Mar.Apr 2011 (162) - Hai Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna,fetelor. am revenit.na,stiticum e, programareala 6.20,intratla 7,iesit la 7.20, si ajuns acasa la 8.mers in vizita la soacra-in aceeasi curte, mancat sotul o ciorba,apoi revenit lanoi,mancat inca ceva..si a stat si el ceva la calculator, acuml-amcuibarit in pat dupa dus, ca e rupt, plecat de azi dim..
- dr...era o vorba,"mare om,mare caracter"..m-a acceptat.din contra problema lui nu e ca am venit de-abea la sfarsitul sarcinii la el, ci ca nu a fost anuntat inainte un pic. ptr.programare cezariana.dupa el, nu vrea sa nasc la 36+, ci 37+, adica 7-11 martie, cand are multe,multe cezariene programate. a pus accentul pe faptul ca nu poate doar taia,si sa ma lase..ca ,copii desi au greutate buna, nu vrea sa-i scoata si sa-i lese..treb sa aiba maturate si oganele..colul l-a masurat inca o data, cica 1,4cm, zice el..50% sanse sa nasc spontan cand vreau eu- sapt viitoare, si 50% dupa 7 martie.
- eu deja nu mai am nici o preferinta, sa se nasca cand vor ei, si cum poate el.luni sun la giulesti sa-mi spuna cand a hotarat,doar impreuna cu neonatologia, data cezarienei.dc ramane ptr 7-11 martie, ma va mai vedea la un eco sapt viiitoare giulesti, asa ca sa anulam paranoia mea cu lichidul- mi-a specificat ca tema cu drobul de sare nu-l convinge sa-mi faca cezariana mai devreme, dc si colul e inchis.
-dc ma apuca nasterea, fug la giulesti,si-l suna ei..intr-un cuvant, mi-a placut
-m-am relaxat, si nu pot face decat sa stau cuminte si bebicii sa vina cand vor ei..am rezistat 8 luni, mai rezist 2 saptamani..psihic. dc ma tine colul,si fizic..
- fetelor, am medic care sa ma nasca si pe mine,uraaaaaaaaaaa

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

viss, felicitari pt vestile bune

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi dupa o noapte dormita de 3 ore

fetele care ati nascut,,,,e vreuna care si alapteazza si da la bb si lp??? eu simt ca voi claca,,,, aseara am rezistat eroic,,,dar....nu stu cat,,,

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

yasmi..mai rezista mami..partea usoara vine mai tarziu, e pacat daca ai laptic sa renunti..gandeste-te cat bine ii faci lui bebe..curaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

`neata

hai Dorinutz@,nu mai e mult si iti tii puiul in brate!!!

vis,ce tare ma bucur mult ca e totul ok,mai ai asa putin si iti tii pruncii in brate

strumphitza,super tare caruciorul

bb_yasmi si tare tare ca sa iesi rapid din starea asta.e cumplit insa trece,de asta mii frica si mie sa nu clachez si sa bag copilu` pe formula

simona,ce mai faci?pe unde mai esti? cum e burtica?

zicea cineva ca se da vigantol la bebelushi cand au implinite nus` cate zile,vreau sa va intreb:de ce? si cate picaturi? si pt cat timp?

am gasit si eu pediatru si ma bucur de nu mai pot,ca va tot citeam pe aici ca va cautati pediatru,mi-am cautat si eu
e particular,ma cam ustura buzunarica cand mai vine prin vizite sa le consulte pe fete insa sunt super multumita ca am vazut ca stie ce face le-am facut o gramada de analize la fete,totul bine si frumos,Melissa nu prea asimileaza calciu si mi-a dat vigantol sa ii dau si vitamine pikovit,pt Ebonee alt fel de vitamine,nu mai retin.
voi ce le dati la puii vostri?ce vitamine? etc

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

vigantol se da pana la 2 ani zilnic, 2 picaturi/zi daca nu prescrie altfel pediatrul..e pt oase, dezvoltare, etc..
vitamine nu prea i-am dat ca n-a avut nevoie..doar un tratament de imunizare i-am dat care era bazat jumate pe intarire sistem imunitar ( lantigen ) si jumate pe vitamine ( viusid - e un complex de B-uri )..in rest ii mai dau din cand in cand siropele de imunizare de la plafar..acum am unul de la aboca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_3b

va trimit link-ul cu caruciorul achizitionat si scoica despre care vorbeam (daca vreti fac si poze)

carucior

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Laura carucior exact asa am luat si noi! Eu nu l-am desfacut din cutie inca. Eu zic ca este ok scoica. Pe ea scrie ca este pt 0+.
Ai vazut ca Strumphy spunea ca in UK nu poti scoate copilul din maternitate dc nu ai scaun de masina/scoica. Vine o moasa pana la masina, in parcarea spitalului, sa verifice dc ai scaun de masina.
Si acelasi model Graco se vinde si in UK. Deci daca pt copii din UK e bun, inseamna ca e bun si pt ai nostri. Eu in scoica o voi scoate din maternitate.

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

DORINUT, iti doresc sa ai o nastere usoara si recuperare rapida si un bebe perfect, sanatos si papacios din prima clipa te pup si te asteptam cu vesti bune si poze

Mergi la inceput

ma duc sa ma spal, imi iau bagajul si plec spre bucuresti la spital..daca va zic ca ma duc cu trenul o sa ziceti c-am inebunit..sper sa nu mi se rupa apa pe tren, ar fi culmea va pup si sper sa vin cu vesti bune..

Mergi la inceput

Dorinut@, suntem alaturi de tine! Te asteptam cu vesti bune!

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

ma duc sa ma spal, imi iau bagajul si plec spre bucuresti la spital..daca va zic ca ma duc cu trenul o sa ziceti c-am inebunit..sper sa nu mi se rupa apa pe tren, ar fi culmea va pup si sper sa vin cu vesti bune..

cu trenul?! sper ca nu pleci singura!
drum bun si revin-o cu vesti bune!

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Drum bun Miki si ai grija de tine si bebe! Esti o curajoasa! Te opreste azi, sau este tot un control?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc, merci de sfaturi...de n am mancat la portocale si baut ceaiuri cat n am facut in ultimii doi ani din viata ii dau eu de cap pana la urma si la raceala asta, doar sa mai capat niste putere sa ridic bata :))))

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput