Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seidana, stai linistita,mai ult iti faci rau singura, si lui bebe la fel, mie dr mi-a zis ca daca era sa se intample ceva,Doamne fereste, se intampla pana acum, ca asta e per critica,cam pana pe la 12 sapt...

Zubi, mami13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

zubi..[pup].. stiu asa ma gandesc si eu ca pana la 12 ar fi mai nasol, desi dr a zis ca la 14 se cam termina formarea spumpetei mici, numai ca acu ma linistesc acu ma isterizez singua.. sun constienta ca nici eu nici dr nu ar avea ce face daca ar fi sa pierd , insa na .. cred ca mananc prea multa ciocolata .. ma agit cam mult

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

Buna ziua si bijne v-am gasit. Sunt si eu o gravidita cu DNP: octtombrie 11, si cu un baietel acasa ALin,nascut anul trecut in iunie 2.
SArcina usoara tuturora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bine ai venit sara..

Si o sarcina linistita..

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. Azi am facut eco ca m-a cam speriat ce a patit iulia. Bebe masoara 6,8 saptamani - 12 sapt si 3 zile dupa UM iar dimensiunile sunt ptr 12 sapt si 6 zile............deci suntem in grafic.
Nu stiu ce sa mai zic dar si mie mi-a zis ca e posibil sa fie baiat. Nu a garantat 100% dar a zis ca e posibil.
Eu m-as bucura sa fie baietel, sotul vrea fetita

12+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Doamne, uliasi :(
imi pare f rau...
pe mine ma sperie ... cum chiar nu poti stii daca s-a oprit sarcina sau nu?
eu ce Dzeu ma fac pana pe 23 martie cand am prima eco?

8+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Off Uliasi imi pare tare rau ,multa putere sa treceti peste

13+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Buna dimineatza!!!

Ca sa incepem ziua in forta Capitolul numarul 12 ,sper eu fara vesti grele si rele,cu mamici radioase si scapate de greturi. A,si cu mamici noi .

Daca am uitat ( cele trei care umblam la listuta ,sa trecem pe cineva la catastif trageti un semnal de alarma( nu avem unul ca in "D-l Goe" ,dar il observam)

Va pupic, Lali.

Mergi la inceput