Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 19
adipapazi spune:
nu am iesit decat ieri la impartasit si 15 min in parc, azi nu, abia de vineri se incalzeste.
sugu, urla ioakim, a avut o zi ciudata, ba chiuia de bucurie, ba urla din rasputeri. acu il adorm pe umarul meu, de fapt dorme dus, doar ca nu a ragait. revin maine cu nutritionistu. dk uit, remind me. nimic exagerat sau imposibil.asa cum am intuit, imi da voie doar 2 kg/luna.altfel cad u numa pieile, ci si organele interne se repozitioneaza fortat.
ral_eli spune:
sugubina, kokorinusha multumesc de pont il trimit pe sot maine.
mami de Robert Petru
poze
ral_eli spune:
fetelor eu ies cu bebele in fiecare zi.astazi nu am iesit ca a stat bebe toata ziua intr-o semiadormire la san si tot am sperat ca adoarme si el in patut si apuc sa atipesc si eu o ora. dar de regula ies in fiecare zi si stau de la 15 minute pana la o ora jumate depinde cat am eu chef
mami de Robert Petru
poze
kamik spune:
salutare..fetelor stiu cao sa ziceti ca m-am trezit si eu acum dar credeti ca as putea cumpara si eu de undeva colacel din acela de baie? ca atunci cand vb voi eram la nascare..:))si pierdusem firul.sau site-ul de unde le-ati luat, sau poate vinde vreuna dintre voi.mersi frumos...anticipat!!
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kamik salutare..fetelor stiu cao sa ziceti ca m-am trezit si eu acum dar credeti ca as putea cumpara si eu de undeva colacel din acela de baie? ca atunci cand vb voi eram la nascare..:))si pierdusem firul.sau site-ul de unde le-ati luat, sau poate vinde vreuna dintre voi.mersi frumos...anticipat!! de Theodor-Matei 16 noiembrie 2010 |
al meu bebe, acum la aproape 5 luni are 7.2 kg si 64 cm...el s-a nascut de 4 kg...ar trebui sa imi fac griji care are doar 7 kg la aproape 5 luni?vad ca al florinei are deja 9 kg si 69 cm
lorin7774 spune:
eu tocmai m-am intors cu mica de la plimbare
cat am laudat-o eu ca e cuminte, in seara asta n-am mai stiut ce sa-i fac atat de tare urla....nu in pat, nu in brate, nu la san, nu in scaunel...nimic frate...asa ca am apelat la solutia extrema, am imbracat-o si hai la plimbare cu masina, roata-roata orasul....doar noi doua, ca doua doamne
bineinteles a la coltul blocului a adormit...nu stiu ce-a avut !
o noapte linistita tuturor
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Va invit la un suc de portocale si 2 biscuiti integrali, plus cafea!
La multi ani copiilor nascuti astazi!
Si ar mai trebui sa fac cinste si cu niste tort, ieri am implinit si noi 4 luni!
Mandra mea s-a trezit la 5 sa manance si mie mi-a fugit somnul; asa ca pana acum am gatit ptr pranz, am udat florile si spalat 2 masini, deja am obosit.
Lidia_P este bine dezvoltat copilul tau; si S s-a nascut cu 4.2 kg si nu si-a dublat greutatea la 4 luni , iar la un an nu si-o triplase. Pentru linistea ta urmareste daca evolutia lui s-a stabiliza pe o anumita curba de crestere si daca evolueaza pe aceea, nu ai de ce sa iti faci griji.
Sa aveti o primavara frumoasa!
gabriella1 spune:
si io..........
maaaaaaaai, am reusit sa fac dintr-un ursulet de 2,850 kg ditamai ursu' de 6, 500 kg. si azi implinim 3 luni-na, ca nu a fost 29 februarie.
Mananc,dorm si cand toata lumea pica de oboseala, eu vreau sa ma joc-spre dispararea lu' tati si a lu' mami .
Tudor Andrei va doreste o primavara fumoasa cu sanatate si pofta de mancare
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc La multi ani copiilor nascuti astazi! Sa aveti o primavara frumoasa! Andreea, mami de baiat si fetita www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
noi, noi
Pupam dulce Andreea si multumim pt tot!
Siuta spune:
Va dorim o primavara insorita , cu copii sanatosi si voiosi !
Beatrice, ma bucur ca sunteti mai bine.
Noi ne pregatim de botez. Sper sa iasa bine.
Toma a renuntat la masa de noapte , se culca la 23 si se mai trezeste pe la 7, dar a luat in 3 saptamani doar 300 de grame.Sper sa nu aiba vreo problema .Sau sa nu mai am eu lapte, desi ma gandesc ca daca nu i-ar ajunge ar urla de foame, ori nu se intampla asta.Bagam ceai de la fares si galafor. Schinduf -ceai nu am putut sa beau iar pastile nu am gasit niciunde.
o primavara cu multe in suflet va doresc