Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

nu am iesit decat ieri la impartasit si 15 min in parc, azi nu, abia de vineri se incalzeste.

sugu, urla ioakim, a avut o zi ciudata, ba chiuia de bucurie, ba urla din rasputeri. acu il adorm pe umarul meu, de fapt dorme dus, doar ca nu a ragait. revin maine cu nutritionistu. dk uit, remind me. nimic exagerat sau imposibil.asa cum am intuit, imi da voie doar 2 kg/luna.altfel cad u numa pieile, ci si organele interne se repozitioneaza fortat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sugubina, kokorinusha multumesc de pont il trimit pe sot maine.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

fetelor eu ies cu bebele in fiecare zi.astazi nu am iesit ca a stat bebe toata ziua intr-o semiadormire la san si tot am sperat ca adoarme si el in patut si apuc sa atipesc si eu o ora. dar de regula ies in fiecare zi si stau de la 15 minute pana la o ora jumate depinde cat am eu chef

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

salutare..fetelor stiu cao sa ziceti ca m-am trezit si eu acum dar credeti ca as putea cumpara si eu de undeva colacel din acela de baie? ca atunci cand vb voi eram la nascare..:))si pierdusem firul.sau site-ul de unde le-ati luat, sau poate vinde vreuna dintre voi.mersi frumos...anticipat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

salutare..fetelor stiu cao sa ziceti ca m-am trezit si eu acum dar credeti ca as putea cumpara si eu de undeva colacel din acela de baie? ca atunci cand vb voi eram la nascare..:))si pierdusem firul.sau site-ul de unde le-ati luat, sau poate vinde vreuna dintre voi.mersi frumos...anticipat!!

de Theodor-Matei 16 noiembrie 2010

al meu bebe, acum la aproape 5 luni are 7.2 kg si 64 cm...el s-a nascut de 4 kg...ar trebui sa imi fac griji care are doar 7 kg la aproape 5 luni?vad ca al florinei are deja 9 kg si 69 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

eu tocmai m-am intors cu mica de la plimbare

cat am laudat-o eu ca e cuminte, in seara asta n-am mai stiut ce sa-i fac atat de tare urla....nu in pat, nu in brate, nu la san, nu in scaunel...nimic frate...asa ca am apelat la solutia extrema, am imbracat-o si hai la plimbare cu masina, roata-roata orasul....doar noi doua, ca doua doamne
bineinteles a la coltul blocului a adormit...nu stiu ce-a avut !

o noapte linistita tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Va invit la un suc de portocale si 2 biscuiti integrali, plus cafea!

La multi ani copiilor nascuti astazi!

Si ar mai trebui sa fac cinste si cu niste tort, ieri am implinit si noi 4 luni!

Mandra mea s-a trezit la 5 sa manance si mie mi-a fugit somnul; asa ca pana acum am gatit ptr pranz, am udat florile si spalat 2 masini, deja am obosit.

Lidia_P este bine dezvoltat copilul tau; si S s-a nascut cu 4.2 kg si nu si-a dublat greutatea la 4 luni , iar la un an nu si-o triplase. Pentru linistea ta urmareste daca evolutia lui s-a stabiliza pe o anumita curba de crestere si daca evolueaza pe aceea, nu ai de ce sa iti faci griji.

Sa aveti o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

si io..........
maaaaaaaai, am reusit sa fac dintr-un ursulet de 2,850 kg ditamai ursu' de 6, 500 kg. si azi implinim 3 luni-na, ca nu a fost 29 februarie.
Mananc,dorm si cand toata lumea pica de oboseala, eu vreau sa ma joc-spre dispararea lu' tati si a lu' mami
.

Tudor Andrei va doreste o primavara fumoasa cu sanatate si pofta de mancare

Gabriela
mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

La multi ani copiilor nascuti astazi!

Sa aveti o primavara frumoasa!

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

noi, noi
Pupam dulce Andreea si multumim pt tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Va dorim o primavara insorita , cu copii sanatosi si voiosi !

Beatrice, ma bucur ca sunteti mai bine.
Noi ne pregatim de botez. Sper sa iasa bine.
Toma a renuntat la masa de noapte , se culca la 23 si se mai trezeste pe la 7, dar a luat in 3 saptamani doar 300 de grame.Sper sa nu aiba vreo problema .Sau sa nu mai am eu lapte, desi ma gandesc ca daca nu i-ar ajunge ar urla de foame, ori nu se intampla asta.Bagam ceai de la fares si galafor. Schinduf -ceai nu am putut sa beau iar pastile nu am gasit niciunde.

o primavara cu multe in suflet va doresc

Mergi la inceput