Mar.Apr 2011 (162) - Hai Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea ce putin mai ai si tu pana la marea intalnire
yasmi e tare ncantata de bb , imi spune ca bb seamana cu ea si ca e cel mai frumos fratior!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

miki- iti tinem pumnii la eco. sa stii ca ieri toata ziua,ca sa nu ma gandsec la mine, mi se tot ducea gandul spre tine- asa ca ma rugam sa-ti fie bine, sa va fie bine- tie si bebelului.acum cu trenul,asta e..dc se rupe apa, se rupe si gata.e la risc. eu mereu cand am o iesire sambata sau diminica in cora ma gandesc cum ar fi sa se intample in magazin- cam penal ca faza, ca de distanta stam la 5 minute de magazin cu masina,dar sa aletgi prin magazin cu apa curgand dupa tine e hilar rau
dorinutz - cum esti? sa speram ca in cea mai buna forma, fizica si psihica

- ieri am experimentat si eu 2 stranuturi.vai, ce naspa e, se cutremura burta..trebuia s-o tin,ca mi se parea ca se despica ca o oglinda sparta, in multe bucatele..un mini cutremur.

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Lavi pana se deblocheaza toate canalele si sanii sunt detensionati cam asa se fac cel putin la mine asa e ori se fac guguloaie ori bobite mici dar nu e problema atata timp cat nu te dor, pe acolo circula lapticul

Eu il hranesc pe bb mixt pentru ca nu prea am suficient laptic .Alex papa si la 2h si la 3h dar si la 1h uneori deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina nu ma dor. deci e normal??
de unde stii ca nu ai laptc destul/?? si lucas suge si la 30 min si la 1,2,3,4 ore dar nu cred sa nu fie. aseara a supt de la 00 la 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Andreea, pt tine am si pus pozele ca ai spus ieri sa pozez hainele mai colorate...mai tarziu putin le sterg ca sunt multe si ocupa spatiu. Ma bucur ca ai apucat sa le vezi. Carutul luna viitoare vine, asa am stabilit noi cu cei de la magazin.

Felicitari pt schimbarea de semnatura.... Realizezi ca este ultima oara cand o schimbi??...spun asta pt ca sapt viitoare pe timpul asta esti cu Rares Andrei deja in brate...

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Da, sincera sa fiu nu realizez absolut deloc. Am niste emotii cum nu iti poti imagina. Apropo la nastere daca iti dau mesaj pe nr tau obisnuit, il primesti nu?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

bb_yasmi sper sa te ajute
"stagnarea laptelui...refluxul de scurgere a laptelui este tulburat: scurgerea libera a laptelui este dereglata, pe sani apar noduli. Mama va masa sanii inainte de alaptare: se apuca sanii cu mana, cu degetul mare deasupra si cu celelalte dedesupt. De la baza pana la mameloane se intind si se freaca sanii cu degetul mare. Aceste manevre duc la inia o pauzarea nodulilor, la combaterea stagnarii cu golirea sanilor""

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea ce putin mai ai si tu pana la marea intalnire
yasmi e tare ncantata de bb , imi spune ca bb seamana cu ea si ca e cel mai frumos fratior!!!

Da, tare putin. Ma bucur din suflet ca reactioneaza asa de bine,sa va traiasca si sa va bucurati de amandoi!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Salutare fetelor
Eu tocmai m-am intors de la spital
Mi-au facut din nou monitoraj, totul bine
trebuie sa ma intorc din nou sambata
se face asteptata fetita mea

fericita 39+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Ally, foarte frumoase hainutele sa le poarte sanatos Edy
YASMI, nu renunta acum , rezista inca un pic ca tare e bine si sanatossa-i dai lapticul tau lui Edy
cativa pupici de incurajare

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Mandreeac
Miki, te asteptam cu vesti bune
sa scoatem un pic motatele ptr Dorint@
HAI DORINUT@

HAI BEBE EDUARD GABRIEL

AMR CATEVA ZILE