Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

RODI multa sanatate

off, am si uitat de babe, martisoare! anul asta parca sarbatorile nu au mai fost la fel. au fost mult mai frumoase si mai speciale, dar cum eu nu prea am iesit din casa, nu am intrat in atmosfera ca in alti ani

tre sa ma duc si eu sa trimit felicitari acasa aa, si i-am cumparat martisor bonei

stiti ca la noi, in Moldova, se dau martisoare si la barbati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

larissa, ma gandeam azi la tine ca am vazut "fireproof". mie mi-a placut, numai bine de vazut o duminica in pat . cea mai tare a fost faza cu a "43-a zi", daca-ti amintesti

ce fain de fetele care ati iesit la relaxare! eu cred ca e greu sa simti ca te strang peretii, mai ales ca si plimbarile cu picii sunt limitate in functie de prognoza meteo... Maria are vacanta pana miercuri, maine e ziua Andaluciei asa ca e inchis peste tot, sper sa dorm pana la amiaza

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

stiti ca la noi, in Moldova, se dau martisoare si la barbati?

racusor, la noi de 1 martie se dau martisoare la barbati, iar de 8 martie acestia intorc martisorul . haha, parca acum ma vad in anii de scoala alegand martisoare si felicitari si facand o "ierarhie" a baietilor preferati din scoala . si de 8 martie venind cu bratele pline flori si cadouri. mi-e tare dor de vremurile alea. iar cand am lucrat in invatamant, nu mai zic! fiind si liceu de arte plastice, felicitarile erau unicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

larissa, ma gandeam azi la tine ca am vazut "fireproof". mie mi-a placut, numai bine de vazut o duminica in pat . cea mai tare a fost faza cu a "43-a zi", daca-ti amintesti

ce fain de fetele care ati iesit la relaxare! eu cred ca e greu sa simti ca te strang peretii, mai ales ca si plimbarile cu picii sunt limitate in functie de prognoza meteo... Maria are vacanta pana miercuri, maine e ziua Andaluciei asa ca e inchis peste tot, sper sa dorm pana la amiaza

daca ti-a placut mai fac o recomandare. de fapt 2
My name is Khan si a doua: No grater love foarte faine amandoua!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

daca ti-a placut mai fac o recomandare. de fapt 2
My name is Khan si a doua: No grater love foarte faine amandoua!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mai Larissa mai stii,ca mi-ai recomandat in mod expres acest film.Si recunosc,nu l-am vazut,am uitat de el.Bine ca mi-a amintit Rody.Te anunt cand il vad sa-ti spun impresii

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fete acum seara la baita am vazut un punctulet alb pe gingia lui Mateo in dreapta jos.Inca nu e iesit.Cam cat dureaza pana sparge gingia?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Rody, bolnavioarele. Sanatate multa!

Crisu', lui Vlad, sa-i treaca raceala asta odata!! Asa-s bebelacii, se enerveaza tare din cauza mucozitatilor.

Riana Maria de cristina_serban

Eu propun sa sarbatorim azi si delfinasii nascuti pe 29, 30.

Sebastian Petru Andrei de Lalala13
Stefan Andrei de cristina97
Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005

Denisa Maria de anca_vlad
Bogdan Andrei de senty_mary

Gabriel Catalin de pro_mihaela

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victor iar a avut o noapte linistita, a 2-a la rand. Ceea ce ma face sa ma intreb de la ce o fi fost ataaaaata agitatie, nu i-a iesit niciun dintisor, nu a fost de la mucisori, ca la noi noptile ciufute au inceput de mai mult timp, daca stau si ma gandesc au fost pe numarate noptile linistite. In fine, sper sa-l tina...

Anul asta multe dintre noi primim primul martisor in calitate de mame. Asa mi se umple sufletul de bucurie.

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Riana Maria de cristina_serban

Eu propun sa sarbatorim azi si delfinasii nascuti pe 29, 30.

Tudor Andrei de Coteasca

Luna 7

SI DIN PARTEA NOASTRA

Neata...eu nu am mai intrat zilele astea ca am avut o stare de putina depresie...again

Oana,Denisa,Bumblebee,Paula felicitari pt iesiri...la cat mai multe

Sanatate multa bolnaviorilor

Eu sunt un pic suparata ca Antonia nu mai vrea sa manance aproape nimic...ma chinui cu ea la fiecare masa si de abia daca mananca 100g...ieri i/am dat legume cu piept de pui si nu i/a placut...nici nu mai stiu in ce combinatii sa/i dau...in schimb ar manca toata ziua iaurt gol si tzatza fara numar...nici macar LP nu mai vrea...acum le inteleg pe fetele in situatia asta

Pana acum noi am introdus urmatoarele:
-fructe:mar,para,caisa,piersica,pruna(borcanas),avocado,banana si gutuie(1 singura data i/am dat)
-legume:morcov,telina,pastarnac,patrunjel,dovleac,dovlecel,brocoli,cartof dulce,ardei si ceapa(doar la fiert)
-cereale:seara inainte de culcare
-lactate:iaurt de la napolact si branzica de la covalact

Ieri i/am facut si papanasi...esec total

Cu somnul vad ca iar incepem sa facem figuri...pana acum dormea bine ziua cate 3 ore in total..ieri a dormit 3 reprize de cate jum de ora...iar noaptea se trezeste des doar sa suga cate putin...a innebunit/o de tot tzatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

La multi ani sarbatoritilor din zilele astea!

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Tudor Andrei de Coteasca

Mergi la inceput