamele care frecventeaza centre de joaca (nu de-alea de tip mall) si care eventual au si copii mai maricei:
- pe la voi prin orase ce se-ntampla la o zi de nastere intr-un loc de-asta/centru de joaca? Difera in functie de varsta copiilor? Sunt animatori? Ce fac aia pe acolo? Ce surprize sunt oferite copiilor, ce programe distractive etc?
- dar la gradi sau tot la centre de-astea, ce ateliere creative/ educative etc. se fac? In ce constau ele? Gen "sa tzesem frumos":))) sau "sa-nvatam bune maniere", "sa pictam/ sculptam" etc?
Ajutati-ma care aveti idee despre chestii de genul asta!
Anaan spune:
Ilinca, eu referatele alea le-am biruit in mai putin de doi ani, dar cand am fost gravida mi-am intrerupt pentru un an docul, fiindca nu am avut o sarcina prea usoara si era si tatal meu bolnav, astfel ca nu apucam sa scriu si nici nu ma puteam concentra in directia asta, ca aveam altele mai grave pe cap. De-aia am lungit-o atat, ca altfel ma scapam eu mai din vreme de corvoada asta.
Eu informatii de care ceri nu pot sa-ti dau, ca pe la mine, prin provincie
, nici macar nu sunt locuri de joaca. In Alba, unde l-am mai dus la un loc de joaca, erau doar tipele care supravegheau copiii si, ocazional, am mai prins un nene care facea figurine din baloane, acesta fiind platit separat.
Floric spune:
Intru repede... Rares iar a facut febra mare azi noapte si de atunci o tot tine intr-o fierbinteala. Am fost cu el la dr de plamani (doamna la care am mai fost si ne-a dat de cap) si evident ca are viroza asta care e la moda. Cu febra mare, diaree, si altele dar mai putin din ce stim noi ca inseamna gripa. In fine, i-a dat Sumetrolin (la 12 ore(, Oscilo l a8 ore si Sirop de vit. C. In privinta acuit Sirop...am probleme...caci la farmacie NU stie despre el. Ma gandecs ca o fi ceva naturist, caci are obiceiul s amai recomande dr. dar nu stiu de unde sa il iau.
Ati auzit& folosit asa ceva?
Sau cu ce as putea inlocui? La farmacie am gasit fiole si picaturi. Numai ca fiolele sunt produse de Arena (firma despre care se stie ca fabrica intr-un garaj, la colt de strada...astea sunt barfe prin farmacii) si parca as crede ce se spune ca sunt de proasta calitate, iar picaturi...nu stiu doza, de fapt cum sa trasnform cat mi-a recomandat dr in nr de picaturi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Cat ma lasa Rares sa scriu...
Sa va urez din partea noastra multa sanatate si un inceput mai bun.

Mai aveam de raspuns Ilincai (parca) dar nu mai stiu despre ce
.
Gianina, ai dreptate ca nu ne vom sincroniza o perioada.
Ilinca, bine ai revenit pe plantatia de negri.![]()
Astazi si petnru mine a fost prima zi...numai ca in alt colectiv. Cand voi avea eu vreme si chef sa adun cateva cuvinte si sa va explic cat de mare este prostia in acest colectiv. NU puteti aprecia si nici macar gandi nivelul de cultura, relationare, spirit, etc. Ca sa va formati o ide, nu ajunge nici la genunchiul broastei. Profesional, difera un personaj de altul, nu pot generaliza, dar nu ating cotele formatorilor mei de la Galati. Ceea ce face sa ma simt GENIU NEINTELES printre ei dar ma gandesc cu frica sa nu ajung ca ei. In fine, este mult de spus...incerc sa gasesc din rasputeri resurse sa depasesc perioada acomodarii. Ma innebuneste ideea ca NU am sa vb, caci nu stiu nici una de gluma...va puteti inchipui un colectiv unde NU POTI sa faci glume, trimiteri, etc....nu m ai zic sa iei vreun "coleg in balon' caci toate vorbele se inteleg "mot a mot"...Nu mai cuvinte sa imi exprim disperarea.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Dodo-pui spune:
Anca si BB3 sunt in spital la Budimex de vineri,din cauza unei infectii urinare.Spera ca joi /vineri sa le dea drumul acasa.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!