Aspirante optimiste >(642)
Raspunsuri - Pagina 3
kitty-27 spune:
katy imi pare rau ca n-a fost nici luna asta...eu zic sa faci totusi si un hsg...sa vezi trompitele cum sunt...
ASPIRANTA LA BEBE
ioana_iasi spune:
buna seara fetelor,ce mai faceti,am observat ca ati fost foarte active pe siteeu am muncit in continuu si abia azi am putut intra pe net va pup si ma apuc de citit din urma
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
kitty-27 spune:
fetele care ati avut teste negative..nu disperati..poate a fost prea devreme..
ASPIRANTA LA BEBE
bradraisa spune:
luna asta nu am curaj sa fac un test
ce ma nelamureste este ca nu am avut asa ceva pina acum. Voi?
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 buna fetele!!!! vad ca nu sunteti prea bine...referitor la intrebarea'voi..?pe cand..? o urasc...e cea mai ingrozitoare intrebare pe care mi-o poate pune cineva... corina eu zic ca ai ovulat..in primul rand lama de lichid din douglas arata acest lucru..mie asa mi-a spus dr la ultima eco pt ca si eu aveam exact ca tine..si tocmai ce ovulasem.ovulatia n-o ai tot timpul in aceeasi perioada a lunii...deci data viitoare sa faci testele mai devreme.. ASPIRANTA LA BEBE |
multumesc de incurajare..aseara am tot cautat pe net si da, se pare ca am ovulat
problema e ca nu stiu in ce zi, dar sigur pana in a 18 zi
mi-am mai dat seama de ceva la mine, nu stiu si daca la voi e asa:
eu ieri - z 18 si azi am avut usoara durere de ovare..pe care am smtit-o si lunile trecute, numai ca acum vad ca e dupa ce ovulez si nu inainte cum credeam eu
oricum, am prestat aseara in speranta de a mai prinde ceva..
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 offfff sunt singurica? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
sunt si eu pe aici..
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
lorena_86 spune:
aaaaa, cori, da asa e cum zice kity
lama de lichid in fund de sac Douglas e un semn foarte vizibil ca ai avut deja ovulatia, prezenta acestuia confirma ovulatia
asa ca nu mai ai de ce sa fii deprimata
poate faci si tu ca si mine.....eu eram insarcinata si imi trimiteam sotul la spermograma
vai de capul meu
tinem pumnii
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen