Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

nu mai pot...atata a plans azi ca la noapte nu cred ca ii mai fac fata. ii curge saliva ca la robinet. n-am stiu ce sa mai fac si i-am pus un supozitor, acum doarme dar nu stiu pentru cat timp.
daca asa va face la fiecare dinte cred ca incaruntesc in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

multumim! suntem si noi in lista!
eveline, si mi mi se pare ca Matei stie de pisica. pare chiar fascinat de ea. sta si se uita fix si daca este foarte aproape, parca incearca sa puna mana pe ea. apropos, pisica cum se comporta cu bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor

La multi ani Maia Elena de ana_25, Stefan Alexandru de nushulica si fetitei lui office (asteptam poze de la party).

Cat timp am alaptat doar la san nu i-am dat altcve sa beie, nici cand am inceput sa-i dau doar un bibe pe zi de LP. Acum papa si LP si cereale (cu LM) incerc sa- dau si apa sa bea, eu ii pun in sticluta daca vrea bea daca nu, nu. Dar ma gandesc ca i se face sete de la atatea cerele si LP, chiar daca ii dau pulpita de mar consider ca nu e suficient. Chiar si asa nu prea vrea apa, azi a baut 20ml. Sunt de acord cu eveline, pt sete apa, nu ceaiuri.

Apropo de clatite, a facut si mami meu (ce bine ca stam cu parintii mei :) ) dar le-a mai umplut si cu branzica de vacuta, smantana si date la cuptor. Daca deschideti geamurule va trimit, dar grabiti-va ca nu prea mai este .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LOREDANAB - Of, of, of..nici nu stiu ce sa va urez, sa iasa mai repede si fara durere. Tu mai ai un copilas si stii ca asta e aproape nimic fata de perioada cand ies caninii... eu tin minte ca sotul pleca la servici dimineata si noi (eu cu Bia) inca nu dormisem noaptea aia de atata de la dintisori. E cea mai naspa perioada, mai rau si decat colicii. ..sa treaca mai repede.

EMYLYYA - pisica l-a studiat atent in primele zile si acum nu-l prea baga in seama...doar daca plange mai tare se mai uita la el, in rest nu prea au treaba. Eu sunt curioasa cum va reactiona catelul, nu am prea avut ocazia sa stau mult pe afara cu Darian, o sa vad cand va veni caldura si voi sta mai mult.

Ma duc sa fac baita si ma bag la "Diva" la filme.
Noapte buna!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Si eu ma bag la un film, sper sa ne lase Gogosica.
O seara placuta si o noapte linistita

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

A mea sughita si i-am dat apa nu a refuzat , bineanteles apoi mi-am sunat sora ( e doctor)sa vad daca ma bate sau nu
Suntem singure pana sambata, Dara doarme , eu pap seminte si navighez.
O seara linistita!

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna!

La multi ani pt nora mea, Maia! Sa cresti, sa fii cuminte si sanatoasa! Un pupic dulce de la Tudor si unul de la moi!

La multi ani pt Stefan Alexandru si pt Lulia lui Office!

Am vazut ca vorbiti de pisici. Noi am discutat si am hotarit sa il dam pe al nostru motan... E din cauza alergiilor lui Tudor, nu vrem sa riscam vreo complicatie respiratorie... plus ca nu mai am timp de el. Nu l-am mai alintat de nu stiu cind, numai il alung sa nu intre in camera unde e copilul si probabil ca nu ii e bine nici lui. I-am gasit o familie cu copii, si din 5 martie va pleca la ei. Alta data nu as fi privit cu oki buni pe cineva care isi da animalutul...

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ma dispera vecinii astia 'de deasupra', mereu mi-l trezesc pe Tudor. Imi vine sama duc la ei la usa
Eu ma chinui sa il adorm si ei chiar si dupa 10 seara isi gasesc sa tropaie sa trinteasca usi sau sa mute mobila. chiar si la ora asta ei hirsiie cu scaunele pe podea!
nu e prima data cind am avea meci cu ei pe motiv ca sunt galagiosi tirziu in noapte...

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

HAIDETI LA CAFELUTA
In dimi asta dau eu cafeluta,naturala si cu frisca deasupra
citesc din urma si revin

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimineata!

Va ofer o decofeinizata pana vin cafelele adevarate

La multe lunite si anisori pentru micutii ALESIA, MAIU, MIRCEA si ALEXANDRU!!!

La multi ani pentru EMA scumpa a lui MARI_PAUN!

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput