Poiana (x2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anja spune:

Ufff, nu apuc sa tin pasul cu voi! Deja 27 de pagini!
La noi se anunta maine iar zapada, iar vant am avut din belsug, de am crezut ca ne da casa jos.
Am avut toti 4 si raceala de sezon, eu am fost cea mai lovita, de nu m-am dat jos din pat 5 zile.

@Mihaela, nu m-am prins, ce este cu aluminiu?
Va pup pe toate, (si citesc cu viteza luminii din urma)
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anca, zau daca stiu despre ce aluminiu ma intrebi...
Bine ca sunteti sanatosi acum.:-)

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Cred ca am luat-o rau pa aratura:) Am crezut ca am citit, intr-un post al tau, ceva cu contaminarea cu aluminiu....
Acum nu il mai vad!
Cine stie pe la ce subiecte zburdam eu:)
Da, suntem bine si vreau soare. In martie plecam la Vallorcine (un sat langa Chamonix) la ski. Visez de pe acum stat la soare, expresso si croissant, poate o racleta- mai putin ski........
Azi, dupa ceva pauza, am fost iar la body tonning, si am o febra musculara, de abia urc scarile. Nu mai zic ca dupa raceala, am ramas cu o foame continua..

Mergi la inceput

Ah, cred ca era ceva mai vechi, de cand cu namolul acela din Ungaria, dar asta fu in primavara pe cand lil' se plimba la unguri.

Io-s in port si stau cu un ochi pe DC si cu unul scriu un raport. Sper sa nu incurc si eu oalele paginile.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

de, daca citesc din 2 in 2. Esti in drum spre casa? Sa ai drum usor fara vant si aventuri.
Nopate buna

Mergi la inceput

Yeap! In drum spre casa...e liniste acum in ceea ce priveste vantul, ajung la noapte la 12.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Tot eu...anca sa aveti drum bun si relaxare placuta!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Neata. Trebuie sa va povestesc, asa ca sa ma descarc
Sa o iau cu inceputul. Am relatii bune cu vecinii din cartier. Ne mai vizitam, avem party-uri comune, etc. Cand suna la usa pentru cine stie ce problema, mereu ii invit in casa.

Vecina mea de vis-a-vis e insarcinata, si din cate am vazut se cam simte rau. Nu prea iese din casa, nici la job nu se mai duce.
Cum eu consideram ca suntem oarecum vecine-prietene....am empatizat sincer cu ea. Asa ca de ceva timp ma gandeam sa ii duc ceva, o prajitura, ...-de mentalitate de vecina romanca.

Ieri, pe la 5 dupa masa, gasesc o reteta de scones - asa niste painici. Ma apuc de bucatareala si in loc sa imi iasa 10, cum scria la reteta, imi ies aproape dublu. Asa, ca le scot din cuptor, si zic sa ii duc si vecinei cateva-calde, aburinde.
Sun la usa, imi raspunde vecinul, si prin usa semideschisa, imi tranteste ca el nu are voie sa manance, ca are diabet.
Asa ca, ranita in sentimente, imi iau farfuria si ma intorc acasa.

Judecand la rece, nu ar trebui sa ma simt ofuscata. Poate omul are diabet si l-oi fi deranjat. Dar cu cat ma gandesc, cu atat mai tare ma oftica usa aia semideschisa. Bineinteles, ca ii zic sotului, care ma boscorodeste, ca asa am eu idei!
Inca o invatatura de minte........dar asa ma oftic cand primesc asa o trezire la realitate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

anja,de citi ani in Suedia??Pai nu ai invatat inca lectia ca aici cu vecinii esti dusman de moarte,nu prieten?hehe!
Noi am avut scandaluri cu niste cretini de vecini o perioada buna de timp,la fel ca tine,noi bine intentionati,i-am chemat si la un gratar,s-au imbuibat ,dupa care ne-au trimis scrisoare prin posta(casele noastre fiind lipite una de alta) ca ii deranjeaza fumul de gratar
Pe lilutza cre'ca am pierdut-o in virtejul facebook,doru e la schi (minunate pozele,ce cabanuta superba),itsmiul pe unde o umbla?
Sper ca s-au insanatosit copiii de mihaela si speed,uof,e greu cu virozele astea !
Pupaturi,sa aveti un week end,cum eu nu am mai avut de 6 luni de zile

Mami de Amelie si 23+ cu gemeni

Mergi la inceput

Rayu, mi-s doar de 5 ani aici si 7 in Danemarca, si pe bune ca e prima data cand mi se intampla, iar de la ei nu ma asteptam! Oricum, nu mai vad ei prajituri de la mine.....nici coapta Si uite asa ma bate gandul sa ne mutam.
Cum iti este? Cresc bebelusii?

Mergi la inceput