Mar.Apr 2011 (162) - Hai Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ioana, ti-am trimis Pm dar, la noi regula este sa ne pui si tu poze pt a te cunoaste.

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Happy,Madutza frumoase foc printzesele!!
Ally, ai luat niste lucrusoare frumoase tare. Si de bb si de barbatzel...pentru orice ocazie

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Simonelu, multumesc frumos!!!

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

happiness, doamne ce ingeras frumos aveti voi acolo!!! e superba pischoata!!! si e asa dulce in poza in care zambeste sa va traiasca si sa aiba parte de tot binele din lume!!!

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am revenit. Dupa o plictiseala de zile mari, am indraznit sa ies din casa prin ninsoare . Ce atmosfera... de iarna! Doar colindatorii mai lipseau.

Ma rog, am facut cumparaturi . Nu va ganditi la cine stie ce. Mi-am luat o pereche de cercei . Ca sa-mi treaca plictiseala

Happi, am vazut-o pe micuta. O dulceata . Ce de par are!

Dorinut@ sa ai drum bun si asteptam vestea cea mare. Nastere usoara!

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

HAI DORINUT!!!!!
NASTERE USOARA ITI DORESC!!!

Am intrat si eu abia acum pt ca am avut stari de rau toata ziua:ma trezesc cu greata si nu am chef de nimic..asa ca am zacut toata ziulica....

Ally..f.frumoase hainutele lui bebe..Sa le stapaniti sanatosi!!
Happy ai o printesica tare frumoasa...
Lavi mamico esti tare norocoasa ai venit acasa aproape ca inainte..pai 2-3 kg cate mai ai in plus le vei da jos instant.Vezi ca toate eforturile tale au fost rasplatite??Ai un bebe grasunel iar tu esti o mamica model...Asteptam poze noi cu bebe Lucas!!
Madutza..gaza ta este iremediabil scumpa si buna de pupat..asa linistita ,calma si frumoasa...ma linistesc asa mult pozele ei...imi da incredere..

Sambata am si eu eco si abia astept!!!Am niste emotii...Si eu ma gandesc daca a luat in greutate..daca este ok dezvoltat...Chiar imi fac o suta de ganduri.Cred ca la 32-33s este ultima morfologie,nu??
Sau se mai face vreuna pana la final???

Anaxena..multa sanatate!!In afara de homeopatele recomandate pe aici nu stiu ce sa zic sa iei..Ptt tuse stiu ca ceaiul de ceapa..dar parca ti-a mai zis cineva!!!

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Ally, multumesc pentru PM.M-am uitat la pozici si sunt foarte frumoase hainutele. Abia astept sa vad cum arata bebe in ele.
O sa fac si eu album sa vedeti pozici!

30+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, asta e ultima morfologie. Si eu am zacut azi. Nu mi-a fost neaparat rau, dar cred ca din cauza vremii. Plus ca am inceput sa ma misc asa greu. Numai cand ma gandesc sa ma apuc de imbracat ca sa ies si-mi piere cheful de iesit. Maine o sa ma duc pana la Curtea de Arges. Asa ca ma mai misc putin. Ca trebuie.

Si nu te mai stresa ca o sa vezi ca e bine bebe si s-a dezvoltat cum trebuie. Eu sunt convinsa ca suntem o odisee norocoasa asa cum spunea si o mamica de fluturas de la odiseea de anul trecut. De altfel s-a vazut inca de la inceput si pana acum ca n-au fost probleme si sigur nici nu vor fi.

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Lalely, asta e ultima morfologie. Si eu am zacut azi. Nu mi-a fost neaparat rau, dar cred ca din cauza vremii. Plus ca am inceput sa ma misc asa greu. Numai cand ma gandesc sa ma apuc de imbracat ca sa ies si-mi piere cheful de iesit. Maine o sa ma duc pana la Curtea de Arges. Asa ca ma mai misc putin. Ca trebuie.

Si nu te mai stresa ca o sa vezi ca e bine bebe si s-a dezvoltat cum trebuie. Eu sunt convinsa ca suntem o odisee norocoasa asa cum spunea si o mamica de fluturas de la odiseea de anul trecut. De altfel s-a vazut inca de la inceput si pana acum ca n-au fost probleme si sigur nici nu vor fi.

AMR 9 saptamani

Alina06!!!

Sper sa fie totul ok..Eu mai intru a odiseea dinaintea noastra si cum citesc ceva aiurea imi fac sange rau...
Si eu ma misc greu..la noi sunt de vina kg acumulate cred.....plus ca atunci cand imi bag sosete in picioare este o adevarata incercare...Cred ca mai incolo nu ma mai pot misca deloc..
Si eu am iesit un pic afara..am zis ca poate imi trece greata..nimic!!!

