Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(199)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ati vazut ca a aparut ODISEEA de noiembrie - decembrie 2011? Acusi apare si cea de ian-febr 2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

Citat:
citat din mesajul lui ciudatica

Buna dragelor!

Iar m-am vazut pe lista neagra, macar din asta nu lipsesc niciodata.

Felicitari tuturor noilor mamici si le urez bun venit bebitilor mult asteptati!!!

Nu v-am mai scris ca nu prea am avut ce de bine, si nu am vrut sa va intristez. Dar nah, daca ma strigati, acu' va zic.. m-am pricopsit cu o frumuseste de abces mamar care dupa aproape 10 zile de tratament cu antibiotic, la inceput oral, apoi injectabil, nu a cedat, asa ca am ajuns la punctie... Acum sunt in recuperari si dau inainte cu injectabile.
Din ce mi-am dorit eu sa facem totul singuri, exact pe dos am ajuns... Nici nu pot sa-l tin pe Tudor la piept. Offff, lasa ca ma fac eu bine si numai in brate il tin

Zicea cineva de durere de san cu febra si frisoane, aveti maaaare grija. Mergeti imediat la doctor sa va vada, la mine toate masajele si compresele nu m-au ajutat cu nimic...

Bebe e mai bine, l-am chinuit si pe el o vreme saracutul fara sa stiu. Am mai scapat si de colici acum ca am trecut pe lapte praf - Lactana 1, ca tot intreba cineva, cu care s-a inteles f bine din prima. Noua ni l-a recomandat dr. ca fiind unul dintre cele mai bune. Eu am luat pastile de intrerupere a lactatiei, asa ca no more milk.

Aaaa, mai intreba una din voi de Jarro Dophilus Baby - noi ii dam lui Tudor de la inceput tot la recomandarea dr. pediatru.

Sper sa imi revin si eu in curand sa pot posta mai des... am atatea sa va zic si sa va intreb.

Va

Tudor

ce pastile ai luat sa intrerupi lactatia ???
plizzzzzz ce si cum si cate

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Dostinex mi s-a dat si mie, jumate de pastila la 12h, 2 pastile. Nu am mai avut probleme dupa, s-a dus lapticu' fara dureri (fizice).

Aici se da numai cu reteta (costa si mult luat la liber, da' nu stiu daca se da).

ziki - nastere usoara!! Iti doresc sa fii tot la fel de vesela si auto-ironica cu poveste nasterii, cum ai fost pe ultima suta de metri de sarcina.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

HAI ZIKIII!!

NASTERE RAPIDA SI USOARA!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ati vazut ca a aparut ODISEEA de noiembrie - decembrie 2011? Acusi apare si cea de ian-febr 2012!

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Alte emotii placute pt. mine pt. ca Silvia e tot de nov-dec. si ea.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

suntem numai urechi toate !!!!!!!!!
asteptam vesti!!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

eu sunt din 5. se depun la starea civila de la izvor (cel putin alocatia stiu sigur sigur). de formulare nu stiu

fetelor nu-i asa ca parca cele mai palpitante nasteri au fost primele din odisee si ultimile? ca atunci cand nasteam la gramada nu se mai stia ce,cine si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ZIKI! ZIKI! ZIKI!!!!!!! NASTERE USOARA, MAMI!!!!!

GABI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

IN SFARSIT !!!!!!!

HAI ZIKI
HAI BEBE FELIX

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Zumzu, de indemnizatie nu stiu ce si cum! Pt alocatie am depus deja, dar nu la izvor unde zici tu, ci la primaria sector 5, undeva pe bulevard, aproape de Universitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

HAI ZIKI!!!NASTERE USOARA!!!
HAI BEBE FELIX!!!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput