Antibioticele scad imunitatea
Raspunsuri - Pagina 2
astridhappy spune:
Din pacate la noi, pentru orice mucusor sau stranut mamicile dau antibiotic.
Eu am hotarat sa aplic o metoda naturista. Am cerut si sfatul pediatrului )care in cazul meu este unul deschis la minte si pus la punct cu ultimele noutati, din fericire!) si am crezut in recomandarea lui pentru ca, in 5 ani, cat are acum baietelul meu a facut tot posibilul sa evitam sa luam antibiotic si am reusit. (A luat o singura data pentru o infectie in gat)
Deci, primul pas a fost sa imi explice de ce nu TOATE medicamentele pe baza de plante functioneaza (pentru ca nu au doza corecta de substanta activa in componenta) si, mai mult, de ce cele mai multe nu sunt recomandate copiilor mici (pentru ca producatorii nu au avut fonduri si timpul necesar sa faca si niste studii clinice inainte de a lansa medicamentele pe piata).
Ca sa nu va plictisesc si sa scurtez eu ii dau Esberitox (sunt niste tablete micute si bune la gust, pe care copii le pot suge iar la bebelusi se dau dizolvate in apa) ca adjuvant atunci cand raceste si are febra sau il doare in gat pe langa clasicul Nurofen sau Calpol, sau in cura de imunizare atunci cand il pregatesc sa mearga toamna sau primavara (anotimpul racelilor) la gradi.
uitati aici site-ul oficial unde este si un prospect: www.esberitox.ro
IERNUTZA21 spune:
buna, si eu folosesc dexametazona, pt aerosoli atuncio cand fetitele mele, sunt racite, am auzit mai multe discutii pe acest subiect,
sincer nu stiu daca sa il mai folosesc sau nu
noi am sacpat farar antibiotic momentan, dar acum ama inceput gradi, asa ca nu e timpul trecut
pupici
oanap85 spune:
stiu si eu ca antibioticul distruge iminitatea,flora intestinala etc etc,dar ce poti face daca trebuie?de ex:baietelul meu raceste fff des ,are 4 ani si nici nu mai tin minte cat antibiotic a luat pana acum,cert este ca a inceput sa ia de la o luna de viata, bineinteles cu acordul medicului si am consultat pana in prezent n medici...o data era racit,alta data klebsiella,streptococ,..diferiti microbi care necesitau antibiotic...am incercat cu naturiste,de iminitate i-am dat ~tot ce am auzit pana acum ,siropuri,ceaiuri,picaturi etc dar practic degeaba i-am facut si un vaccin 12 sau 123 nu mai tin minte pt streptococ pe la 2 ani si-a revenit in urma acelui vaccin si nu a mai facut pana in prezent ( acu merge la gradi si cred ca a luat de acolo)
pe cand avea in jur de 1 an i-am facut o cura cu Lantigen B, Iminogrip si Multisanosvit ,pot spune ca a fost eficient pt ca un timp nu mi-a mai racit
dar...ce poti sa faci daca de cele mai multe ori necesita antibiotic?David a avut raceli care pur si simplu nu ii treceau cu altceva infara de antibiotic
somalc spune:
da, asa este, inatibiotice scad imunitatea, dar din pacate de multe ori nu prea avem ce face si tb sa le folosim....
fetita mea, care acum are 4 ani si 5 luni a inceput din toamna gradinita si de atunci au inceputi si racelile dese.... ce am observat ca racelile debuteaza usor, cu muci de cateva zile apoi se complica si incepe cu o tuse minunata si latratoare
si oricate inhalatii si aerosoli si siropele de tuse ii dau nu au efect si tb s-i dau antibiotic
. nu stiu de ce face asa.... eu am mers si la medic homeopat si am inceput de vreo 4 luni un tratament.....sa speram ca va da totusi rezultate. avand experienta baiatului mai mare.....dupa 7 ani.....racelile se raresc simtitor!!!! la noi asa a fost..... multa sanatate tuturor
floaredemac spune:
Antibiotic la raceala??? Hmmm...
AstridHappy, si noi tot cu esberitox suntem, plus oscillococcinum. In 3 anisori a fost nevoie o singura data de un antibiotic, din cauza unei dizenterii. Atunci am fost nevoiti sa il administram, dupa cateva zile de diaree, febra, etc. La analiza a iesit exact bacteria in cauza. Dar antibiotic in caz de febra sau raceala mi se pare prea mult. De aici si frecventa necesitatii de a administra antibioticul. E un cerc vicios.
Anda08 spune:
Dragi membri,
Campania www.ozonenatural.ro/" target="_blank">Imunogrip "Lupta cu raceala" a luat sfarsit. Multumim tuturor celor care ne-au urmarit articolele si discutiile si tuturor celor care au intrat in dialog. Speram ca sfaturile si ideile expuse aici au fost un sprijin pentru mamele care au avut de-a face si in sezonul rece cu "zmeii" Gripa si Raceala. Copiilor le dorim insanatosire grabnica iar mamicilor sa nu uite ca un sistem imunitar puternic este foarte important pentru a preveni o raceala sau o gripa. Si pentru asta, Imunogrip este cel care te protejeaza pe tine si pe micutul tau, in mod natural, de raceala si gripa.
www.ozonenatural.ro/" target="_blank">
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)