Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

eu iti recomand Humana..e foarte bun,si eu i-am dat nan,dar pe asta il ia foarte bine

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Fetelor, am si eu o intrebare: ce marca de LP folositi? Eu ii dau lapte matern pe care il mulg cu pompa, dar cam o data pe zi raman descoperita, in special seara dupa baita ii dau LP. Pana acum i-am dat Nan , dar nu prea ii mai place, se stramba, ce altceva imi recomandati?

Cea mai fericita mamica de Andrei

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ROXX, cat presteaza doamnele ursitoare? Macar juma de ora? Daca e un invitat la buda sa nu piarda reprezentatia.

Ca tu fusesei ieri la plimbare prin mall, mai sunt reduceri?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..stai linistita ca muschii de la dansa se refac..si vei putea face exercitiile. acu e inca buba acolo
Eu ma uit la tv inafara de stiri..nu suport nimic din ce vad.

Si buricul nostru inca supura la o luna,desi cazuse la 7 zile..pana n-am pus baneocin nu a trecut.

Am terminat cu bucatareala. capul tot ma doare

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Adryiii..pune intre alaptat comprese reci pe sani. insista pe cel care doare.

Mai..ma speriati cu zgaltzaitu asta.
nu mi-am iesit din fire niciodata adevarul,nu cred ca as putea cu ei..imi asa mila cand ii vad mici si neajutorati..si cu dureri il tin cu orele in brate,ii vorbesc si il plimb cand plange..oricat de obosita as fi..imi da putere.
Ma avantajeaza si faptul ca nu sunt de rea de somn,am lucrat in spital cu garzi de 72 ore..deci somnul era lux si ani de zile am fost invatata asa.

Acum..e adevarat faptul ca am avut copii care au dormit noaptea,nu au plans cu orele,poate nu am avut motive,nu am fost asa de obosita si incarcata..asa ca va inteleg,trebuie sa fie foarte greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

buna fetele,

toata ziua am stat cu ochii pe pereti si am miorlait. abia dupa baita am adormit.. n-am mai avut nici o zi ca asta pana acu, sper nici sa nu
mai avem...
receptionat bunica (devenita strabunica) venita sa ma ajute, care a cules din tren o raceala; stranuta de numa, a vazut cupilu din capatu holului, n-am ce-i face..

ma duc sa bag nani, m-a terminat ziua de azi.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna seara!

Am ajuns si eu acasa...Voiam sa va multumesc ptr galerie si felicitari. Experienta mea a fost cel putin urata asa ca nu voi insista asupra ei...incerc sa uit. Singurul lucru bun este ca am iesit de acolo cu minunea mea in brate. Sunt super obosita asa ca nu am citit din urma dar sper sa recuperez ptr ca bebelina mea e cumintica deocamdata...Sunt o mamica fff speriata, de planset, sa nu-i rup gatul, de buric, acum si de zgaltait...Sper sa nu ma imbolnavesc ptr ca nu am cine sa ma ajute...Off, daca era mama...dar nu e in tara...
Mii de ptr Simo care mi-a ridicat moralul cand eram la pamant, care s-a interesat constant de mine.Sa-ti dea Domnul dupa sufletul tau, iubita!!
Pupici si ptr Deea care m-a sunat constant ca am putut sau nu raspunde.
si ptr voi ptr sustinere si ptr ajutorul pe care sper sa-l dati raspunzand la intrebarile mele poate deja puse de alte mamici.
Ptr listuta: Antonia Luiza, 3060 gr, 50 cm, apgar 9, cezariana.

V-am , o noapte linistita!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+5z LUIZA
AMR: 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, spectacolul e de 20 min. mai sunt alea "lux" care dureaza mai mult, da si costa mai mult...

Habar n-am de reduceri, eu am fost tinta la diverta si apoi m-am plimbat un pic asa gura casca sa iau aer de mall da nu stiu ce era prin magazine...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

MONIKA, ce nume frumos are buburuza ta!!! Pai de ce sa te imbolnavesti, mami, ce-ti veni???
Abia acum ai ajuns acasa? Sa stii ca daca te hotarasti sa ne povestesti prin ce ai trecut, noi suntem aici sa te ascultam Stii ca teoria spune ca povestind te descarci, te eliberezi si te simti mai bine dup-aia. Cum simti tu ca e mai bine!

_

Roxana

Mergi la inceput

Monika ..bine ati venit acasa!
nu iti face griji,vei fi o mamica buna

Mergi la inceput

Azi a fost sarbatoare cu cruce neagra in calendar, acum am aflat..si eu am spalat de 2 ori!

_

Roxana

Mergi la inceput