Brumarei si fulgusori de noiembrie-decembrie 2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

datele mele: UM 26 ian, DPN 12 nov 2011,nastere (cu ajutorul lui DD): maternitatea regina maria

Emily 4+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Paula ai PM

Sa ne anunti cand este gata cap. sa incepem sa construim prima pagina, info.utile, listuta etc.

Draga many puteti sa scrieti linistite aici la capitolul asta pana pe la 20 de pagini,pana atunci trebuie facut un user comun cu care o sa se deschide capitolul nou si atunci o sa se poata face o prima pagina frumoasa cu listutze de gravidutze si info utile

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Paula ai PM

Sa ne anunti cand este gata cap. sa incepem sa construim prima pagina, info.utile, listuta etc.

Draga many puteti sa scrieti linistite aici la capitolul asta pana pe la 20 de pagini,pana atunci trebuie facut un user comun cu care o sa se deschide capitolul nou si atunci o sa se poata face o prima pagina frumoasa cu listutze de gravidutze si info utile

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Stiu ca putem scrie, insa parca as vrea casuta noastra, norocoasa, cu o listuta frumoasa

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am putea ca date informative, daca sunteti de acord, sa punem pe langa maternitate, si numele dr. ca poate ne mai ajutam cu info.

Iulia tare urata situatia ta, poate da DD si nu faci boala. Din pacate nu poti sa faci vaccinul insarcinata fiind, dar am citit pe net povesti cu mama care a trecut prin varicela, in primul trim. si finalul a fost unul fericit. Insa sunt putini medici care incuraje pastrarea sarcinii in astfel de cazuri, nu-si asuma riscul.

Eu sunt una din cele care a facut vaccinul, cu toate ca mama garanta ca am facut toate bolile copilarieli, analiza a aratat altceva, adica lipsa anticorpi si pe acest motiv am amanat primul FIV 6 sapt. Proful nu a vrut sa incep mai repede de 6 sapt. de la vaccinare.

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata burtiiiiiiiiiiiiiici
LA MULTI AAAAAAAAAAAANI!!! SA NE FIE SANATOSI BEBEII SA-I DUCEM LA TERMEN!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

cu o cafeluta va servesc
e mai slaba

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Iulia fa-ti analizele la Institutul Cantacuzino. E cel mai de incredere loc pt analize de acest gen! (Am impresia ca se pot face si cu trimitere, nu stiu exact procedura, eu le-am facut pe bani).
Am primit rezultatele repede, primesti un cod si le poti lua de pe site, la mine rezultatele au fost gata cucateva zile mai repede decat termenul promis de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

La multi ani!
Eu sunt o burtica de la odiseea putin mai mare decat voi de sept-oct 2011. Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.

13+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

neata burtici!

eu nu mai servesc decat in we. in rest beau cate un ceiut in fiecare dimineata.

La multi ani! sa traim, sa fim sanatoase si sa ne bucuram de aceste noua luni minunate

Emily 4+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna dimineata si la multi ani!!!
am si eu un fulgusor de noiembrie-decembrie:
UM 5 FEBRUARIE
DPN-PROBABIL IN NOIEMBRIE...nu stiu sigur, maine ma duc la doctor
sarcina este obtinuta prin fiv cu dr. tutunaru

pup toate burticile mici

Mergi la inceput