Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi

Dragi gravidute, va pupacesc cu drag si va parasesc...
Ca aseara am fost la doctor si sarcina mea era oprita din evolutie din saptamana a 7-a. Nu activitate cardiaca, nimic. Azi am luat BHCG, la 3 iau rezultatul, dar cred ca doar o sa-mi confirme ceea ce stiu.
Imi pare tare rau, asta a fost vointa Domnului, poate data viitoare va fi cu noroc.
Aveti grija de voi, sa fiti sanatoase, sa dea Dumnezeu sa va tineti fericite bebii in brate la sfarsitul celor 9 luni, e cea mai mare minune din cate exista.
Va pup cu drag si va rog stergeti-ma din listuta.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Nu pot sa cred ce citesc !
Mi se rupe sufletul cand aud de asa ceva
Imi pare nespus de rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:

Ca aseara am fost la doctor si sarcina mea era oprita din evolutie din saptamana a 7-a. Nu activitate cardiaca, nimic. Azi am luat BHCG, la 3 iau rezultatul, dar cred ca doar o sa-mi confirme ceea ce stiu.
Imi pare tare rau, asta a fost vointa Domnului, poate data viitoare va fi cu noroc.
Aveti grija de voi, sa fiti sanatoase, sa dea Dumnezeu sa va tineti fericite bebii in brate la sfarsitul celor 9 luni, e cea mai mare minune din cate exista.

Poze

offf ......
imi pare tare rau iulia
ce veste
DD o sa aiba grija de voi si o sa va dea un bb sanatos cand va fi momentul

mami de Annelies (30.06.2005) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Iulia imi pare tare rau, in momentele astea nu exista cuvinte care sa te aline sau sa te intareasca, dar cu ajutorul lui Doamne Doamne sper sa treci peste si sa ai puterea sa o iei de la capat.
Te pupam si te asteptam cat se poate de repede. Pupicii

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaNicola spune:

imi pare tare rau Iulia :( Ai grija de tine, fi puternica si mergi cu fruntea sus mai departe.
sanatate multa si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor,

nu am mai intrat de mult sa scriu ceva din lipsa de timp, dar incercam sa tin pasul macar sa citesc.

Multumesc tutror fetelor pentru cuvintele frumoase la adresa mea va pe toate fara exceptie

imi pare rau de fetele care au parasit odiesea noastra, cuvintele sunt de prisos numai Dumnezeu va putea sa va aline durerea si cu siguranta curind veti tine in brate copilasii mult doriti.
Bun venit noilor burticute sa marit numarul nostru e fr bine, sa aveti parte de o sarcina usoara fara primejdii si copii sanatosi la termen.
Noi astazi l-am vazut pe inimioara noastra la echo. Avem 13 sapt si 1 zi intram in parametri normali, am facut morfo de trim I , suntem de 7.1 cm si cintarim 48 gr avem consittutie deja. Totul pare sa fie perfect acum cu DD inainte.
AAAAa am uitat sa va spun sa puneti caruciorul albastru la listuta
se pare ca cocoselul care si la dorit tati si mami sa adeverit astazi
Am scapta de dureri de cap, raceala daaaar am dureri de spate fr mari si dr mia interzis sa maninc fainoase su dulciuri gata doar salate si fructe, om face un pui de vegetarian
Cu kg mii tusine sa va zic ca am pus in aceste luni 4 kg ceea ce dr mia zis ca e fr multsi acum sa incerc doar pe legume si fructe, apa sucuri, supe fara pine.
FAza proasta e ca o sa lucrez 3 saptamini fara pauza de weekend si asta ma dispera cu durerile mele de spate.
VA pup pe toate!!!

12 +

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final!

Mergi la inceput

Iulia , nu vreau sa bag mai adanc cutitul in rana , dar tu vazusei activitatea cardiaca ? BB fusese in grafic pana acum ?
Daca nu vrei sau nu poti sa mi raspunzi , nu i problema , poti sa ma ignori

Mergi la inceput

marryam , felicitari pt bb baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Georgy, Doamne-ajuta sa ajungem acolo cu bine. :) Da, voi naste prin cezariana, din cauza problemlor mele cu herniile lombare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Poze

Imi pare atat de rau , chiar speram sa nu mai fie nici una dintre noi in aceasta situatie.. ti-a zis dr din ce cauza?
Sa iti dea Domnul putere sa fii tare si sa fii cu rapiditate burticuta iar..

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Flo trebuie sa fim tari si sa gandim pozitiv! Sigur ca ajungem acolo, si o sa nastem bebei pe care ii dorim. Eu vreau sa ma gandesc si la asta si vreau sa gasesc medicul potrivit cu care sa discut orice neclaritate am, si sa-i spun de la inceput cum vreau sa nasc si sa ma sustina.

mamica

Mergi la inceput