Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonavlas spune:
Oana, noi merge la kineto la spitalul de neuropsihiatrie (in spate la Poli 2 pe undeva) la o donsoara f dragutza Cristina.
I-am luat azi Raisei scaunel de baie (pt vana) numa ca vana mea are niste chestii pe fund, ca niste puncte mai mari iesite in relief. Am incercat acum si nu vort ventuzele sa stea./..Asadar, schimbam vana, ca tot nu imi placea. I-am mai luat un pian si mai multe jucarii...noi suntem cu Winnie The Pooh si Hello Kitty, nu ma pot abtine cand vad astea doua animalutze. Tot ce am gasit, am luat. I-am comandat si scaunel de masa http://www.bestkids.ro/p-5090-scaun-de-masa-mambo.aspx, vine luni.
Am fost si la munca, si prin mall...acum ma preegatesc pt cina, la 19 mancam toti 3.
La multi ani tuturor sarbatoriltilor de astazi si din partea noastra...azi maine sper sa ne iasa si noua dintisorii,,,macar unul.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
michelle1981 spune:
oana, si eu ma gandesc sa il folosesc pe post de "priponit copil" cat eu mai strang una-alta prin casa sau merg la wc. Momentan o mai iau cu mine la wc si o pun pe covor in baie
De pe amazon sau ebay, da cu card, dar trebuie card international (mastercard, visa)
paula felicitari pt
alice pupam pe curajoasa Mara
ramo sa va fie de bine cumparaturile. F frumos scaunul.
inot si ski am zis sa o invatam si pe Bianca, si in plus mersul pe bicicleta. Ultimele 2 trebuie sa le invat si eu
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Am achitat si noi pt concediul in Turcia, pana la urma mergem aici, 1470 eur pe 14 septembrie, 7 nopti. Cam mult dupa parerea mea, atat ne-a ajuns acu 2 ani cand am facut turul Europei 3 saptamani cu tot cu drum, taxe, parcari, cazari
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
paula_m spune:
Multumim de urari. Eu chiar am asteptat mult dintisorul asta...simt ca am mai trecut un prag!!!
Racusor, Doamne ajuta sa nu il doara pe Andrei la decalotare.
Michelle, frumos hotel, sper sa aveti un prim concediu de neuitat cu Bianca. Eu nu mai stiu unde vreau sa ma duc in concediu. Pana cum ziceam ca Spania, dar nu mai sunt chiar asa de convinsa ca e cea mai buna alegere. mai avem un pic de timp sa ne hotaram.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
Alice_Elena spune:
da vreo mamica Nan2 la bebel?
eu azi i-am dat prima data si nu vrea sa manance, dar nici nu pare a-i fi foame. i-am dat totusi putina para, ca nu mancase nimic de la 2 jumate.
nu stiu ce sa fac, ca nici Nan1 nu mai am in casa...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
eladea2005 spune:
michelle, uauu...deja poti spune ca esti cu un pas in Turcia... o sa vezi ca o sa-ti placa... de la conditiile de cazare pana la entertainment, mancare si personal...turcii stiu sa faca turism...
eu ma tot gandesc daca sa ma incumet sa merg peste hotare cu 2 copii dupa mine si cu masina!!!! inca stau pe ganduri...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena da vreo mamica Nan2 la bebel? eu azi i-am dat prima data si nu vrea sa manance, dar nici nu pare a-i fi foame. i-am dat totusi putina para, ca nu mancase nimic de la 2 jumate. nu stiu ce sa fac, ca nici Nan1 nu mai am in casa... mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
noi, dar nici Andrei nu prea il mai accepta. dar ideea e ca atunci cand introduci in nou lapte praf sa o faci treptat, adica la inceput proportia mai mare la lp vechi si mai mica la cel nou si in 2-3 zile e cel mai bine sa ajungi la lp nou.
Diana_Eva spune:
Din ce stiu eu trecerea de la un lapte la altul se face treptat. Nu ai intrebat pediatrul?
Concediu:
Noi ne gandeam sa vorbim la TUI sa inchiriem cu niste prieteni(3 familii in total) o vila (Italia, Franta, Spania)- 15 zile ajunge undeva la 2500 euro (total). Cu copilul mic m-am cam lamurit ca e destul de greu la hotel.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Racusor am raspunc cam la fel in acelasi timp.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
racusor2010 spune:
nu a mai ajuns in seara asta pediatra, a fost retinuta la copii bolnaviori, cu febra deci speram sa dormim bine la noapte
nu stiu daca v-am spus, dar andrei de vreo luna are o pata rosie pe un obrajor,si de cateva zile a aparut si pe piciorus una, aspra si mi-a zis ca s-ar putea sa aibe o forma usoara de DA, vedem maine
si sa opresc orice e cu gluten , poate de la asta i-a aparut asta pe picior. acum 3 zile i-am dat un borcanas bio de la HOLLE cu gris si banana , oare de la asta o fi
desi gris i-am mai dat, dar facut de mine in casa, cu laptic, tot bio...
sa vedem maine ce ne zice...cica daca avem DA la 1 an ii facem testul de alergie . pana acum am vazut ca e alergic la imunobaby, adica la ceva din compozitie, ca i se inrosea fata in contact cu pielea, si disparea in jumate de ora.
nu puteam sa scapam de DA