Interventie militara in Libia

Interventie militara in Libia | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

O www.dailymail.co.uk/news/article-1360436/Libya-Obama-calls-Cameron-Sarkozy-refuses-rule-military-action.html" target="_blank">stire la care ma asteptam ... se pare ca americanii, englezii si francezii pun la cale o interventie militara in Libia.
Ma asteptam la asta pentru ca in Libia este ... f mult ... petrol.
Un pic trista si ciudata aceasta idee de a face ordine acolo unde 30 de ani au sustinut un dictator.

De ce nu i-ar ajuta Iranul sau tarile infratite?
Ma intreb si eu ... e clar ca de aici nu va iesi pace.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

In stire este si o poza din Herculesul nostru () care a adus azi dimineata 47 de romani inapoi in tara. A decolat la miezul noptii de la Tripoli. Misiune de evacuare reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

www.globalpost.com/dispatch/news/regions/africa/110225/libya-news-friday-tripoli-seif-gaddafi" target="_blank">Dragi tovarasi! Doresc sa va informez pe dumneavoastra despre o importanta hotarare adoptata in aceasta zi de CPEx privind majorarea cu 100 de lei ...
Scenariul arhicunoscut se repeta. Soarta e deja pecetluita. Singura necunoscuta este daca mai apuca sa dea mana cu Mugabe sau Chavez, caci www.youtube.com/watch?v=eYY_ws6axKo&feature=related" target="_blank">Abdullah nu mai are locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

In stire este si o poza din Herculesul nostru () care a adus azi dimineata 47 de romani inapoi in tara. A decolat la miezul noptii de la Tripoli. Misiune de evacuare reusita!

cu acel hercules s-a repatriat un prieten drag. abia astazi am aflat

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Da, interesant ce se va intampla. Pe de alta parte, nu pot sa nu ma mir de marea prietenie dintre Gadafi si englezi ... tinand cont de faptul ca la ei s-a prabusit acel PanAm daramat de teroristii libieni.
Dar, se pare ca petrolul este un anestezic bun.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Americanii se baga peste tot unde e rost de ceva castig propriu...Ei vor sa controleze lumea..daca nu o fac deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce timpenie! Oamenii mor pe capete la mina nebunului si voua va este teama ca americanii conduc lumea. Care-i legatura aici?
Sa intervina africanii, arabii cine o fi. Omul asta e nebun si este in stare de orice! Noroc ca unii s-au trezit si nu-l mai asculta.
Urmariti si voi pe Twitter ce scriu oamenii de acolo. Se simt singuri, parasiti de restul lumii. Cei din Tripoli nu mai au curaj sa iasa din casa ca-i impusca imediat.
Ghadafi tocmai a vorbit live si le-a spus "cine nu ma iubeste nu merita sa traiasca". Really?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILoey spune:

Ramona, din pacate ce ai spus tu e adevarat. Insa, nu putem uita ce au lasat in urma americanii in Irak.
Probabil e important sa nu uitam ca in Libia este foarte mult petrol. Din care stiu eu, si in Sudan este razboi civil de ani de zile... insa nu e petrol.

Mergi la inceput

In Sudan este mult petrol. Chinezii au intrat in forta, construiesc sosele si pun la punct infrastructura.
Libia exporta 80% din productia de petrol in Europa. Americanii au interese minime acolo.
Te asigur ca nimeni nu vrea sa plateasca impozite ca sa tot "eliberam" pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xiri spune:

Poate nu vor multi sa plateasca impozite ca sa "eliberam" lumea, dar vor pret mic la benzina, ca na, s-au obisnuit sa conduca masini mari si nu e in spirit "american" sa faca economie.

Mergi la inceput

Petrolul din Libia nu vine in US, dar este adevarat ca pretul creste peste tot.
Pe mine ma dezgusta subiectul asta pentru ca nu este despre situatia disperata a oamenilor de acolo, ci despre cum beneficiaza sau nu americanii, cit platim la pompa etc. Bleah!

Mergi la inceput