Brumarei si fulgusori de noiembrie-decembrie 2011
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
many cand ai dpn?
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4
Lia73 spune:
saptamana asta vreau sa terminam un capitol
+4
IuliaCospy spune:
Doamne Lia, da' stiu ca ai o energie... mai da-mi si mie te rog! E minunat ca esti asa! tine-o tot asa!
Felicit#259;ri proaspetelor gravidute! Va asteptam cu drag si multi bebici santosi!
Eu sunt relativ ok. Nu sunt neaparat somnolenta in timpul zilei, da' seara ma ia o oboseala de nu mai sunt in stare de nimic. Si pe mine ma dor sanii si pe alocuri burta. Am incercat si nospa si utrogestan. Nimic insa cu rezultate spectaculoase. E drept ca nici nu stau prea linistita ca trage de mine Sara intr-o veselie. Cu greata, mi-a aparut acu vreo 2 zile. E suportabila, ca si la prima sarcina, da apare mai ales spre seara.
A! Si daca nu erau suficiente simptomele de sarcina, Sara are varicela, iar eu nu stiu daca am facut sau nu, asa ca 3 saptamani stau ca pe jar. Sper insa sa am imunitate
Pupici pentru burtici si o zi minunata!
Iulia, mami de Sara Andreea si 5+
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
emilyjeuly spune:
hai ca ne inmultim
sincer nici eu nu ma pricep la chestiile aste tehnice cu capitolele sper sa ne ajute cineva priceput
simtome nu am cine stie ce; ma durea putin burtica, dar am inteles ca este ok, sanii sunt grei, durerosi si umflati si am o stare rezonabila de somnolenta
Emily 4+
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
Lia73 spune:
ce=mi place cand e animat topicul
nospa iau cand ma doare burtica
abia astept sa ma duc la eco
voi cand va duceti?
+4
Lia73 spune:
iulia yo am alta prob
nu dorm noaptea
ma duc la shushu si gata
s-a terminat
nu ma mai ia somnul
+4
ralu_t spune:
Iulia eu zic sa iei legatura cu dr. si sa-l intrebi daca te poti testa pt anticorpi de varicela iar in cazul in care nu ai sa te vaccinezi. vezi ca exista un subiect pe forum, cred ca tot aici la odisee, varicela si sarcina. Si mie mi-e teama de bolile astea, sa nu aduca piticul ceva de la gradi...noroc ca rubeola am facut-o deja, dar in afara de asta eu n-am facut nimic, nimic.
Lia eu ar trebui sa merg la eco la sf saptamanii asteia dar nu cred ca ajung, ma gandesc sa ma duc la inc. saptamanii viitoare, sa vedem si o inimioara....daca ma rabda inima pana atunci.Am deja o eco la activ in care se vede doar saculetul de 6mm
Many tu esti cu inseminare sau fiv? sau ai facut beta asa, de la tine?
ralu- de bebe albastru
i believe in miracles...povestea noastra
Lia73 spune:
yo am facut analizele torch dar in ian 2010
la prima sarcina
nush daca mai sunt valabile
o sa intreb medicul
+4
IuliaCospy spune:
eu am fost deja la dr. La doi mai exact. Unul la policlinica - unde speram sa obtin niste analize fara cost - dar s-a terminat plafonul. celalalt e medicul cu care am nascut-o pe Sara si cu care as vrea sa merg si acum.
Mi-a facut o eco, dar se vedea doar sacul si un "punct stralucitor" despre care mi-a spus ca e embrionul. M-a chemat iar sambata pentru a vedea bataile inimii si confirma viabilitatea.
Legat de varicela, povestea e mai complicata. Am vorbit cu dr - caci stiam deja - si mi-a zis sa fac titrare de anticorpi, ca daca fac boala acum e urat de tot. M-am interesat si am mai multe variante: la matei bals cu trimitere de la medicul de familie - nu costa, da' nu stiu cat dureaza, plus ca nu mi se pare deloc prudenta o incursiune intr-un spital de boli infectioase unde sa stau sa astept, etc...
La clinicile particulare la care se face testarea dureaza 14 zile, iar perioada de incubatie e de 14-21 de zile, deci nu stiu cat de eficient e sa o fac. Concluzia e ca nu stiu ce sa fac. Din sondajele de pe acasa ai mei si-ar aminti si nu porea sa fi facut boala. E drept ca atunci cand mama a facut zona zoster eu n-am avut nimic - si e acelasi virus. deci, va dau de stire cand ma hotarasc la ceva.
Uff! tare zapacita mai sunt!
Iulia, mami de Sara Andreea si 5+
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Lia73 spune:
iulia aiurea tare
+4