Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

idalis, imi pare rau!!!sper ca Tavis e ok, nu?
andr33aaa, parca ziceau fetele pe Fb ca ai achizitionat storcator de fructe power juice? daca ma insel, ma scuzi! daca da, e bun de ceva? isi merita banii?
bebecris, la multi ani fericiti impreuna cu sotul!!!multumim de tort! am vazut si dolofanul cu ochi albastri...duuulce! si torturile alea de ce le-ai postat??
camy, maine incerc si eu morcovel fiert si pasat...da doamne sa-l accepte! yo zic sa il mai lasi o zi si mai incerci maine dar nu insista f mult sa nu se enerveze si sa-ti refuze orice mancarica! eu cerealele i le-am dat primele 2 zile pe la ora 20 seara si apoi urm 2 zile si dimi la 10 si seara la 20!(dar doar cate 2 lingurite, si nu papa tot)
emylyya, ce dolofan ai tu acolo! vrem pozici!
cameluska, insanatosire grabnica! noi pana acum nu ne-am confruntat cu raceala, deci nu ma pricep, dar stiu ca e bine sa alaptezi!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Hmmmm...fetele care aveti probleme cu copiii ce nu mananca, sa ii trimiteti la noi, sa le arate Vlad cum se papa tot (si legume si cereale) apoi se mai uita dupa lingurita si bol, ca ar mai vrea!
Cat am fost racita saptamana trecuta am alaptat normal, doar nu l-am mai pupacit
BEBECRIS, LA MUUULTI ANI FERICITI!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

adelina nu pot sa iti raspund la intrebare pana trece de 20 de ani...pot doar sa sper ca da, e ok.
Adelina, parca tu ziceai ca ai comandat aparat de gatit cu abur ala de la avent cu blender. Oare trebuie neaparat aparat special pentru bebelusi, nu merge sa facem legumele intr-un steamer normal in care gatim pentru noi? Ma gandesc ca alea pentru bb sunt bpa free nu?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

ma gandeam si eu sa cumpar un aparat avene cu aburi + blender. cred ca ma va ajuta si prin concediu.
ref la poze, m-am chinuit azi sa fac link....greu dom`le...greu. nu ma las batuta, mai incercam si maine.
ptr ca ati vorbit de dulciuri, tre sa ies sa cumpar ceva ca mor de pofta. si se va duce mini-cura mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

idalis, doamne ajuta sa fie bine! si eu stau cu sufletul la gura pt Darius sa fie bine sa nu aiba probleme de dezvoltare!
da, am comandat aparat de gatit pt bb, dar nu stiu sa-ti spun daca e sau nu bun cel normal! eu nu aveam si de aia am luat pt bb, poate daca aveam il foloseam!

am mai pus si eu cateva pozici cu "dolofanul" meu la semnatura!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

fug sa ma pregatesc de iesit in oras...asa ca sambata seara.
vine mami sa stea cu bebe... nu ma risc sa-l scot ca nu vreau sa raceasca pana luni la vaccin.
va pup si vorbim mai spre seara sau maine.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina
andr33aaa, parca ziceau fetele pe Fb ca ai achizitionat storcator de fructe power juice? daca ma insel, ma scuzi! daca da, e bun de ceva? isi merita banii?

nu stiu cum se numeste dar este ala mic de la teleshoping - este o prostie, n-am reusit sa storc nici macar un mar. doar la portocala merge, dar si acolo te cam chinui. eu l-am gasit pe okazii, am dat 75 lei pe el... si nu-si merita banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Adelina, am vazut filmuletele cu Darius si face exact aceleasi lucruri ca Matei al meu, si la mimica parca se aseamana. II trimitem un si sa pape mai mult, ca noi ne-am mai dat drumul
Dupa ce primesti aparatul sa ne dai detalii.
Bebecriss LA MULTI ANI!!! Aveti un bebe frumos, imi plac la nebunie ochii lui albastriiiiii

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna fetelor!

Azi am avut program de ordine si curatenie. O parte din hainute le-am pus deoparte, cateva am pregatit pentru a le duce la pediatrie. Eu ma gandesc serios si la al doilea, indiferent ce va fi sa fie sanatos.Eu ma pot lauda ca am o comoara de copil care chiar ma lasa sa dorm noaptea.
La dulciuri nu ma prea pricep, dar gandindu-ma la oferta voastra ma multumesc cu ciocolatile cumparate ieri.
pentru hemoroizi pe perioada sarcinii am folosit Hemosan sau unguent de galbenele.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutareeee
multumim pt urari
azi am servit tortul, cu nasa cu nasicul si niste prieteni buni...anul asta fara multi copiii pt ca nu am dispozitie. Ema a primit pantaloni frumosi de la bunici si colanti, camasa , fular, cosmetice..si alte lucruri dragute.
ta-su a sunat ieri a zis ca ia cumparat trening dar nu a venit
La multe lunite sarbatoritilor de azi

andr33aaa multumim

Mergi la inceput