Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Si eu sunt pentru shueta!

19+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit, mamicilor in devenire!

In primul rand vreau sa va spun ca m-a uns la suflet ca atatora dintre voi le place numele Sophia, care este numele fetitei mele scumpe! Cand l-am ales eu (sotul a fost doar de acord) nu avea asa popularitate, dar asa am simtit din prima ca va trebui sa se numeasca copilutza mea. Sophia inseamna intr-adevar "intelepciune", si e nume de sfanta, dupa Sfanta Martira Sofia din Roma. Este aceeasi sfanta sarbatorita si de romano-catolici, si de biserica ortodoxa, doar data sarbatoririi difera in calendarele religioase (1 august catolic, 17 septembrie ortodox). I-am mai pus Sophiei si numele Antonia pt ca mi-a placut mult, dar si pentru ca rugaciunile special catre Sf. Anton m-au ajutat sa o am dupa o sarcina pierduta.

Acuma pt baietel nu am ales inca nume, dar stim precis ca va fi ceva scurt si international, pentru ca numele de familie e lung si complicat, poate Mark, Philip, Eric,Alex??? Mai avem vreme, dar cum am zis, la fetita stiam deja pe vremea asta.

In legatura cu asistatul sotului la nastere, eu sunt totalmente pro. Aici este asa de firesc lucrul acesta (si cand s-a nascut sotul meu era rutina in spitale sa asiste tatal la nastere), incat nici nu ne-am pus problema daca sa participe sau nu. E adevarat ca si clasele de nastere facute inainte ne-au pregatit mental si sufleteste f bine pe amandoi. Asadar a fost langa mie fiecare secunda, de-a lungul celor 13 ore de travaliu, a vazut si expulzia "din plin", a taiat cordonul, si pot sa va spun sincer ca experienta l-a marcat doar emotional (in sens admirativ), nu si sexual. Si sa nu credeti ca e un viteaz, mai aes la situatii medicale nu e tare deloc. Dar la urma urmelor, actul nasterii nu e un fenomen misterios sau o rusine, e un proces firesc prin care noi, femeile, cu intreaga fiinta, producem miracolul vietii. De aceea nu vad de ce, acolo unde e posibil, sa nu participe la aceasta minune ambii soti, uniti "la bine si la greu". Parerea mea...

Trebuie sa inchei acum, dar mai revin curand.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 14+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ROBERTA....chiar ca e ciudat faptul ca te-au trimis direct la dublu test de glucoza, mai ales ca nu ai antecedente.din glicemie nu-si dau seama, a mea era normala in analize.poate au vazut ceva ciudat la eco.ti-am spus , asta e o dereglare a placentei.mai sunt factori care influenteaza diabetul gestational, cum ar fi:greutatea gravidei, ritmul acumularii kg in sarcina, varsta si vre-un antecedent de copil nascut de tine cu peste 4kg in trecut.
oricum TOTUL O SA FIE BINE.....si chiar daca sa zicem ca ai diabet, nu e o catastrofa.eu din timpul sarcinii nu mai aveam valori de diabet, iar fetita mea sa nascut cat se poate de normala, cu o greutate normala, si acum nu are probleme cu glicemia si nici eu.binenteles pot face si acum diabet gestational, dar doar pt ca am avut un precedent.NU-TI FACE GRIJI, NU TE MAI STRESA....TOTUL O SA FIE OK SI SA DEA DOAMNE DOAMNE SA NU AI NIMIK !!!!

cat despre asistaul SOTULUI LA NASTERE....nici nu se punea problema altfel.IUBI a fost langa mine de cand a inceput travaliul( care a durat 3 zile, 2 internari)a dormit langa mine intr-un fotoliu(saracu) apoi a stat langa mine cat timp si-a facut efectul epidurala si pana cand a tinut-o in brate si i-a cantat( asta pt ca urla super tare)ficei noastre dragi.vreau sa va spun ca a vazut toti pasii....adica montat epidurala, montat sonda pipi si controalele dese pt a vedea cat sunt de dilalata apoi ma ajuta sa imping si ma sustinea de cap ca sa pot sa scot pe bebe.cred ca fara el nu reuseam....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 18 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eska

Fetelor, voi cum stati la capitolul kilograme? Eu azi fac 15 sapt si am pus in jur de 2-2.3 kg
Cu dieta cum va descurcati? Cele care au scapat de greturi, desigur. Mie sincer mi se pare greu sa mananc in asa fel incat sa iasa si portia de calciu, si de proteine, etc, dupa recomandari. Vreun supliment de calciu ia careva?

Te rog frumos nu-mi aduce aminte de kg, eu sunt terminata.....nu ma pot oprii din mancat as manca si de pe jos si din acest motiv m-am ingrasat 5 kg

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Flavia(squirrel) te-am trecut ca am prins mesajul.
De unde din Cluj? Ia uita-te la pozele de pe mailul comun sa vezi daca nu cumva ne stim

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Babyblue , tare as vrea si eu la o cafea cu voi
Maribell, mersi de toate informatiile si mai ales de incurajari
SA dea DD sa fie bine

19+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

V-am citit din umbra. Sunteti tare haioase, vrabiutelor!
Mult noroc si sanatate tuturor celor cu emotii si probleme.

Va scriu si eu ceva detalii despre mine (poate puneti in lista de pe prima pagina): data na#537;terii: 14 decembrie, UM: 29.10.2010, DPN: 05.08.2011 Cu caruciorul mai astept putin, desi ne-a spus ca avem baietel - pana la o confirmare. Am un coleg care a fost anuntat la eco de 13 sapt. a sotiei ca va avea baiat, iar la urm. eco ca de fapt este fetita...

Va pupacesc!

Cristina G.
16+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Se pare ca nu mi-a iesit partea cu scrisul de culoare rosie... scuze.

Cristina G.
16+

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Cat despre asistarea sotului la nastere, desi ma dadeam mare in una din paginile precedente ca sigur va fi langa mine, dupa ce am citit tot ce ati mai scris si voi... am hotarat sa-l las pe el sa decida...si chiar daca este medic, mi-a spus ca pentru aceasta decizie are nevoie de putin timp-acum nu stie ce sa-mi spuna...Si il inteleg. Chiar nu mi-as dori sa stric nimic din relatia noastra frumoasa, care si asa are de suferit din cauza efectelor ciudate ale hormonilor asupra poftei mele de stiti voi ce....

Cristina G.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am fost azi la eco ... s-a nimerit sa fie un loc liber si m-a chemat. bb e ok, in grafic, 360gr, dupa UM 20 sapt si 4 zile, cu 1 zi mai mare dupa masuratori.
din pacate doctorita ma suspecteaza de colestaza de sarcina, o problema cu ficatul care poate aparea in sarcina, care poate da complicatii si de la care, banuieste ea, ma mananca atat de rau pielea. asa ca maine dimineata ma duc la analize sa vedem iar TGO, TGP, bilurubina si nu mai stiu ce.
sper sa nu fie nimic, dar nu mi-ar strica daca mi-ati tine pumnii.
raceala e, parca, un pic, un pic mai bine, iau antibiotic, m-am saturat de ceaiuri, miere si lamaie, dar important e sa ma pun pe picioare.

gasca, merg si eu in pat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput