Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

La multi ani mamici si sarbatoriti!!!Toate gandurile bune!!!

Mergi la inceput

un raspuns la intrebarea mea?pote site-ul de pe care ati cumparat colaceii macar... va rog eu mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR !!!

si La Multi Ani bebeilor sarbatoriti azi !
Matei, Robert Alexandru, Stefan, Adina Maria, Antonia Stefania - sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA FRUMOASA SI DE LA NOI! kamika uite site-ul cu colacei:http://baby.shop.ebay.ie/Baby-Baths-/20395/i.html?_catref=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

O primavara frumoasa tuturor mamicilor este prima data cand o sa sarbatoresc ziua mamelor in postura de mamica si e tare bine ...asta pe 8 martie

La multe lunite ursuletilor ce se sarbatoresc azi

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Fetelor, daca va hotarati sa faceti comanda pentru colacei, intru si eu cu 2 bucati .. Data trecuta a comandat una din fete si le a distribuit Ana_vio (de care apropos , nu mai stim nimic??). Plata prin paypal (eu nu am card din pacate ca o faceam demult).

Poate ne strangem mai multe, viram banii in contul celei care comanda si luam mai multi.. Era daca nu ma insel undeva la 10 euro cu tot cu transport (nu mai stiu cu exactitate, deci dc nu e asa, nu aruncati cu rosii )

Hai poate ne mobilizam k asa mult ii place piticului la baieeeeee (imi imaginez ce fata ar face cu colacelul )

Ana, mami fericita Matei [b] (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

bine ai venit,primavara!!!
la multi ani bebeilor si mamicilor lor!!!o primavara superba cu multe impliniri.
multe martisoare din partea noastra micilor domnisoare.
si noi avem sambta botezul suntem in febra pregatirilor,speram sa fie bine!!!
si eu vreau colacel dar am aceeasi problema,nu am cont asa ca,daca rezolvam aceasta problema vreau si eu!!
va pup si va urez o zi cat mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

un raspuns la intrebarea mea?pote site-ul de pe care ati cumparat colaceii macar... va rog eu mult!!!

de Theodor-Matei 16 noiembrie 2010

http://cgi.ebay.ie/Safe-Baby-INFANT-Bath-Swim-Aids-Neck-Float-Ring-yellow-/250730824122?pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item3a60b8c1ba

Simona si bucuria noastra, Stefan ( 1 11 2010)

Mergi la inceput

multumesc muuult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Cristale, quilling...

Ieri am fost la control cu fetele, Sara e foarte bine. Gata torticolis si tal valg. Inca putin masaj si e ok. Iar la Maria am primit numai recomandari interesante pt problemutele ei: role, balet si inot.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

vasari cum ati rezolvat problema torticolisului? a fost ceva congenital, adica avea o galmutza la gat sau doar tinea gatul mai mult inclinat intr-o parte?
si al meu are o forma usoara de torticolis si nu prea am avut cu cine sa ma conversez pe tema asta...noi incepem de luni kineto, abia am facut 4 luni, si ma intereseaza cam in cat timp ii trece...

mci, pup all, abia astept sa vina primavara adevarata..ca asa pe calendar nu ma incalzeste cu nimic, afara tot frig e!!

Mergi la inceput