Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaNicola spune:

fete, mi-am facut si eu analizele care mi le-a recoamndat doctora, dupa ce am aflat ca sunt insarcinta si mi-au iesit niste rezultate dubioase...eu care sunt la prima sarcina si nu ma pricep...m-am cam impacientat.
de exemplu, mi-a iesit CITOMEGALOVIRUS ANTICORPI IgG (AC CMV) = 10 [0 - 0.9)
Negativ : <0.9 Ratio Indeterminant : 0.9-11Reactiv : >= 1.1
si CITOMEGALOVIRUS ANTICORPI Ig M (AC CMV) = 0.2 [0 - 0.9)
Negativ : <0.9 Ratio Indeterminant : 0.9-11 Reactiv : >= 1.1

Oare ce inseamna aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

jade, multumesc lui DD nu am sarcini pierdute. dar am o gramada de foliculi si in plus preeclamsia de la prima sarcina. medicul a zis sa facem un screening preventiv si partea proasta este ca a iesit LA pozitiv si am intrat pe aspenter 1/zi. si restul aflu miercuri cand merg la medicul meu. dr U nu mi-a spus mai multe. a zis ca dr meu o sa interpreteze corect si o sa decida tratamentul. ea, am aflat ca e "fan" dr meu . sper sa nu fie cazul de clexane.
tu? ce probleme ai?

mami de Annelies (30.06.2005) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor,

Cum va simtiti astazi? Eu admir "cu placere" cum ninge afara. Poate iesim la sanius

Cu acitvitatile intime " extrascolare" zero absolut pana acum. Am avut acel chist frumos si doctora mi-a interzis. Acum ca a disparut chistul ma gandesc ca e timpul sa incepem usor usor activitatea .
Recunosc ca mi-e putin teama de durere sau altceva dar nu ma dau batuta.

Pupici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata. Ce fac fetele in dimineata asta? Eu am mancat ieri la mama fasole facaluita si toata noaptea m-au durut ovarele jos de am zis ca mor. Am luat dim. un nospa. Acum m-am linistit.
Bun venit noii mamicute.

12+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui angel4us

fete, mi-am facut si eu analizele care mi le-a recoamndat doctora, dupa ce am aflat ca sunt insarcinta si mi-au iesit niste rezultate dubioase...eu care sunt la prima sarcina si nu ma pricep...m-am cam impacientat.
de exemplu, mi-a iesit CITOMEGALOVIRUS ANTICORPI IgG (AC CMV) = 10 [0 - 0.9)
Negativ : <0.9 Ratio Indeterminant : 0.9-11Reactiv : >= 1.1
si CITOMEGALOVIRUS ANTICORPI Ig M (AC CMV) = 0.2 [0 - 0.9)
Negativ : <0.9 Ratio Indeterminant : 0.9-11 Reactiv : >= 1.1

Oare ce inseamna aveti idee?

Alexxa

Inseamna ca ai facut in trecut infectia cu CMV. Acum , in sarcina nu o ai (IgM negativ). Daca ar fi sa aiba loc o reinfectare aceasta nu afecteaza sarcina. Deci e de foarte bine!

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata fetele...

Bujo ma bucur ca totul e bine.. de fapt de ce nu ar fi?

Eu vreau sa vina primavara, la noi ninge ca zici ca e mijlocul lu decembre.. zapada de 40 cm minim..si tot cade..

Burticutee au mai crescut? la mine nu exista dimineata sa nu o studiez..

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

aa.. si am reusit sa ma programez la urmarirea serologica a graviei... Asistenta de acolo a zis ca la 12-13 sapt e mult prea tarziu pt aceste analize.. dar eu tot le fac .. in 2 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

aa.. si am reusit sa ma programez la urmarirea serologica a graviei... Asistenta de acolo a zis ca la 12-13 sapt e mult prea tarziu pt aceste analize.. dar eu tot le fac .. in 2 martie

Seidana , ce presupune asta ?

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Ce analiza e asta?

12+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Toxoplasma, rubeola, rujeola, herpesu, citomgalovirusul... cam virusii.. numai ca e o denumire mai pompoasa...

Mergi la inceput