Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Poze botez: Botez Patrick

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

O primavara frumoasa tuturor!

Si noi am implinita zi ... 2 lunite, ca na, suntem mai micutele... si tot pe 29 trebuia . Da' ne facem noi mari!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna mamici!spunetimi va rog ce parere aveti de vaccinul de la 3 luni rotavirusul?noua ni la recomandat medicul nostru de familie care este pediatru,si nu stiu ce sa fac...sunt intro mare dilema,,,voi leati facut?sunt recatii adverse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

O PRIMAVARA SUPERBA TUTUROR!!!

Simona m-ai facut sa plang

Eu sunt in focuri ca avem si noi sambata botezul. de dimineata m-am apucat de prajituri si am de facut 8 tavi.

va pup si ne vedem mai tarziu

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Florina, noua pentru torticolis nu ne-a recomandat masaj. Sara a avut hipertonie, iar unul din muschii care actiona zona era relaxat si celalat contractat. Dr ne-a recomandat sa o punem sa doarma mai mult pe spate cand o supravegheam, cu capul pe partea opusa muschiului contractat, astfel incat el sa se intinda si relaxeze mai mult. A zis ca putem sa punem o pungulita cu orez sa avem grija sa nu se intoarca asa. Dar in mare somn echilibrat, cu capul cand pe o parte, cand pe alta. La noi intr-o luna s-a rezolvat, e drept ca suntem si mai mici... Sper sa se rezolve usor si la voi.
Olguta, multumim!! Noi role i-am luat normale, ca pt adulti, reglabile pe lungime (dar tot 4 roti au). Nu am vazut rostul sa-i iau din celelalte, m-am gandit ca o zapacesc daca i le schimb mai tarziu. La cele cu 4 roti clasice am vazut ca aveau si posibilitatea sa le scoti si sa pui 3 consecutiv. Oricum, Maria a invatat sa mearga in 3 zile in casa, de la o canapea la alta, se mai tinea de mobila... deci le recomand.
Iar cu inotul nu stiu cum o sa facem, Bogdan nu vrea sa o dam la inot, desi in Bucuresti sunt bazine si pentru 3-4 ani. Cred ca cel mai bine ar fi sa gasim un bazin aproape, sa mearga ei doi; el are licenta in natatie, a doua e pe kaiac. Ar trebui sa mearga de 2 ori pe saptamana. In concedii numai unde e balaceala mergem oricum, iar ea e deja familiarizata cu sarituri, scufundari si tot ce tine de distractie in apa. Dar de la asta la ceva saptamanal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Poze botez: Botez Patrick

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

superb . decoratiunile le-ai facut cu Raluca? si noi am avut aceleasi ursitoare la sasha

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Eu inca n-am reusit sa-mi revin din oboseala de dupa botez, sunt tot adormita, dar mi-e teama ca daca ma culc langa bebica se va trezi si ea. Macar ea sa doarma. Ieri a fost iarasi o zi plina, cu baita de dupa botez si cu vaccinul (la care vad ca n-a facut febra, ceea ce e bine). Mai am sa-i pun diseara la 7 un supozitor si gata.

Sunt ingrijorata putin pentru ca vad ca mandruta mea nu prea ia in greutate. Poate si pentru ca varsa destul de mult (mi se pare mie), si in fiecare zi. O schimb de 2-3 ori pe zi de bluzita. SI face si kk destul de mult (de 1-2 ori pe zi). Mult mi se pare mie. Doctora a zis aseara ca s-a lungit destul de multisor (5cm) si poate de-asta nu ia prea mult in greutate, poate se consuma energia in lungirea oaselor... Nu stiu, dar vreau sa vad ca e bine si peste 2 saptamani (mergem sa o mai cantareasca o data si sa vedem ce si cum).

Mergi la inceput

Simona-Maris, mi-au dat lacrimile .

Corina, foarte frumoase pozele! Noi inca strangem, ca tati a fost ieri acasa si azi abia probabil ca recupereaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Sashenka spor la prajiturit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fetele dorm cu tati, eu ar trebui sa fug pana la banca, dar...
Olguta, felicitari pt cele 7 kg ale lui Vlad!! Cum a fost cu Rotarixul? Mie mi-e putin teama sa nu prinda si Maria ceva...
Amelia, de ce se trezeste cand stai langa ea? Intreb ca la noi e exact invers. Felicitari pt micuta crestina!
Ana, felicitari si abia astept continuarea!

Mergi la inceput