Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Eu propun sa sarbatorim azi si delfinasii nascuti pe 29, 30.

Sebastian Petru Andrei de Lalala13
Stefan Andrei de cristina97
Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005

Denisa Maria de anca_vlad
Bogdan Andrei de senty_mary

Gabriel Catalin de pro_mihaela

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

de acord

La Multi Ani sa fiti cuminti si papaciosi

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza! noi am dormit ca porcii aseara
mara de la 8 jumate la 9 fara putin si eu de la 10 jumate la 9 fara putin cu trezire la 3 si 7 pt papa

la multi ani sarbatoritilor de zilele astea sa fiti sanatosi si cuminti

rodica sa va faceti bine repede, mai ales ca Maria e in mini vacanta...trebuie sa umblati sa va plimbariti

racusor, vizionare placuta, daca nu l-ai vazut deja
cat despre martisoare la barbati,stiam, am avut un nene la munca, moldovean si ne-a atentionat sa ii luam martisoare. se pare ca doar eu i-am dus, dar s-a bucurat

ah si eu stiam ca baba nu se alege, se calculeaza dupa ziua de nastere oricum, in ultimii 2 ani, de baba mea a fost urat afara, si eu am avut cei mai frumosi ani din viata

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! La noi a fost o noapte buna, cu ceva maraiala pe la 1 , dar s-a linistit singurel, si trezire la 5 de papa, si la 9 de tot. Sotul direct in living, asa ca m-am idihnit si eu. Vlad tot cu muci...

Rodi, tot mai rau cu raceala???of, draga de ISa!!!

Paula, ce cuminte e Raul!!! Super! Cred ca e foarte important si faptul ca esti tu relaxata si linistita!

Cu mall-ul, asa voi face, las copilul cu soacra, ii las papa pregatit, si merg doar eu cu sotul. asa nu voi fi stresata de drum, unde nu prea sta, de cum mananca, daca doarme, ca il chinuim, etc. se descurca socrela cum va putea. macar pot proba linistita. Ma gandesc sa ii caut si sotului ceva activitate, macar 2 ore, sa se vada cu ceva coleg/prieten, ca sa nu ma streseze ca el oboseste rau la shopping.

Bumblebee, gand la gand cu mine. De dimi ma gandeam ca azi e ultima zi din februarie si musai sa amintim si delfinasii din 29, 30, 31. Si mi-am amintit ca pe Andrei de Senty il tot sarim cate o luna... Asa ca La multi ani cu sanatate pentru delfinasii scumpi: Riana, Sebastian, Stefan, Tudor, Aida, Denisa, Andrei, Gabriel!!! Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si voiosi!

Legat de nemancat- ca si al meu a facut un pic de greva cateva zile, si am zis ca nu ii place ce fac. Demult banuiam ca nu ii place dovlecelul, si tot i-am dat, si tot l-a refuzat. Dar cand am vazut ca refuza si tot ce ii placea inainte, m-am enervat. Acum de 2 zile mananca mult mai bine, inclusiv dovlecel. Asa ca tind sa cred ca nu avea chef/pofta sa manance zilele trecute, nu neaparat ca nu ii placea. Cine stie ce le mai place si ce nu???

Io nu imi aleg nici o baba- ca daca e nasol in ziua aia, nu as vrea sa imi mearga asa tot anul.

Ma bag la schimbat capitol.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

gagici.. am uitat sa va trimit pe mail ultimul episod din grey's anatomy
este pe delfinasi

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

si eu l-am vazut ieri seara,a cum vroiam sa va intreb daca sa il trimit pe emailul comun, dar vadca mi-ai luat-o inainte

Rody baba mea e in totdeauna in 3 ...dar parca stiam si de varianta cu ziua de nastere, asa ar fi in 1
las' ca mai bine urmaresc in ambele zile sa stiu la ce sa ma astept

Paula ti-am trimis PM

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput