Aspirante optimiste >(641)
Raspunsuri - Pagina 17
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicityhope Buna, pt toate,hai mai inseninati-va fetelor,vine primavara imediat!si cu ea vin si berzele noastre.Promit!![]() Mie nu mi-au aparut uritii inca!! nici nu ii mai astept!sa nu vina, uritii de ei!(2 zile intirziere la un ciclu regulat 28-29). Am foarte mari sperante ca e - am sa cad in butoi de nu o sa ii vad fundul daca nu e.Da Doamne sa fiu ![]() Simbata am promis ca fac un test,pina atunci NU astept uritii! |
waaaaaaaaaaaaaw

este

pozulici

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lorena_86 spune:
fetelor, v-am zis ca si eu am niste semne de gravideala de nu mai pot
am avut contact neprotejat in z 16 dar eu nu mai aveam sperante crezand ca a trecut ovulatia ....dupa semne
eu sper din tot sufletul sa fie bebe
daca nu se intampla nimic pana sambata bag si eu un test de proba....doar ca asa ma deprima alea negative....ma intelegeti
daca e bebe nu ii mai zic nimic sotului pana nu trece perioada critica
cred ca as suferii mai putin daca Doamne fereste s-ar intampla iar ceva decat daca stie si el
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
walkiria spune:
Lorena o sa ma duc la Medlife sa le fac, ca am card de la servicu si am reducere.
Chiar sper sa nu am si asta ca sunt satula si imi sunt de-ajuns celelalte...dezi eu in trecut am facut un fel de vasculita si am facut tratament cuTarosin, am vazut ca se da si n caz de trombofilie, insa medicul de atunci nu mi-a dat sa fac si alte investigatii de acest gen, a pus-o pe seama alte boli pe care o am.
Felicity
sa fie bebita, sa ne mai ridici sinoua moralul cu o veste minunata!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
madabout2003 spune:
Felicityhope sper sa ne dai o vest buna
! Si tu Lorena
! Si oricare aspiranta. Chiar mi'ar ridica moralul sa stiu ca o aspiranta deschide odiseea noiembrie-decembrie 2011!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
draguta spune:
felicityhope cred ca ai niste emotii
..intarziere la CM regulat suna foarte frumos a
, bafta
hai ca am iesit putin din butoi, daca reusesti tu poate reusim si noi
reteta o intreb dupa
![]()
lorena_86 spune:
fetelor multam mult
dar eu incerc sa ma gandesc cat mai putin ca sa amortizez cat mai mult o eventuala cadere in butoi.....ca sigur voi pica daca e negativ dar macar sa nu cad rau
mada, mi-e mi s-a pozitivat testul la 9 zile de intarziere
asa ca nu mai fi trista....e foarte posibil sa fie prea devreme
ce zi esti?
cum adica mai faci unul pe 8 martie daca nu vin uratii?
pai pana atunci mai sunt aproape 2 sapt...e prea mult
tin pumnii la toate fetele
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
draguta spune:
LOrena ce spui tu acolo de simptome, ai si tu intarziere?
Katy vad ca se mentine pe pozitie...deci cred ca sambata nu o sa fie loc pentru toate la titlu
lucianamoga spune:
Felicity cand faci un test sa ne confirmi banuielile ?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lorena_86 spune:
draguta, intarziere nu dar dupa cele doua sarcini am invatat foarte bine simptomele si acum cam coincid
zic eu....sau sunt doar inchipuiri....vom trai si vom vedea
stiu ca sunt foarte mici sansele sa raman doar de la un contact singur dar eu vreau sa sper....e frumos sa speri....e cam urat dupa ce vezi rosu in fata dar toate trec....am trecut eu prin atatea
aaa fetelor.....mi-am amintit ceva....ce sanse credeti ca sunt sa scape ceva micuti in lichidul seminal.....la inceputul actului....
ca exact in ziua 14 am avut o cearta cu al meu ca nu vrea sa renunte la prezervativ si la inceput nu si-a pus.....si la pus la final
offf cum ma leg de orice, iar imi fac sperante aiurea
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen