Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele acum ceva timp m-am oferit sa fac eu colajul.
Din punct de vedere IT nu e nici o problema, se rezolva, insa eu nu ma prea pricep la cuvinte frumoase(deh, la noi astia cu partea reala albul e alb si negrul e negru), deci am nevoie de ajutorul vostru.
Trebuie sa hotaram de comun acord si ce melodie vrem sa fie pe fundal.
Acum cateva iel ma gandeam sa punem cumva o poza din colajul trecut(sau din primele zile) pentru fiecare pufulete in fata ca sa vedem cum s-au schimbat.
Acum va ganditi si voi ce si cum.
Inca o problema ar mai fi. Pana pe 2 martie nu ma pot ocupa de el.

Lucia, mie nu-mi iese ceva. Cum adica IT si alb si negru. Nu te mai pot vizualiza. Esti sigura ca esti tu, Lucia cea care ma omoara cu mancarurile alea frumoase si ? Ca acolo e un artist. Nu e sotz de Lucia intrat incognito care vorbeste de IT si lucruri seci?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Amandoi suntem IT-isti.
Partea culinara(mai ales aia cu torturi ornate) e o pasiune.
Niciodata nu am excelat la literatura(stiti voi comentariile alea), insa eram as la matematica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

arwen, micki imi pare rau de pufuletii vostri ca nu sunt in colaj. Oricum stiu sigur ca la vremea aia s-a specificat f clar ca cine vrea sa fie in colaj sa puna poza intr-un folder anume parca pe contul comun pe care il aveam atunci, era un album de poze ptr colaj, de acolo a luat Cristies pozele. Cine nu avea poza acolo probabil ca nu a luat pentru ca s-a repetat de multe ori f clar, na fata a depus ceva munca sa il faca probabil ca nu a mai stat sa alerge in 15 mii de alte surse sa culeaga fotografii. Tin minte ca a fost atunci imediat o discutie despre cineva suparata tare ca nu aparuse copilu in colaj si ea trimisese de fapt poza pe mail sau oricum altundeva decat unde se vorbise de atatea ori ca trebuie sa fie...

Ma rog, ce a fost a fost. Eu nu ma pricep sa fac colaj...as face, da nu stiu cum...ok le lipesc intr-un power-point, da cum le fac film?

de Yannis

mai, am fost si eu prezenta la "eveniment" si nu tin minte sa fi tras cineva tare de noi sa punem poze undeva... stiu ca nici nu aveam acces la contul comun, vorbeati de poze si nu intelegeam de unde-cum-cine... dar nu m-am suparat ca n-am incaput in colaj! nu ma vad plangand la asa ceva... eventual pot sa ma uit la un astfel de colaj si sa zic "fiu-meu e cel mai tare!" (e normal sa cred asta, nu?).

aw, am pregatit poza pentru colaj unde o dropuiesc? e in albumul meu, si e poza cu osu... cine pregateste colajul? DPMV, nu tre sa va omorati cu textele, oricum nu reusesti sa citesti tot, tre sa fie cat mai scurt, copilul si mama si eventual data nasterii si cam atat... partea emotionala sentimentala o las pe seama celor mai sensibile dintre noi (nu ma bag ca nu-mi fierbe oala)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

am facut un album nou colaj... venit cu initiativa, ati decis ca se transmit altfel?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Amandoi suntem IT-isti.
Niciodata nu am excelat la literatura(stiti voi comentariile alea), insa eram as la matematica.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

am inteles. Te exprimi prin torturi.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Amandoi suntem IT-isti.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

am inteles. Te exprimi prin torturi.

Povestea unui Dor

si la mine matematica se imbina armonios cu muzica si chir nu e nicio contradictie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am facut un album nou colaj... venit cu initiativa, ati decis ca se transmit altfel?

Facusem si eu unul,acum cum procedam ca sa nu fie 2?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

arwen, micki imi pare rau de pufuletii vostri ca nu sunt in colaj. Oricum stiu sigur ca la vremea aia s-a specificat f clar ca cine vrea sa fie in colaj sa puna poza intr-un folder anume parca pe contul comun pe care il aveam atunci, era un album de poze ptr colaj, de acolo a luat Cristies pozele. Cine nu avea poza acolo probabil ca nu a luat pentru ca s-a repetat de multe ori f clar, na fata a depus ceva munca sa il faca probabil ca nu a mai stat sa alerge in 15 mii de alte surse sa culeaga fotografii. Tin minte ca a fost atunci imediat o discutie despre cineva suparata tare ca nu aparuse copilu in colaj si ea trimisese de fapt poza pe mail sau oricum altundeva decat unde se vorbise de atatea ori ca trebuie sa fie...

Ma rog, ce a fost a fost. Eu nu ma pricep sa fac colaj...as face, da nu stiu cum...ok le lipesc intr-un power-point, da cum le fac film?

de Yannis

mai, am fost si eu prezenta la "eveniment" si nu tin minte sa fi tras cineva tare de noi sa punem poze undeva... stiu ca nici nu aveam acces la contul comun, vorbeati de poze si nu intelegeam de unde-cum-cine... dar nu m-am suparat ca n-am incaput in colaj! nu ma vad plangand la asa ceva... eventual pot sa ma uit la un astfel de colaj si sa zic "fiu-meu e cel mai tare!" (e normal sa cred asta, nu?).

aw, am pregatit poza pentru colaj unde o dropuiesc? e in albumul meu, si e poza cu osu... cine pregateste colajul? DPMV, nu tre sa va omorati cu textele, oricum nu reusesti sa citesti tot, tre sa fie cat mai scurt, copilul si mama si eventual data nasterii si cam atat... partea emotionala sentimentala o las pe seama celor mai sensibile dintre noi (nu ma bag ca nu-mi fierbe oala)

Nu stiu la ce te referi cand zici "sa fi tras cineva tare de noi sa punem poze undeva" dar asa cum zice alex si eu imi amintesc 100% ca a existat album separat cu poze pt colaj. Acum daca 80% dintre noi stiau, e clar ca n-a fost un secret. Poate e cum zici si tu fiind mai noua (zic si EU ) sa nu fi avut acces la contul comun (desi pe vremea aia eram mai friendly in privinta asta) dar repet...s-a stiut! Iar mama de gargaritz si-a rupt din timpul ei si a facut o treaba minunata, nu avea de ce sa traga pe nimeni personal de maneca sa-i trimita poza...a lucrat cu ce a avut.

Imi pare rau ca nu sunt toti pufii in colajul vechi dar vor fi in cel nou nout.

PS: Merge si Mara.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Verificat copil. Doarme f frumos si linistit cu bratele ca fluturele, nu mai sforaie, nu mai are gura deschisa. Si cu piciorul pe peretele patului. Nu l-am mai vazut cu scheme a la zgubi pana acum.

Asa ca ma duc si eu la culcare, desi m-as uita la TV.
Maine va povestesc de expeditia lui Tudor aproape pana in pod.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

PS: Merge si Mara.

_

Bravo Mara

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Facusem si eu unul,acum cum procedam ca sa nu fie 2?

Motto-ul de azi:

Am rezolvat eu.

Ruxita pune si una cu el bebe in caz ca se decide cu 2 foto.

_

Mergi la inceput