Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angel4us

Multumesc Bujo! Doamne ajuta sa fie bine.

de anticorpi virusului de rubeola ce stiti?
La fel mi-a iesit IgG pozitiv si IgM-ul negativ. Am inteles ca e o dovada ca am avut boala asta in copilarie dar ca acum am anticorpi.

Aveti vre-o idee?

pup

Alexxa

Ig-urile trebuie sa fie pozitive iar IM-urile negative la toate analizele pentru anticorpi. Daca le ai asa sunt ok atunci.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui angel4us

Multumesc Bujo! Doamne ajuta sa fie bine.

de anticorpi virusului de rubeola ce stiti?
La fel mi-a iesit IgG pozitiv si IgM-ul negativ. Am inteles ca e o dovada ca am avut boala asta in copilarie dar ca acum am anticorpi.

Aveti vre-o idee?

pup

Alexxa

Exact cum ai spus si tu , daca IgG -ul este pozitiv inseamna ca ai facut boala, ai anticorpi si nu o mai faci a doua oara . Mai sunt cazuri de reinfectare insa formele sunt usoare si nu afecteaza sarcina. Deci si aici esti ok.

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi nu e mic bebele.. ei scumpii cresc in ritmul lor, al meu bebe la inceput era mai mic, dar vad ca acum a mai recuperat.. sau o fi un greuceanu sa creasca intr-o zi cat altii in 5..
Analiza e Torch, dar cu nume coafat
Cu anuntatul la servici, vezi tu ce faci.. numai ca pana pe 15 martie eu cred ca burtica va fi deja marisoara, mai bine ai anunta cu hartie de la medic, si sa iti dea nr decat sa inceapa barfe si intepaturi ..dar tu stii cum e mediu la serv...

Elly.. ce frumos a zis fetita.. copii astia sunt adevarate minuni nu?

?Gorgy bine ai venit.. cat ai avea aproximativ

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Am facut si eu profilul Torch...mai putin cele 2 tulpini de herpes. Nici nu stiu daca ar fi asa de indicat sa mai cheltui bani si pt ele mai ales ca eu fac herpes la gura si am avut si zona zoster ...ma gandesc ca oricum sunt purtatoare...

Voi ce parere aveti ?

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Buna Dana, eu sunt mai micuta am 6 saptamani si 5 zile din calculele mela, dar o sa va spun cu siguranta miercuri, dupa ce vin de la eco. Sunt emotionata si abia astept sa merg si sa vad daca e totul ok. Tu te-ai decis asupra unui dr?

mamica

Mergi la inceput

Oana eu zic ca mai bine sa il intrebi pe nenea dr , si eu fac herpes mereu dar dr a zis sa fac Torch fara exceptie..Si pana la urma orice am crede noi , el e specializtul..

Mergi la inceput

Gorgy.. eu sunt Dana? nu seidana e doar un nick...
Da eu m-am decis asupra unui dr, e doctorul meu de vreo 2 ani..
Esti mica.. dar cresti tu mare, ne aratati voi noua..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Jade mie mi se intampla cu visele cand sunt plecata pe la soacra sau la sora-mea mai mult de 4-5 zile ,incep sa-mi visez frumos sotul .
Elly mie mi-au dat lacrimile citind si imaginandu-mi fetita cum a lipit pozele,si tu spui de emitivitate ! Acum nu pot sa ascult melodii despre parinti ( mama s-a dus,tata e ca si cum n-ar fi ) , nu pot citi sau vedea stiri despre copilasi bolnavi ,despre gravide care pierd sarcina la fel,ma infioara si ma face sa plang.Plus visele astea foarte raliste ale noastre de acum, ma trezesc stiind ce am visat si ma gandesc toata ziua la vis.

Angel gata ,ti se afiseaza mesajul imediat ce l-ai trimis , bine ca analizele au iesit bune.
Zubi eu la APul am spus la mucna din prima luna ca sunt ,eram prea radioasa si mandra sa nu spun la toata lumea , si la sef i-am adus de la medicul de familie o hartie in care scria ca am dus de la ginecolog hartiuta in care scria ca sunt insarcinata in nu stiu cate saptamani. Dar nu mi-a dat nici un nr de ordine ca i-am dat hartia aia, el la nici o cerere nu dadea asa ceva .

Gorgy bine ai venit,te asteptam cu vesti de la dr.

Fetelor eu ma bag la nani,ca pic de somn...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Seydana eu sunt foarte preocupata sa-mi gasesc medic si nu stiu unde sa merg, in Bucuresti sunt foarte multi si nu stiu la care sa ma decid. Imi cam sta pe cap problema asta, sper sa gasesc cat mai repede. Voi burtici din buc, la ce dr mergeti?

mamica

Mergi la inceput

Bine v-am gasit Lali, ma bucur ca sunt langa voi si cu siguranata va anunt imediat ce ma intorc de la dr. Pana atunci odihna placuta, pupicii

mamica

Mergi la inceput