Brumarei si fulgusori de noiembrie-decembrie 2011
Raspunsuri - Pagina 21
rania_s spune:
...in rest sunt si eu foarte nerabdatoare,abia astept sa-i aud inimoara..dar mai este pana atunci...
...am inceput sa am grija la mancare mai mult ca inainte.multe fructe salate peste ca aici sunt din belsug...
multi
la burtici...
lavi02 spune:
carola daca ai pierdut sarcina, cum a zis si Ralu, HCG-ul scade treptat. O vreme iti va mai aparea testul de urina pozitiv. Poti sa-ti faci analiza de sange beta HCG si sa o repeti la 2 zile distanta. Daca e in scadere inseamna ca ai pierdut sarcina, daca se dubleaza (sau creste macar o data si jumatate) inseamna ca sarcina e OK, iar daca creste foarte putin poate fi extrauterina.
Daca nu esti chiar asa stresata incat sa te intepi de 2 ori, stai linistita pana pe la 6 saptamani jumate - 7 cand se va vedea clar la o eco pe burta ce si cum. Daca ai pierdut sarcina probabil vei avea intre timp ciclu, daca nu vei vedea sigur bebeul.
Toate cele bune iti doresc!
P.S. Tare frumoase poze ai la semnatura!
emilyjeuly spune:
buna fetelor!
carola, mult curaj! incearca sa mergi la urgenta daca nu poti da de dr. tau. trebuie sa te ajute cei de acolo.
rania_s, bine ai venit! sarcina usoara si
sanatos!
fetele, am refacut beta azi si este in crestere 4255!
m-am mai linistit!
va
!
Emily
4+
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
[url=http://lilypie.com]
[/url]
ALEXA1985 spune:
Buna viitoare mamici,
Am intrat sa va anunt ca daca doriti produse mai ieftine de la avon si oriflame , sau hainute, intrati pe bazar.Daca doriti un alt produs ce nu se gaseste in lista ma puteti intreba pt ca mai am sute de produse nebagate, deoarece nu am avut cand sa le fotografiez. Puteti da click la semnatura mea.
Mami de
ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
rania_s spune:
...Multumesc emilyjeuly...si ma bucur ca v-am gasit!
Fetelor eu sapt asta ma duc la doctor si imi da poza cu el voua nu?
Imi arata unde exact este fixat embrionul cat timp are exact,dar fara intravaginala...pe abdomen imi face...
voua nu va face asa?
abramburika spune:
Sa ma inscriu, sa nu ma inscriu?? Va urmaresc inca de cand s-a deschis odiseea, nu stiam inca de sarcina, dar aveam niste banuieli. Confirmate apoi de testul de sarcina.
E o bucurie mare, cu mari umbre de tristete si indoiala. Dar mi-am propus sa fiu pozitiva. Trebuie sa fie bine!!
Pt. mine inscrierea la aceasta odisee inseamna "un ochi rade, un ochi plange". Am mai facut parte din odiseea de nov-dec2007, deci mai am o fetita de aproape 3 ani jumate. De aceea "un ochi rade...". Cat despre "...un ochi plange", cine are puterea si taria necesara, este la semnatura explicatia. Nu cititi insa daca nu va simtiti in stare, e o poveste trista si nu vreau sa va afecteze cumva euforia acestui inceput de sarcina.
Noi am decis sa mergem cu D-zeu inainte in aceasta sarcina, astfel incat, la finalul celor 9 luni magice sa ne bucuram de puiul nostru drag!!
Deci, datele mele: UM 11/02/2011, DPN 18/11/2011 (dupa calculatorul de sarcina, la dr. urmeaza sa merg pe 6 aprilie sa ne confirme).
Sarcini usoare si senine tuturor, sa auzim numai vesti bune!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
many_bani spune:
Am creat cap. 2 dupa moderare, daca nu va fi prea repede inchis acest cap. voi pune link-ul, de data asta sper sa mearga.
mami de
Vlad (29.10.2009) si
4+
Multumesc Doamne
lavi02 spune:
Ambramburika, felicitari!!! Ti-am citit povestea trista, Doamne ajuta ca de data asta totul sa fie bine!
Eu ar trebui sa ma opresc din scris aici, luna asta nu a fost sa fie desi banuiam si speram ca este
dar poate va prind din urma luna viitoare 
Sarcini usoare va doresc si bebelusi sanatosi!
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Ambramburika, felicitari!!! Ti-am citit povestea trista, Doamne ajuta ca de data asta totul sa fie bine! Eu ar trebui sa ma opresc din scris aici, luna asta nu a fost sa fie desi banuiam si speram ca este ![]() Sarcini usoare va doresc si bebelusi sanatosi! |

Bafta si sa fie cum iti doresti. Da, mai ai timp sa ni te alaturi.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

,dar ma iertati nu