Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
matusa, deci si voi . felicitari! cu tusea nu am nici un sfat sa-ti dau, si eu as prefera sa tusesc eu non-stop, dar asta mica sa fie bine . la noi traseul a fost urmatorul: Maria, Isa, eu, tati. Maria e bine, tati la fel. iar noi tot mai rau
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Bumblebee, ! Bravo pt distractie! Ce bine ca a fost cuminte Victor, ca esti si tu mai linistita data viitoare cand il lasi, si socrela cred ca a capatat incredere. SUuuuuuper!
Bambo, ce patanie si cu cainii astia!!! IOI, io mor de frica sa ii vad pe langa mine!
Rodi, deci intri si tu in clubul celor nedormite!! Welcome, hai ca suntem multe! Si eu is rupta. Am culcat copilul , tura a doua, dar degeaba ma pun in pat, ca la mine dureaza cam o ora adormitul... ori pana atunci copilul e treaz!
Ramonavlas, ce sot harnic ai!!! Distractie placuta azi!
Vlad e tot mucos, horcaie exact ca un purcel. pe bune... i-am pus azi apa de mare, sper sa fie mai bine. Si ii dau oscilo. Ochiul nu il mai vad sa fie rosu (cred ca era de la zgarietura).
M-am distrat si eu de cele postate de Cris si Rodi.
Merg sa ma intind macar.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
am gasit un recipient din care sa bea bb apa si sa nu se ude- e cana cu cioc de la nuby. ciocul e din silicon cumva..bun si de ros la dinti.nu curge decat dc bb trage sau apasa cu gingiile. dc o intorci cu fundu in sus , nu curge.
stefan n-a vrut niciun fel de cana cu cioc tare- am vreo 4 in casa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
cris, ati ajuns la un dr, ca nu mai tin minte. si mihai haraie un pic..da nu prea ies muci..are pe undeva prin gat zic eu
stefan doarme..mihai a mancat pt prima oara cartofii facuti cu furculita, nu cu blenderul , a supt..acu sper sa se culce, sa fie liniste in casa.
ma duc si eu la felu 2 si desert..ca supa am mancat-o cu stefan :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Victo, nu am ajuns la dr, luni cred... la med de fam Sa stii ca si eu am canita cu cioc de la Avent , asa cum zici ca e moale ciocul, dar tot nu vrea nimic sa bea din ea, el trage o data, si apoi sufla in ea. Pofta mare!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Buna mamici
Nu prea am apucat sa intru, ieri am iesit cu piciulica la restaurant la un botez, el super sociabil si vesel
dar sunt franta abia astept sa iasa dintii astia ca ma termina noaptea cu treziri la 12, la 2, 3, si la 6 de tot ieri pana la pranz cu plansete de la putulica, apoi de la 3 nu a mai dormit deloc pana seara, cand a picat rupt
iar azi nu vrea sa manance dimineata cu greu cred ca a mancat 100 de grame de mango cu mar, acum la pranz nu a mancat nici 50 de grame de piure, dar e vesel, se joaca cu taica'su...noi am mancat piza,ca nu sunt in stare nici sa ma gandesc daca sa gatesc ceva, apoi sa mai si gatesc
pai daca imi face asa cand ma intorc la birou, cred ca dorm cu capul pe masa, a zis ca intr-o saptamana iese dintele, sa speram ca asa va fi , doar ca a zis ca or sa iasa in cascada, ca se vad si cei de sus si e inflamata gingia deci adio somn
acum m-as culca,dar parca vad cand mi-e somnul mai dulce il apuca foamea
CRIS pe Vladut, sa ii treaca repede raceala. sa mergeti totusi la un dr
OANA sa iti fie de bine iesirea si intalneala cu Ramona si Raisa
MATUSA felicitari pentru iepurila
ALINUTA felicitari pentru distractie si VIctoras cuminte si intelegator
PAULA, ROXANA cum va descurcati?
RODI sa treaca si oboseala si raceala, si tusea
nu mai stiu ce voiam sa zic, is franta
aaa, LA MULTI ANI MIHNEA!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS
LA MULTI ANI MAMI TANTI!!! SA TE BUCURI DE FIECARE CLIPA ALATURI DE CEI DRAGI
bratafel spune:
buna fetelor.
si noi avem 2 dintisori. unul a iesit miercuri si unul vineri fara probleme, doar ca nu prea avea pofta de mancare.
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
bratafel spune:
noi papam urmatoarele:
fructe: mar, para, mango, portocala (suc), avocado, banana (cateodata)
legume: dovleac, morcov, telina, pastarnac, cartof dulce
carne: piept gaina curte
cereale
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
tanti spune:
Multumesc fetelor de urari si va servesc cu o cupa de sampanie si o felie de tort de ciocolata, la fel va doresc si voua toate cele bune, eu astept musafiri
katalina spune:
Chiar asa, ce fac mamicile singurici PAULA,ROXANA?
TANTIIIII,LA MULTI ANI iubita, sa fii sanatoasa,iubita si fericita!petrecere frumoasa!!!