Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu atatea as vrea sa faca puiutul meu . Dar inotul e cap de lista, pt ca si mie imi e f frica de apa...dar parca as vrea si un sport de echipa...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

crissy, din cate stiu energia statica se creaza in general de la contactul cu un material sintetic, poliester ceva, poate un obiect de imbracaminte sau poate covorul. Eu pateam chestia asta in mod frecvent de la o poseta.

Mergi la inceput

Si mie mi-e teama sa inot, imi place f. mult apa dar nu pot sa ridic picioarele de jos ca mi-e frica de mor. De asta am dat baiatul la inot si o s-o dau si pe piticuta, sa faca ei ce eu nu pot, dar nici nu i-as forta. Copilul din clip nu mi s-a parut nici multumit nici speriat, parca inghitise un balon asa statea la suprafata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
2. Din ciclul paranormal... cum sa-mi descarc energia statica? Cu Elise ma curentez regulat (azi a fost chiar rau, a si plans mititica, am vrut sa-i sterg nasul si am curentat-o rau la buza de sus) dar de ceva vreme am inceput sa o curentez si pe mica. Nu stiu cat resimte ea, o vad ca se uita cu ochii mariti dar nu zice nimic. Eu ma curentez de tot ce-mi iese in cale: clanta usii, cuptor, robinet, apa

O solutie ar fi sa ating o clanta inainte de a o atinge pe ea. Se mai intampla cuiva asa ceva?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

asa ni se intampla si noua acum, eu ma gandeam ca din cauza carutului si il curentez mereu pe andrei dar nu zice nik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Crissy draga, multi -ici pt tine si pt Bea! SI pt Elise sa se faca bine! Legat de scaune, tot de la 4 stiu si eu. Cu dintii- unii zic ca pot provoca diaree si febra, altii zic ca nici vorba (ma refer la dr).

Iar am uitat ce vroiam sa scriu!!!

Aaa, mi-am amintit - Racusor, tie vroiam sa iti zic ca il pupam pe Andrei sa nu il doara! Si asteptam sa intri diseara sa vedem ce ne mai sfatuiesti (de la pediatra citire).

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

intarzie putin, asa ca l-am culcat pe andrei. mai bine, sa fie odihnit si sa nu maraie la masuratori sper sa nu il mai doara, ca mai e doar putin putin lipita

mie imi este un somn, mama mama...copilul meu s-a culcat la 1.30 dupa cum va povesteam azi noapte, dar la 5 trezirea, i-am dat un pic sa pape, in 30 de minute iar asa ca m-am asezat langa el, ca nu mai aveam putere sa ma mut de colo colo, atata s-a mai foit, dar macar cu chiu cu vai am mai dormit pana la 7.30...diseara cred ca la 10 dau stingerea asta daca nu avem iar program de dinti sau putza

Mergi la inceput

va dati seama cum o sa aratam la mare copii inotand si eu cu colacul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

De azi pana sambata suntem singuri fara tati.
El merge la munte la o conferinta iar eu raman acasa cu puiul mic. Am renuntat sa mai merg caci e frig si probabil ca nu l-as prea tine pe afara, nici nu doarme bine noaptea...Asa ca sa va ganditi la noi. Este prima data cand ramanem singuri si am ceva emotii.

Ca sa-mi mai ridic moralul ma gandeam la Aelita si Otilia cum se descurca ele cu trei copii si tati nu-i prin preajma. Le .

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

nu poti sa o chemi pe mama ta? sau e prea departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Roxana, si eu sunt singura de maine pana sambata. Nu-mi place deloc. Am mai ramas o noapte asa singuri si toata noaptea am dormit cu veioza aprinsa si cu Raul langa mine in pat, ca mi-a fost frica , chiar nu stiu de ce...dar na, sentimentul ca daca se intampla ceva esti singura cu copilul.
Kata. Azi dimineata nu eram sigura daca chiar a iesit dintisorul, dar am pus degetul la gingie si l-am simtit. Bietul Raulica e tot cu limbuta acolo si nu ma lasa sa ma uit...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Deci pentru doritoare, am aflat urmatoarele remedii homeopate pentru lactatie (testate si eficiente):

URTICA URENS CH 5, 4-5 granule sublingual de 2-3 ori pe zi, efectele se vad in 2-3 zile.
PULSATILLA CH 7 sau CH 9, tot asa, 4-5 granule sublingual de 2-3 ori pe zi

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

multumim, dar eu am o precizare: din cate stiu, homeopatele se prescriu nu numai in functie de obiectiv/afectiune, ci si in functie de personalitatea persoanei respective. dozajul poate fi diferit sau chiar si remediul poate fi altul, desi afectiunea e aceeasi, la persoane diferite.

daca gresesc, nu dati cu rosii, ca-s scumpe!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Cautind clipuri cu jumperul, iata ce-am gasit www.youtube.com/watch?v=h4xHKIWl2yA&feature=related" target="_blank">CLIP

ma intreb la ce ii erau necesare sosetele
ca sa nu mai vorbim de tehnica de predare a inotului

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput