Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

MARI_PAUN, multumim pentru tratatie. Sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca visul cat mai curand!

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI Mihai Alexandru, Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria !!!!

LA MULTI ANI EMA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

MARI_PAUN multumim de toate si doamne ajuta sa vi se indeplineasca toate rugaciunile doamne ajuta

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!! Multumim de cafelute!!
Sa cresteti mari puiutilor Mihai Alexandru, Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria !!!!

La multi ani EMMA!! Mari sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca visul!!

Maia a dormit ff rau azi noapte,s-a trezit din ora in ora si nu se culca la loc decat leganata in brate. .Si acu de dimineata a varsat de doua ori.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Neata si de la noi!

La multi ani Mihai Alexandru, Mircea, Alexandru Stefan si Alesia Maria!

La multi ani EMA si fie ca Dumnezeu sa-ti dea tot ce are el mai bun!

Raportam si noi o noapte linistita cu Radu, dar cu febra la David ...asteptam sa vina tati sa stea cu bb si sa merg cu cel mare la doctor.

Vorbeati de vecini galagiosi...cred ca nici una nu aveti ca ai mei de deasupra...dimineata la 5 fac baie (mai degraba se balecesc) in cada , iar in rest, la 6 dimineata, la 2 ziua, la 8-10-12 seara ...nu-i bai ca face omu ce vrea in casa lui, dar e din ala cu strigaturi, gemete puternice, tipete...iar copilul meu cel mare aude si intreaba: ce se intampla la vecinu?ori o bate pe vecina???

In alta ordine de idei, daca mai vad multa zapada cred ca intru in depresie

Va doresc o zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

ANA - Multa sanatate Maiei, speram sa nu fie nimic ingrijorator.
ADELENA - insanatosire grabnica lui David!
MARI PAUN - la multi ani Emei! Sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca dorintele!
DONNA - mi-e mila de catelusii tai dar sa stii ca totusi nu e asa rau precum pare. Si mie mi-era mila de al meu, ma uitam la el cum sta chircit afara. Si peste 10 min era ca o caprioara, sarea prin zapada si facea transee cu botul...pana la urma ii place. A..si lingea turturi.

Nici noi n-am dormit prea bine, iar treziri din ora-n ora. De fapt nu se trezeste de tot, se freaca, se fataie si ori il iau in brate ori ii dau sanul...e obositor tare. Si cand ma gandesc ca de la 3 luni Bia nu se trezea decat odata si de la 6 luni deloc.... ce inseamna ca nu-s 2 la fel, nici macar frati.
Darian cam stranuta si cam are muci...eu am avut dureri in gat si sunt si eu mucoasa. Dar se pare ca mie imi cam trece asa ca incerc sa-l alaptez cat mai mult sa-i dau anticorpi sa nu ajungem la vreo medicatie...stiu si eu daca-mi iese?!

Pisica mea cam sta in casa in ultimul timp. Cand se cere afara o mai uit eu intentionat ca mi-e greui s-o tot pazesc sa vad pe unde e prin casa. Cu toate ca saracuta sta mai mult pe calorifer (pe vremuri ma gandesc ca ar fi stat pe soba). Iar e in calduri, atat se mai alinta...parca vad ca indata iar va raportez puiuti. Vrea vecinul un motanel si m-am inteles cu el s-o las sa fete in podul lui si n-are decat sa ia cati pui vrea.

Ma pun sa fac un bors de perisoare, ca de azi se termina boieria. Vine sotul acasa si vine si Bia, evident. Macar sa am borsul facut, la felul 2 mi-e pofta de peste.

Va doresc o zi minunata si un week end asemenea!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Vecini galagiosi.. eu am deasupra mea un vecin in varsta, nu prea aude bine si foloseste baston pe care il tot scapa pe podea. Stirile de pe antena 1 le aud in fiecare dimineata si seara (pana la 23) ca da tare televizorul iar pe la 6 dimineata da drumul la radio. Si noaptea cred ca nu prea doarme ca tot se aud zgomote de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor mai mici si mai mari! Sa cresteti mari si frumosi. La multi ani si pt Dorinutza!

Am primit coletul de la sormea. Prod de la bonprix sunt ok, putin mai mari chiar daca am comandat cu un nr mai mic. Covorasele de baie nu-mi prea plac, dar sunt cele la oferta, asa ca sunt de cati bani am dat.

Am vazut doua domnisoare tare frumoase si elegante. Sa cresteti mari mici minuni.

Cea mare tot imi face febra, aseara a ajuns la 39,5 asta cu nurofen la 8 ore si picaturi de lagocamin tot asa. Adica la fiecare 4 ore venea si medicamentul.

Va pup si va doresc o zi minunata. Si multumim mult pt cafeluta.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

buna dimineata!
ref la pisica si pe mine ma bate gandul sa-l dau parintilor mei. pana sa il avem pe matei el era "copilul" nostru, il alintam, ii faceam poze....de cand avem bebe insa, nu prea mai am timp de el, saracutul sta trist in casa.
apropos de matei, cum fac sa pun si eu poze cu el? asa, sa ne cunoastem mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Vecini galagiosi??? Hmmm!!Acu 2 ani am intrat peste ei in casa! Aveau muzica la maxim,am batut la usa 5 min (timp in care mi-a crescut tensiunea la 200) .Ei au vazut ca bat la usa,nu au vrut sa-mi deschida,si mai si radeau ca prostii.Atunci m-am pus cu pumnii pe usa lor pana am deschis-o larg(am trantit-o la perete) si vecinul a ramas masca,era dea-dreptul socat cand m-a vazut la el in hol. A inghetat cu telecomanda in mana,a inceput sa se balbaie.Bineinteles ca numai eu am vorbit(tipat,injurat...).Nici nu am apucat sa ajung acasa ca s-a oprit muzicaAcu sa nu credeti ca sunt o nebuna isterica dar aia chiar m-au scos din sarite.Zilele trecute m-am certat iar cu ei.Ii apuca bocaneala chiar cand doarme Maia.Sunt chiriasi.2 cupluri. Sa nu mai povestesc ce nopti fierbinti au,si cum le scartaie patul.

Daca mai ninge mult,ma deprim de tot.Ma uit pe geam si ma apuca plansul,e o zapadaaaaaa de juma' de meter.offff.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput