Brumarei si fulgusori de noiembrie-decembrie 2011

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

multumesc de incurajari Iulia
sper ca pe 28 martie sa se vada

Emily 4+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Emily eu m-am programat la 6sapt. si cateva zile tocmai sa nu fi dezamagita ca nu s-a vazut nimic, dar nici acum nu sunt linistita. Unde merg eu la MNL la proful de FIV dar si la cabinetul dr. cu care urmeaza sa nasc au aparate foarte bune si sper sa fiu surprinsa placut.
Asa ca data viitoare poti auzi si inimioara

Dana este greu cu povestea fiecaruia pe prima pagina, insa sunt foarte multe fete care o au la semnatura

Si ca sa vedeti ca sunt optimista azi merg la dr. de fam. sa ma ia in evidenta si am facut si programare ptr. morfofetala de trim.2 la dr. Pop, de acum . Dr. mea imi face si morfofetalele dar la trim.2 mai vrea o parere.

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna fetelor...am citit tot ce ati scris de azi dimineatza...muuult....imi pare rau pentru cele care ati trecut prin atatea ca sa aveti un bebel si va tin pumnii ca de data asta sa fie totul bine...si sa aveti bebei sanatosi care sa va faca fericiti....Noi am reusit din prima luna din care am incercat, nici eu nu am crezut k se poate prinde asa repede, dar s-a intamplat..sia cum tot ce imi doresc este ca totul sa mearga bine sa nu fie probleme..
Eu am 5 saptamani si 3 zile azi si cred k tot sacul s-a vazut la eco, o sa merg din nou cu rezultatul analizelor peste doua saptamani, speram sa vedem mai multe atunci
Va doresc o zi frumoasa:*

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

fetelor pana la urma la cate saptamani se aude inimioara???
mie mi-a zi8s dr sa ma duc iar sapt viitoare adik la 5 sapt ca sa-l vedem dar nu cred ca am sanse sa auzim si inimioara...ca daca se aude la 6 sapt poate reusesc si fac un maxim de efort si ma abtin raaaaauuuuuu sa nu ma duc sapt viitoare si sa ma duc peste 2 sapt ca sa impusc 2 iepuri.
voi ce parere aveti?

4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana84

fetelor pana la urma la cate saptamani se aude inimioara???
mie mi-a zi8s dr sa ma duc iar sapt viitoare adik la 5 sapt ca sa-l vedem dar nu cred ca am sanse sa auzim si inimioara...ca daca se aude la 6 sapt poate reusesc si fac un maxim de efort si ma abtin raaaaauuuuuu sa nu ma duc sapt viitoare si sa ma duc peste 2 sapt ca sa impusc 2 iepuri.
voi ce parere aveti?

4+

Dupa sapt.6 cu un echo. performant

Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Eu and ma duc la eco inca o data o sa am 8 saptamani...sper sa se auda ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

deea la 8 saptamani mai mult ca sigur se va auzi inimioara

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

buna,

se pare ca sunt si eu insarcinata. am fost astazi la eco si am vazut un samburel de 5 saptamani cu indulgenta. dupa ce mi-a facut eco a ramas ceva sange pe aparat, pe pat, si pana acasa am mai sangerat. acum mi-am pus alt absorbant sa vad daca mai curge. m-am speriat. e normal? mi-a dat tratament cu utrogestan, magne B6, vitamina E si no spa. sper sa duc aceasta sarcina la final si sa fie unul fericit. eu am mai avut o sarcina anul trecut dar s-a terminat prost.

www.flickr.com/photos/carola456/
http://daxsax.wordpress.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carola

buna,

se pare ca sunt si eu insarcinata. am fost astazi la eco si am vazut un samburel de 5 saptamani cu indulgenta. dupa ce mi-a facut eco a ramas ceva sange pe aparat, pe pat, si pana acasa am mai sangerat. acum mi-am pus alt absorbant sa vad daca mai curge. m-am speriat. e normal? mi-a dat tratament cu utrogestan, magne B6, vitamina E si no spa. sper sa duc aceasta sarcina la final si sa fie unul fericit. eu am mai avut o sarcina anul trecut dar s-a terminat prost.

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Bine ai venit si sper sa fie o sarcina linistita cu final fericit . Daca vrei sa fii in "listuta" noastra te rugam sa ne spui UM si DPN

Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

UM:07.02.2011
DPN este cam devreme sa va spun. sa vad daca trec cu bine peste aceste saptamani.

Mergi la inceput