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Gata, am revenit si eu de pe drumuri ... am spus ca nu ma duc sa cumpar multe si nu stau mult si exact pe invers am facut

Am citit lectia si acum am venit cu tema facuta, sa vedem ce nota imi iau la final

bb_yasmi, bine ai venit acasa si sa va traiasca bebe Lucas Eduard , sa fie sanatos si cuminte, papacios si necolicos

Madutza, ce culoare tre` sa im iau garderoba sa ma asortez cu bubulina mea ? Lila movuliu sau galben? caruciorul sau camera? Ai o fata frumusica foc

Simona , sanatate puilor si sa dea Dumnezeu sa te pazeasca de vreo raceala acum cand vine bebe sa stii ca m-am dat cu ruj azi

Scrish, multa sanatate si stii tu, mult ceai cu lamaie dar cel mai bun tratament e TLC

Stefana, doctor la spital de stat pana acum nu ai avut? numai la privat ai fost la teste si analize? Multa sanatate iti doresc ... stiu ce rau e sa nu dormi de durere de burta si sa iti faci griji ca ce faci daca nasti la 35 sapt eu te pup si mult curaj, stai acasa in patut si ia no spa , eu trebuie sa le contabilizez bine ca mai am numai o cutie si un pic, si mai trebuie sa imi ajunga o luna de aici inainte, macar acolo te duci la farmacie si le cumperi, eu ar trebui sa ma duc in ro sa le iau

laura, bine ai venit ai acelasi DPN ca si mine

Ally, am vazut pozici, superbeeeee ma uitam la ele si radeam ca prostuta la cat sunt de simpatice m-am indragostit o sa fie un rasfatat bebe Edy Te-ai uitat iar la pozele cu caruciorul bubulinei mele , te-ai indragostit si tu ?

Viss, te asteptam de la eco cu vesti bune in seara asta , da ?

Pisuc, faine intrebari, m-am mai inspirat si eu din raspunsuri pentru ca mai am si eu de cumparat unele chestiute pentru bebe

felicitas, ar fi ceva sa nasteti toate 3 odata in aceeasi zi wow, inca 3 bebelusi... parca vad ca ne mai apar ceva flurturasi pana in weekend Sa ai o nastere asa cum iti doresti

Dinora, nu ai nascut inca deci... te strigasem ieri la catalog sa vad daca ai nascut sau nu dar cred ca nu erai pe faza , bine ca ai intrat macar azi sa ne spuid e tine iti urez o nastere usoara si pe sufletul tau

Andreea, da mi-a mai ieist din cap nebunia cu preeclampsia, am scaut 2.5 kile de duminica seara pana azi dimineata, cred ca retinusem multa apa.. habar nu am,dar mi-e mai bine ...si sufleteste sunt mai impacata, misca bebe intr-o veselie, foarte activa a fost zilele astea Tu cum te simti , cum stai cu emotiile? sper sa treaca greata repede

Dorinuta, drum bun maine si sa ne tii la curent cu ce se intampla, deal ?

Happiness, cand am vazut pozicile cu Maria, am tresarit si am inceput sa zambesc/ rad ... de emotii cred , mi-a strafulgerat un gand... exact asa mi-o imaginez si eu pe bubulina mea chit ca eu o vreau blonduta cu ochi albastri, dar cred ca asa o sa iasa, brunetica cu ochii negri Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii si sa fie o surioara buna pentru Andrei (seamana foarte foarte bine cu Andrei cand era bebe)

Miki, maine mergi la monitorizare? sa vii sa ne dai vesti te rugam, din cele mai bune , mai bine spus de la foarte bine in sus

Alina06, sa te apuci de tricotat daca tot te plictisesti si afara ninge ...sau faci focul in soba si faci bradul si il astepti pe mos craciun glumesc

Speranta , multa sanatate si sa va aiba Dumnezeu in paza , sper sa nu racesti chiar acum cand bate la usa marea intalnire

Inchei si eu aici romanul meu , ma duc sa scot de prin pungi, am scris la roman cat m-am odihnit ca am revenit de pe drumuri cu burtica tare si cu contractii, desi am venit inapoi acasa cu un taxi, sa nu car in mana pungile grele.

Ma duc sa ma uit la hainutele de le-am cumparat azi desi am spus ca nu mai cumpar nimic de bebe ca o sa primesc multe de la socri si prieteni, nu am rezistat

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput