Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, ti-am trimis PM

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sa rectific..eu am tot zis de crese de stat pt ca in cj nu exista crese private unde sa mearga copii sub 18-20 luni.
cu imbolnavitul..una e sa se imbolnaveasca la 2-3 ani..si alta la 9-10 luni..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

bamboletta - dupa o noapte azi se pare ca a uitat de tipat .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Cautind clipuri cu jumperul, iata ce-am gasit www.youtube.com/watch?v=h4xHKIWl2yA&feature=related" target="_blank">CLIP

imi place dar ii trebuie o doza de nebunie mamei sa il intoarca asa in apa, cel putin eu am o "fobie" pentru apa, nu inot dar sper ca Matei sa fie altfel...de asta si vreau sa mergem la balaceala, abia astept

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

LML si din partea noastra sarbatoritilor

Am fost la dr avem 8 kg la 8 luni cu 300 gr sub normal dar a zis ca este ok, sau uitat la manuta si nu are nici un semn de la bcg trebuie sa il refacem, l-a mai refacut cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

kata, uauuu...mai mie una mi-ar fi frica sa-l las asa...mai ales ca eu nu stiu sa inot si am o groaza de apa de morrrr... eu am impresia ca bietul se lupta pt supravietuire acolo...sa se tina la suprafata...

tanti, am mai auzit si eu ca trebuie repetat vaccinul daca n-are urma...eu una nu am experimentat cu copiii...

noi avem 8700 gr azi...a slabit 100 gr de cand e bolnavior... da le punem noi la loc...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, pe unde umblati mami?!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

eu iau amiaza mea cu carne, carne si iar carne

Eladea voi parca ziceai ca folositi Libero chilotei...sunt pungi mai mari? ca eu numai mici cu 24 buc am gasit

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hellalaaau .

Noi am fost de dimineata la analize cu piticul, am asteptat 2h, m-am plimbat cu el afara, a plans, a dormit, offff. Bine macar ca ne-au primit azi, ca peste tot vroiau sa ne bage in aprilie la intepat. E drept ca nu sunt analize urgente, adica nu-i niciun bai, dar totusi trebuie sa vedem ce-i cu rahitismul lui si cum stam cu hemoglobina. Mi-a mai explicat prietena mea (studenta anul 5 la medicina) cum e cu suplimentul de Fe, nu prea exista notiunea de exces de Fe, dar oricum, am facut analizele. A plans mititelul, s-a enervat de cum l-am imobilizat, nu a fost profund impresionat cand i-a bagat acul, dar cum ii strangea mana, plangeaaaa (l-am tinut 4 oameni). Dupa ce au terminat de recoltat, asta a terminat plansul si incepuse inspetia si sa stea la palavre cu asistentele.

Crissy, iubita mea, ajunsese la parchet de pe pilota, ca tin 3 una peste alta ca sa stea si el pe jos. De cand mi-a zis dr de statul in sezut, chiar l-am mai pus si sta piticul. Acum oricum, el vrea in picioare , nu prea-i iese si nici nu-i dau apa la moara.
Sanatate multa Elisei!

Victo, tu ai dreptate, e mare mare diferenta intre boli sub un an si la cei de 2-3 ani. Pe mine m-au dat la cresa la 5 luni, cand a inceput mama serviciul, dar m-au si retras in mai putin de o luna, dar la un an tot acolo am ajuns, e drept ca a doua oara nu au mai fost probleme. Voi mai sunteti raciti?

Rody, veniti acasa? cred ca ce emotii ai.

Giorgia, sotului!!
Scuze de intarziere, ieri m-am tot tinut sa fac urarile, dar a fost irascibil asta mic toata ziua, am stat efectiv 90% din timp cu el agatat de mine, parca eram cuier .
La noi tot furtunoasa noaptea, treziri peste treziri, mai bine de o ora de veghe, tinut in brate, plimbat in camera, cum ma asezam il luau toti nervii. Eu sunt sigura ca e vorba de dintisori, ca deja raceala e cam pe terminate.

Eladea, adica somn abia dupa ce face juniorul 2 ani? Si eu dup-aia vreau alt copil, sa nu cumva sa ma invat cu somnul noaptea [:-))))]

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Kata, tare pustiul din clip. Eu si tati suntem ca broastele, cand aveam timp si eram ok la finante, mergeam mai mereu la bazin.

Tanti, parca Ramonasin a repetat BCG-ul, sper sa nu gresesc.

Da Rody, vroiam si eu sa o strig pe Btz, ca in ultima vreme n-a mai venit sa ne pove.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput