Cum scap de urmele de cosuri?

Cum scap de urmele de cosuri? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Am o piele mai ciudata, daca imi apare cate un cos (si imi cam apar), dupa ce trece ramane o pata rosie in locul respectiv inca muuuult timp (cateva luni). De obicei de petele astea scap daca fac plaja, de la bronz nu se mai observa. Cum pot face sa scap de ele? Nu ma intereseaza sa le ascund sub fond de ten ci sa le fac sa dispara... DPN 20 apr 2011Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Citat:
ralucutza77 Posted - 24/02/2011 : 15:52:57
--------------------------------------------------------------------------------
Am o piele mai ciudata, daca imi apare cate un cos (si imi cam apar), dupa ce trece ramane o pata rosie in locul respectiv inca muuuult timp (cateva luni). De obicei de petele astea scap daca fac plaja, de la bronz nu se mai observa. Cum pot face sa scap de ele? Nu ma intereseaza sa le ascund sub fond de ten ci sa le fac sa dispara...

Poti sa te speli pe fata cu ceai de galbenele - de asemenea poate fi folosit si unguentul de galbenele pe zonele afectate. Acum depinde si de tipul de piele - dar cel putin poti incerca

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Eu tratez toate cosurile cu Zineryt. Pentru mine face minuni, nu gluma ! Am avut la un moment dat o eruptie acneica de care nu am reusit sa scap 2 luni... pana la Zuneryt: in 7 zile parca nici nu au fost acele cosuri mari si dureroase. Plus ca nu au reaparut si nici pete nu au lasat deloc. Eu zic ca merita sa incerci daca nu esti alergica la vreunul din componente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissellena

Eu tratez toate cosurile cu Zineryt. Pentru mine face minuni, nu gluma ! Am avut la un moment dat o eruptie acneica de care nu am reusit sa scap 2 luni... pana la Zuneryt: in 7 zile parca nici nu au fost acele cosuri mari si dureroase. Plus ca nu au reaparut si nici pete nu au lasat deloc. Eu zic ca merita sa incerci daca nu esti alergica la vreunul din componente!
O sa incerc dupa ce nasc, momentan ma limitez la chestii mai "babesti". Problema la mine nu e cu eruptia, de cosuri scap repede, urmele care raman ma seaca... DPN 20 apr 2011Poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g@bi spune:

Buna,

Uite doua tratamente la indemana :

Incearca combinatia: o lingurita de faina de grau, o lingurita de zeama de lamaie si o o lingurita de apa de trandafiri. Aplica masca si las-o sa actioneze vreo 15 minute.

Sparge doua aspirine si amesteca-le intr-o lingurita de iaurt. Aplica masca si cand e uscata indeparteaz-o prin masarea fetei. E cel mai misto gomaj si ajuta impotriva petelor, are efect astringent.

Tratament impotriva cosurilor - eu am folosit Panoxyl in combinatie cu Differin. Pentru tenul meu a functionat perfect. In prima saptamana dupa aplicarea Differinului am avut o eruptie urata, anticipata de medic pentru ca gelul curata in profunzime, dar a meritat. Aceste creme usuca fata, dar daca folosesti crema hidratanta usoara e ok.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gabi, de unde ai cumparat cele doua geluri? Se gasesc in farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui g@bi

Buna, Uite doua tratamente la indemana : Incearca combinatia: o lingurita de faina de grau, o lingurita de zeama de lamaie si o o lingurita de apa de trandafiri. Aplica masca si las-o sa actioneze vreo 15 minute. Sparge doua aspirine si amesteca-le intr-o lingurita de iaurt. Aplica masca si cand e uscata indeparteaz-o prin masarea fetei. E cel mai misto gomaj si ajuta impotriva petelor, are efect astringent. Tratament impotriva cosurilor - eu am folosit Panoxyl in combinatie cu Differin. Pentru tenul meu a functionat perfect. In prima saptamana dupa aplicarea Differinului am avut o eruptie urata, anticipata de medic pentru ca gelul curata in profunzime, dar a meritat. Aceste creme usuca fata, dar daca folosesti crema hidratanta usoara e ok. Succes
Ce e apa de trandafiri si unde o gasesc? DPN 20 apr 2011Poze:

Mergi la inceput

Apa sau siropulde trandafiri se obtine prin distilarea petalelor de trandafiri ca produs secundar in obtinerea uleiului de trandafiri folosit in industria parfumurilor.
Se gaseste in magazinele arabesti si turcesti in general, dar se comercializeaza si in Carrefour si Cora. Poti sa incerci si in supermaket-uri mari sau in farmacii. Unul dintre multele variante e Rose de la Naturalis. Dar ai grija sa fie 100% naturala!

In principal trateaza infectii ale pielii, calmeaza, ajuta pentru pielea uscata, are efect anti-imbatranire - se zice ca italiencele folosesc mult aceasta apa-

Se foloseste si la gatit.

uite un articol aici:
http://www.naturalete.ro/content/12-beneficii_akita_rose

va pup

Mergi la inceput

Eu le-am cumparat de afara; Differin se gaseste in farmacii in Romania insa poate sub alt nume: Adapne, Panalene, Sinac, Adiamil, Adaferin, Adiff, Adaferin -am citit asta pe prospectul din cutia mea (denumiri ale produsului in alte tari).

Panoxyl insa nu se importa dar se poate comanda online de pe okazii.ro. Eu am platit 10-12 dolari la farmacie, nu ar trebui sa fie mai scump.

Gabi

Mergi la inceput

Cristina, uite ce am gasit pe net:

In anumite tari BENZAC poate fi cunoscut si ca: Acnepas, Acnesan, Benzihex, Clidan B, Eclaran, Ecnagel PB, Paracne, PB Gel, Solugel, Tiltis, Vixiderm E, Brevoxyl, Clearasil Ultra, Neutrogena Acne Mask, Oxy, PanOxyl, Akneroxid, Benzaknen, Brevoxyl, Scherogel, Pangel, Acetoxyl, Clean & Clear Continuous Control, Clearasil B.P. Plus, Desquam-X, Johnsons Clean & Clear Persa Gel, Neo Strata Astringent Acne Treatment, Neo Strata Blemish Spot, Neutrogena On The Spot Acne Treatment, Pirobac, Peroxiben Plus, Aknefug-oxid, Inoxitan, Cordes BPO, Marduk, Basiron, Dry & Clear, Ambi 10, Benziq, Zaclir, Zoderm, Ecuaderm

Mergi la inceput