Poiana (x2)
Raspunsuri - Pagina 22
doruletz spune:
sunt pronosticurile google, in functie de nr de cautari si vizionari de clipuri cred
Rayuela spune:
ITALIA pe ultimul loc?????
Si lena pe primul??????
Ma iau contractiile,bleah:((
Mami de Amelie si cu gemeni
Marox spune:
Mi-ar place sa cistige Franta ! La televiziunea franceza il dau favorit. Pe la voi ce se aude?
Rayuela spune:
Italienii se supara iar si nu mai participa vreo 10 ani:((Si chiar e criminala piesa,interpretarea,tot,eu adoor Italia!
Rayuela spune:
Marox,suedezii au vorbit foarte frumos de francez,ceea ce nu prea le sta in caracter,pentru ca sint plini de ei si orgoliosi,mama mama!!Au impresia ca in fiecare trebuie sa cistige ei
Marox spune:
Si eu ador Italia, dar in materie de muzica m-am oprit la Toto Cutugno si Laura Pausini.
doruletz spune:
si mie imi plac italia si franta, mai iesira putin din schema clasica "chaka chaka bum bum". Din pacate nu au cum sa castige ca nu au nici un "prieten" prin vecini
speed spune:
Of, italia nu m- a impresionat nush de ce ma gindeam la curse de croaziera ... ))
aia ultima a fost printesa Leia? :)
Ma uitam pe forumul irlandez, Moldova pare populara :)
Nici nu stiu cine as vrea sa cistige dar sper sa nu fie lena
doruletz spune:
marox, nu te lua dupa comentatorii de anu asta, sunt nuli. Francezii de pe net il desfiintara pe amaury, uite-te pe siteul lui morandini, il terminara, ca nu a cantat bine, ca nu fu imbracat bine, ca nu fu pieptanat etc