Aspirante optimiste >(641)
Raspunsuri - Pagina 7
draguta spune:
buna fetele
deci urmeaza sa scoatem motatele in scurt timp, din atatea fete care urmeaza testarea cred ca macar una ne va da vestea cea mare

''soacra, soacra, poama acra''

walkiria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga |
Uf am incercat , si chiar mi-a reusit o perioada , dar acum au revenit ei in forta si-mi cer sa iubesc o nebuna care nici macar nu m-a salutat de un an de zile pentru ca nu a avut chef ea , caci de impartit nu am avut niciodata ce...dar cum spui trebuie sa ma concentrez pe altceva
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
[/quote]
Luciana, daca iti cer ei asta, pt linistea ta sufleteasca si pt a sotului ca sunt sigura ca si el sufera intr-o oarecare masura, ca deh e mama lui , incearca sa zici ca ei si sa faci ca tine.
Si eu a trebuit sa trec peste niste vorbe ff grele venite din partea ei, insa incerc sa nu ma mai gandesc tot timpul la ea, la ce zice ea, la ce i-ar putea baga baiatului ei in cap pt ca mai rau imi fac. Cata vreme al meu nu se ia dupa ei, ea poate sa zica ce o vrea de mine.
Ba chiar sunt draguta cat de cat cu ea , si vad ca functioneaza, ca m-a lasat in pace.
E adevarat ca am reusit sa fiu asa dupa ce am reusit sa ii fac sa nu mai vine pe la noi toata ziua buna ziua.
Daca ii vad rarut, e mai dragut si pott fi si eu draguta cu ei.
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
AlinaBu spune:
fetelor azi m-am hotarat sa ii spun mamei ca sunt insarcinata
Mie asa frica de reactia ei 

. Am niste emotii..
Nici nu stiu cum sa ii zic, cred ca direct e cel mai usor pentru mine nu stiu daca si pentru ea 
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 5+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:
fetele eu sunt ziua 20 si au inceput deja au inceput durerile de burta, sper sa nu ma trezesc iar cu uratii la 22 de zile
offf luna viitoare merg iar la doctor desi m-am saturat
walkiria spune:
Draguta
, te inteleg perfect cu dusul la doctor si eu incep sa ma satur, insa chiar nu avem ce face, trebuie sa luptam pt bebele nostru! La mine e invers, vine prea tarziu....Eu toooot astept dupa ovulatie
AlinaBu, un bebe este o binecuvantare de la Dumnezeu. Trebuie sa o faci pe mama ta sa inteleaga asta, uita-te la noi cat ne chinuim sa Avem parte macar de un mititel.
Bafta !
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
gabyv spune:
Pe mine ma termina ciclul asta lung...Azi ma simt ca si cum as fi calcata de masina
, ma dor sanii, ma doare in partea de jos, dar nu dureri de cm ci dureri de ovulatie
.
Azi dimineata abia m-am ridicat din pat de oboseala...
Plus ca mi-am mai pus o cafea si 
Si toate astea de la hormonii acumulati.
Nici nu stiu ce sa mai cred....
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Pe mine ma termina ciclul asta lung...Azi ma simt ca si cum as fi calcata de masina , ma dor sanii, ma doare in partea de jos, dar nu dureri de cm ci dureri de ovulatie Azi dimineata abia m-am ridicat din pat de oboseala... Plus ca mi-am mai pus o cafea si ![]() Si toate astea de la hormonii acumulati. Nici nu stiu ce sa mai cred.... ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Cand ai facut ultimul test ?
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 5+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sarah199065 spune:
gabyv,daca ai
poate e 
!ce zici?
sa dea DD mai devreme sau mai tarziu bucuria aceasta tuturor femeilor!v-o doresc din suflet!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
Pe 15 am fost la dr si mi-a zis ca nu am ovulat si ca nici nu urmeaza si ca am endometrul de 7 si ca urmeaza sa-l elimin. Dar deja z 45 si nimic.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC