Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 22
kamik spune:
am vazut ca sunt de mai multe feluri(inimioare, colacei,pestisori,stelute...) implicit preturi diferite...voi de care ati luat si ati fost multumite de ele?
simona-maris spune:
Dedic aceasta poezie tuturor mamelor din "Barlogul"nostru, cu multumiri penrtu frumoasa prietenie care s-a legat si care, tot in aceasta perioada de noi inceputuri, implineste 1 anisor. Un an in care ne-am impartasit temeri pe care ne sfiam, poate , sa le spunem celor de langa noi, un an in care aici am gasit intelegerea pe care familia sau prietenii o mai pierdusera printre griji si probleme, un an in care am simtit crescand in noi VIATA si am atins-o in persoana bebelusilor nostru dragi. Eu va sunt recunoscatoare pentru nenumaratele lucruri pe care le-am aflat de la voi, pentru raspunsuri si incurajari, pentru glume si zambete. VA MULTUMESC SI VA DORESC O PRIMAVARA BINECUVANTA IN VIATA SI O VIATA PLINA DE PRIMAVARA!
Dulce mama, cantec sfant,
Bogatie pe pamant,
Iata, ceru-ti canta iara
Ca tu esti o primavara!
Tu esti floarea ce-nfloreste,
Esti icoana ce zambeste,
Candela ce arde, vie,
Primavara ti-o-nchin tie!
Tu, ce rabzi din cat nu poti
In chinuitoare nopti,
Cand de griji inima-i grea.
Tu esti primavara mea.
Din nefiinta de gheata
M-ai adus, mama, la viata
Si ma porti pe palme moi
Primavara suntem noi!
Simona, fericita mamica de ghiocel binecuvantat, Stefan (1 11 2010)
TINKER_BELL spune:
O primavara minunata si de la noi! Si La multi ani micilor sarbatoriti ai zilei! Sa cresteti mari si voiosi!
Poate reusesc sa citesc din urma si sa (imi) revin.....
simonique spune:
O primavara frumoasa va dorim si oferim si noi martisoare pentru fete!
Sugubina, da, torturi acoperita cu pasta de zahar si decoratiuni d-alea...acum cat de smecheroase...ma chinui si eu nah
JoAnn asta cu sucul de portocale e destul de controversat, unii pediatrii il recomanda de la inceput, altii abia spre un an...eu voi da mai tarziu de ex...
Amelia sa va traiasca mica crestina! Ce bine ca e mai cumintica...sa o tina tot asa!
Lidia wow, apoape 5 ani!, Moaaa ce mari sunteti!
Gabriella bine ai revenit! Te mai asteptam...totdeauna ma binedispuneau posturile tale!
Si noi avem botezul sambata acum si avem mari emotii, speram sa decurga bine si sa nu avem experiente neplacute cum a patit diana_b cu biserica. Bine ca l-a pazit Doamne-Doamne!
Si noi ne-am nascut cu 4,2 kg si nu ne dublam greutatea acum la 3 luni. Azi avea 6,8 kg...si eu sper sa fie ok
Olgutzika spune:
O primavara frumoasa, dragelor! Care sa vina cat mai repede !
Alina, ma bucur mult mult ca fetele sunt bine. Ce misto de Maria! Vara asta role musai la Sof, zi-mi de care i-ai luat Mariei, cu patru roti sau nu? La inot nu ma bag cu ea in Ploiesti...sau mai bine sa ma duc sa mai vad bazinul ala cum arata acum, poate s-or mai fi schimbat lucrurile. Mi-au venit cartile si nu am timp si liniste sa ma apuc de ele
Vlad avea aseara fix 7kg. De la 3,550 la nastere. De pe 12 ianuarie pana acum a luat 1000g fix! Dupa 12 martie ma duc cu el la controlul de patru luni si la vaccinat. Sunt curioasa ce lungime are, e lung rau.
Cristale, superbe martisoarele tale!!! Exact asa am daruit eu astazi ( le-am cumparat ), sunt minunate . Felicitari!
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
adipapazi spune:
cucu bau,
o primavara frumoasa si grabita, sa vina odata, va urez!
simona-maris, imi dadura lacrimile.
beatrice, sa auzim numai de bine despre bebe.
am avut niste ore agitate cu ioachim, greva foamei etc, acu vad ca a mancat 180. doarme dus. bai, da ce crize! urla numa cand il puneam in pozitia de dat bibe, iar cand il mai si vedea, sa te tii! i-am dat tzitzi si foarte putin lp. acu sa mai vedem, febra n-are, afte n-are, e vioi, rade, chiuie, si-a descoperit manutele, ce-o fi avut?
felicitari botezatilor si botezatelor! diana, imi pare rau pt biserica, dar sa nu iti faci griji ca ingerasul a avut grija de bebe. nu am auzit de bebe racit la botez.
la multe lunite celor care se sarbatoresc azi!
si eu ii imbrac ca de afara si le deschid geamul.
doamne, ce post incoerent am fct. fug ca urla sister!
ana_o spune:
Hello, dragele mele!
Abia mi-am refacut, cat de cat, somnul.
Nu-mi vine sa cred ca a trecut acest weekend, a fost totul ffff frumos. Am avut mari emotii, am plans cu sufletul de mii de ori(de emotie si fericire), insa am reusit sa-mi stapanesc lacrimile. Nasii lui David au fost tare fericiti ca i-am ales pentru a-l boteza, ce sa zic, sunt fff fericita! Avand in vedere ca puiul e nascut in ziua de Sf. Dimitrie, am convenit amandoi ca la botez sa-l numim si Dimitrie pe David.
O sa va detaliez mai tarziu, vreau sa va doresc si eu un 1 martie fericit si o primavara minunata, atat in suflet, cat si in fiecare zi care urmeaza! Si-un martisor virtual pentru fiecare mamica si ursuleata!
BraveGirl spune:
Sa aveti o primavara frumoasa!
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
sugubina spune:
Neata si de la noi!
Sa avem un martie frumos si cald si cu suare!
andreeacc la multi ani Ilincutei!!
Ce tort faci?
geniusamb la multi ani lu Matei!
kamik noi avem simplu rotund roz cu vacute. Uite aici: https://picasaweb.google.com/raluca1anghel/LunaATreia#5564351263834817042
simonique uau - esti pasionata ce mai! Eu am facut o singura data cu pasta de zahar si cu flori din pasta de lapte praf. Nu am pt cine face , ca de facut as tot faceee! Succes la botez sambata.
Ana felicitari pentru botez - ai vazut ca totu a iesti bine? Asteptam poze!
Ne pregatim cred sa iesim si noi putin afara, profit ca e dady cu noi, ca maine lucra. Sunt odihnita-ca am fost pe tura cu Mara si ea s-a sculat la 9 nu ca sorsa la 5!
sugubina si Puficele http://picasaweb.google.com/raluca1anghel" target="_blank">Mara Diana si Ilinca Miruna
Cristale spune:
Alina .... da quilling....tot as mai face asa de mult imi place. Dar a trebuit sa ma opresc ca deja erau prea multe.
Olgutzika multumesc.
Sugubina, dupa cum ti-am mai spus nu ma mai satur sa ma uit la pufice. Sunt superbe si voi niste parinti minunati. Ce cochete au fost ele la botez, adevarate printese.
AnaO ma bucur ca ati sarbatorit bine. Sa fiti la fel de fericiti sau chiar mai fericiti toata viata.