Mar.Apr 2011 (162) - Hai Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Mandreeac, multumesc. Chiar ma intrebam de ce nu ma incurajeaza si pe mine cineva...
Ma pregatesc sa plec la ecografie, sper ca pitica sa aiba 2,500 kg cel putin!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 34+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Hello!

Am intrat si eu pe net ca-mi era dor de voi
Sunt in Brasov stam la o pensiune de langa clinica, destul de draguta.
M-am trezit de la 5 dupa o noapte de ganduri si nu de somn si la 6 am decolat spre Brasov, dar datorita drumurilor cu viscol si inzapezite pe Buzau, am venit pana in Bucuresti si de aici am luat-o spre Brasov. Dupa 6 ore jumate mers am ajuns la destintatie. A fost destul de nasol ca am avut niste dureri crancene de burta si de mijloc (si in plus Edutu nu a avut stare de loc si se misca numai prin col)..de a mers al meu sot cu 130 pe drumuri de 90 limita..se panicase rau mititelu.
La clinica mi-au facut analizele de sange si teste non stres si m-am cerut acasa, m-am gandit ca o sa am o noapte foarte lunga in clinica si n-avea rost.
Acum sunt obosita moarta dar nu pot dormi si mi-e foameeeeeeeeeeeee de nu mai vad. Am mancat la 10 un sandwich si o portocala si atat, cica pot sa mai manac niste branza de vaci sau un ou fiert tare, si eu am o geanta cu prajiturici si panetone dupa care salivezzzzzz.

Maine ma duc la 8.30 mai asculta putin inima lui bebe (o mica monitorizare) si apoi cred ca intram in operatie

Ca stare de spirit, am o gramada de sentimente amestecate, de asteptare, dorinta, teama, o dragoste nebuna care incepe sa ma invadeze si o frica de necunoscut. Imi doresc sa fie bine sa fie sanatos si sa-l tin mai repede in bratica ..uff m-am intins o gramada

Multumesc fetelor pentru galerie, m-ati emotionat teribil

------------------------------------------------------------------------------------------
39s-1zi cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 1zi!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mandreea ma bucur ca esti mai bine, deci cu somnul zici ca ai antrenament?ei bine eu sunt rea de somn

cu bb si gazelee pai il tii pe umar si dai in spate cu mana pana auzi 2-3 ragaieli, il tii de multe ori si 15-20min
smecherul meu dupa ce il pun jos se scanceste si eu zic ca mai are gaze da de unde el vrea in brate la mami ca a descoperit cat e de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Mi-am adus aminte. CUm stateam eu asa in pat astazi ma tot intrebam de unde imi dau eu seama daca bebe dupa ce il alaptez ( ajuta-ma Doamne sa am lapte) ca i-am scos tot aerul????? Trebuie sa il tin in pozitia aceea un numar de minute sau cum? De stiut cum se tine stiu, dar nu stiu de unde imi dau seama ca e gata.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

se aude cand da aerul afara

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

dorinut pai daca poftesti papa putin

medeea bafta la eco!! te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Am luat telefonul lui Lalely, si o anunt pe ea. Ca la ea e mai sigur ca nu ne nimerim deodata.
Oricum poate ca se va loga sorela pe forum sa anunte nasterea! Ca ea toata ziua e la calculici la lucru.
Simo cum ziceau fetele pe aici tu o sa ai o nastere usoara, ca atatea incercari ai mai avut.Asa a fost la nunta mea, am crezut ca ma duc la nebuni, atatea incercari am avut, ramas fara nasi cu o sap si ceva inainte de nunta, mire care abia se misca, si trebuia operat de coloana de urgenta , nu sa danseze la nunta. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce am trecut. In schimb nunta a fost de vis, totul a fost perfect, in afara ca eu nu am mai avut timp sa-mi iau ciorapi, si am fost mireasa fara ciorapi. Totul a fost de parca aveam un coordonator de sus din cer. Totul s-a sincronizat si a iesit mai bine decat ne asteptam. Asa ca mami curaj parintele Arsenie va vegheaza! Roaga-te si la Sf. Nectarie sa fie bebe bine.!

Feli cu Miriam in burtica 39 +
AMR Aproximativ 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DORINUT@ bafta multaaaaaaaaaaaaaaa
sa fie totul bineeeeeeeeeeeee
maine mai scoatem o tura de majoreteeeeeeeeeee
zi-mi si mie plssssssssssss
cum e pe autostrada pana la bucuresti
ca tre sa plecam si noi si nu stim cum e drumul
pupici si mu;ltt curajjjjjjjjjjj
in curand vei fi mamica de-a devaratelea
si vei avea bebe mic in brate
sunt momente unice
sa te bucuri la maxim de ele

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetelor,

Dorinut nastere usoara si un bebe sanatos si mumos. Cred ca de abia astepti sa-ti ti puiutul in brate

Cum e dragi mamci cu puiuti?

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 35+ o printesuca mai mica

AMR: 5 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Mandreeac, multumesc. Chiar ma intrebam de ce nu ma incurajeaza si pe mine cineva...

bafta,bafta, te incurajez si eu!!! Tu spuneai ca ai nascut la Cantacuzino si a doua fata...Eu doar primul, acum 7 ani aproape...CUm mai e acuolo? Iti face clisma si te rade??

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Tinem pumnii sa fie totul bine! Asteptam vesti!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput