Aspirante optimiste >(642)
Raspunsuri - Pagina 2
Monique77 spune:
Bun a dimineata foarte tarzie fetelor
eu acum am venit, am fost libera azi si mi-am rezolvat din treburi
v ad ca toate sunteti amarate...nici vremea de afara nu ne ajuta, macar de-ar fi fost soare...
mie maine o sa imi vina ciclul (ca dupa mycoplasma si ureaplasma impreuna n-are cum sa fie sarcina)
subscriu si eu la faza cu intrebarile de genul 'si voi cand...?'....
conversatie inutila si enervanta
pe mine ma cam doare capul - semn de menstra, ca in fiecare luna
n-am stiut de tipaj HPV ca e indicat dupa ciclu, doctorita mea n u mi-a zis nimic, a zis doar sa merg sa-l fac.....sper sa nu iasa bazaconii doar pt. ca l-am facut in ziua 23 de ciclu....
lasa fetelor ca vine ea si vremea noastra
AlinaBu spune:
IESITI DIN BUTOIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! Poate totusi va molipsesc pe vreuna
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 7+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
walkiria spune:
Monique eu am aflat ca se face in Z7 de la o prietena care, din cauza acestuia a trebuit sa faca conizatie ( i-a taiat din col) si ea a facut din 6 in 6 luni acest tipaj numai in Z7 dupa recomandarile medicului ei. Acum e super bine, nu i-a mai iesit nici radacina la tipaj ( stii ca nu putem scapa de acest virus, cel mult putem inactiva radacinile)
Acum daca nu o fi asa scuze de informatii eronate.
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
cora79 spune:
Ola fetelor,va pupacesc si eu cuna bucata nepoata in brate,agitata sa imi ia mouse-ul si sa imi vandalizeze tastatura
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
camcris spune:
cora ce mai faci tu?
katy luna viitoare sigur prindem barza
AlinaBu tu cum te mai simti?
eu deabia reusesc sa va citesc,dar ma bucur ca sunteti active
actele astea de la servici nu se mai termina
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
Camcris, multumesc, sa speram ca o prindem.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
bradraisa spune:
Buna
de citeva zile citesc pe forum si nu stiu ce sa fac. Am o problema dar nu cred ca sunt asa de optimista. Am un copil si de 5 ani incerc sa-l concep pe-al doilea dar nu iese. Si la primul m-am "straduit".
Luna aceasta mi/a venit ca niciodata o zi plina si apoi cite o picatura timp de 3 zile. NU vreau sa mai vad teste negative si de doctori m-am saturat
lorena_86 spune:
fetelor, pe unde umblati
sper ca nu sunteti in butoi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
kitty-27 spune:
buna fetele!!!!
vad ca nu sunteti prea bine...referitor la intrebarea'voi..?pe cand..? o urasc...e cea mai ingrozitoare intrebare pe care mi-o poate pune cineva...
corina eu zic ca ai ovulat..in primul rand lama de lichid din douglas arata acest lucru..mie asa mi-a spus dr la ultima eco pt ca si eu aveam exact ca tine..si tocmai ce ovulasem.ovulatia n-o ai tot timpul in aceeasi perioada a lunii...deci data viitoare sa faci testele mai devreme..
ASPIRANTA LA BEBE
lorena_86 spune:
offfff sunt singurica?
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen