LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mada nu i-am facut prevenarul evei si rau imi pare. trebuia sa-l fac dupa prima otita, insa, din nu stiu ce motive, nu l-am facut. acum astept sa-i treaca otita, sa-i fac exudatele sa vad daca are ceva si apoi sa i-l fac caci nu mai merge asa ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani, Nati !

Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si rasfatata de cei dragi!

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
rau cu ambele fete bolnave...Mie cel mai groaza imi e de vomitat...
In livada avem o cabanuta, cu loc de grill-uit. Casa nu poti face fiindca e zona protejata. O sa pun mai multe poze pe blog cand inverzeste totul...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Toata ziua am bantuit pe la zoo si prin padure...copiii sunt zob, da au zburdat in aer si sunt multumita.

Ellenuta, tare greu cu amandoua deodata bolnavioare...dragele de ele...lasa ca vremea buna abia acum bine, ele sa se faca sanatoase si tu sa te tii tare...mah si soacra-ta asta
Iti multumesc mult de oferta, daca se poate, ca tare buna iese o ciorbita si o mancarica cu pui de tara. Puii astia de cumparat n-au nici un dumnezeu si ma oftic ca nu am o sursa sa-i hranesc ca lumea pe picioni.

Ma duc sa-i bag in baie si la culcare ca adorm p'aci pe jos .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Toata ziua am bantuit pe la zoo prin padure...copiii sunt zob, da au zburdat in aer si sunt multumita.

Ellenuta, tare greu cu amandoua deodata bolnavioare...dragele de ele...lasa ca vremea buna abia acum bine, ele sa se faca sanatoase si tu sa te tii tare...mah si soacra-ta asta
Iti multumesc mult de oferta, daca se poate, ca tare buna iese o ciorbita si o mancarica cu pui de tara. Puii astia de cumparat n-au nici un dumnezeu si ma oftic ca nu am o sursa sa-i hranesc ca lumea pe picioni.

Ma duc sa-i bag in baie si la culcare ca adorm p'aci pe jos .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

seara buna

eu nu mai vreau, nu mai pot .. nu mai ma tin nervii cu bolile copilelor mele ... in plus, sunt ingrozita de ceea ce se intampla in japonia .. Doamne ai grija de sufletele lor .. am o stare vecina cu nebuno-depresia ...

am fost azi cu eva la orl .. normal ca antibioticul nu i-a mers, are urechile pline cu lichid, e mai rau ca sambata trecuta .. deci saraca nu mintea cand zicea c-o dor ambele urechi .. i-a schimbat tratamentul total .. alt antibiotic, alte picaturi .. si colac peste pupaza are polipi .. tb operata dupa ce se face bine .. ma credeti ca fac cu capul .. atatea siropuri, picaturi, aerosoli etc .. am obosit .. toata ziua o medicamentez .. dar n-am ce face .. macar s-o vad bine ..

anna boleste si ea, azi-noapte mi-a facut 39,7 .. a luat-o o tuse nasoala care da in voma de fiecare data cand manaca ceva. am fost la dr, e curata la plaman, un pic rosie in gat, insa, nu e de antibiotic .. probabil a prins iara o viroza .. deci pot sa ma sinucid direct ..

si eu sunt atinsa de viroza .. tusesc, imi curge nasul si am secretiile nazale cu puroi ... sotul e si el molipsit ... n-au astia emoticonuri din alea care isi smulg parul din cap .. asa-mi vine sa fac ...

papa bun

elle si eu noaptea asta o sa stau sa ma interesez de operatia asta de polipi ca nu prea stiu cu ce se mananca si se pare ca si pe Robert trebuie sa-l operez urgent...azi am auzit tot felul de povesti de m-am ofilit :(((
multa sanatate va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Justina e mai bine.
Ieri am iesit afara cu amandoua, ne-am plimbat, le-am dat in leagan.
A fost asa de cald, ca ar fi fost pacat sa nu fi iesit, mai ales ca nu a batut vantul. In schimb azi a fost cald dar a batut vantul, insa azi a fost zi de shopping. Am m fost la ziua cumnatului (si-a serbat-o azi, pt Miercuri..at e si a sotului (intre ei fiind dif de fix un an) ), si la mama la spital (are infectie urinara si nisip la rinichi).
Un necaz nu vine intotdeauna singur..Vineri dupa ce-am aflat ca are Justina bronsiolita, ma suna mama ca e in spital.
E mai bine..sa vedem cand ii da drumul.
O seara placuta, va doresc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Eram sa uit:

LA MULTI ANI, NataliaS!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot, de copii si de cei dragi tie!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,

La multi anisori Bianca! Sanatate, fericire si noroc!

La multi ani fericiti Nati si sarcina usoara in continuare, sper ca esti mai bine cu greturile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Noi suntem raciti toti trei, baietii si eu. Daca sambata trecuta eram la cota 1400 la soare, weekend=ul asta superb care a trecut l-am petrecut in casa, cu muci si tuse. A mers si el doua zile la gradi, a bifat serbarea(emotionant pt mine, si prima serbare, si ziua mamei), apoi de miercuri febra, de joi muci, de sambnata tuse, simptome prin care trecem si sasha si eu cu un mic decalaj.

Mergi la inceput