Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 53 -
Raspunsuri - Pagina 18
floaredemac spune:
Multumesc, Flyhigher!
Deja am probleme cu stomacul de 2 zile, din cauza stresului... dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece si de asta.
34+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
mdeeag spune:
am fost si eu pe 1 martie la FUNDENI ...
dupa prima sarcina oprita in evolutie la 5 sapt mi-am dozat SAFL la synevo si erau negativi
acu la a doua sarcina oprita in evolutie dupa o sapt de la chiuretaj la Fundeni mi-au iesit intens pozitiv si ma intreb daca la prima sarcina nu am dat banii degeaba pt ca nici macar nu stiau pe ce sa recolteze....
acu nu stiu unde sa fac mutatiile??
floaredemac spune:
Dragi prietene, am trecut cu bine peste acest hop: dr Albu a spus ca el nu crede ca mai este o problema, lui i se pare ca totul e in regula acum, este ceva care tine de conformatie, dar atat.Stiu ca nu va este f clar despre ce problema vorbesc, promit ca dupa ce nasc va voi spune despre ce era vorba (unele fete stiu deja, dar nu vreau sa pun pe forum, daca cineva ma recunoaste din oras s-ar duce vorba si din tantar s-ar face armasar...).
Oricum, bebelina este f bine per total, cu 10 zile mai mare decat varsta cronologica, are aproximativ 2700 g, placenta gradul 2, IR-urile normale, lichidul normal, toate absolut normale. Domnul doctor mi-a spus ca ar fi mai bine sa trec pe clexane de 0,6 ml, la kg mele si la varsta sarcinii. Asa ca voi cumpara clexane de 0,2 completare si o sa fac 2 injectii. Si eu ma tot gandeam la asta, asa ca pica numai bine.
Acum suntem in vizita la cineva si am profitat de internetul lor. Imediat plecam la shopping, cautam cercelusi la bebelina si hainute. Imi vine sa plang de fericire, nici nu va pot descrie ce simt acum.
Deseara dormim in Sinaia, apoi maine incet-incet spre casa.
Va pup pe toate! Sa aveti un weekend frumos!
34+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
flyhigher77 spune:
Floricica ma bucur din inima! Doamne ajuta! 

18+
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
danylini spune:
N-am Mai intrat de ceva vreme si aud numai lucruri bune, Doamne ajuta. Am fos saptamana asta la un dr genetician ca sa ne facem cariotipul genetic si pe langa am Mai facut fact xIII, pai si fact V dar nu Laiden, va spun Mai multe peste 3 saptamani cand voi primi rezultatele. Un lucru bun este ca vine o dr hematolog de 2 ori pe sapt la Timisoara care si-a facut doctoratul in italia pe tema asta trombofilie in sarcina, voi merge la ea dupa ce primesc si analizele astea. CM-ul inca nu a aparut , ieri erau 7 saptamani de la chiuretaj dar am fost la dr si mi-a dat ceva medicamente ptr inducerea Cm-ului, aaa si a gasit o frumusete de chist pe ov dr de 4 cm.
Feteleva doresc o duminica frumoasa
Mrm-- iti doresc o nastere usoara si multa sanatate
Floaredemac--ma bucur enorm pentru tine si bebelina, tine-o tot asa
Restul fetelor multi pupici
Paula sa ne auzim cu bine, imi este dor de tine
--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot
O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani
vali79 spune:
Floricica,ma bucur enorm pentru voi! Vestile nici nu puteau fi altfel decat excelente!

Mrnscmnc, nastere usoara si curaj!

+18
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 1/zi. Doamne ajuta-ne!
viotimis spune:
danylini, ma intereseaza si pe mine cine este dr. hematolog care vine in Timisoara de 2 ori pe saptamana ...
simonia spune:
cand se ia aspenterul si clexanul?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
ileanasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia cand se ia aspenterul si clexanul? ![]() LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit |
Draga Simona,
eu te sfatuiesc sa mergi la un hematolog care sa-ti dea tratamentul personalizat. In principiu, aspenterul se ia 1/2 zile, iar Clexanul de cand ai test de sarcina pozitiv. Doza se stabileste in functie de mutatiile tale si de greutatea corporala. Daca faci FIV, Clexanul se ia din prima zi de stimulare. De aceea, sfatul avizat al unui hematolog e f.f.f. important.
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; 1 Aspenter la 2 zile + acid folic
floaredemac spune:
M-am tinut de promisiune si am actualizat un pic prima pagina. Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multe gravidute si mamici fericite!
Edit: stiti vreuna dintre voi despre Dalv? Am vazut la profilul ei niste poze cu gemenasi, oare sa o trec la mamici fericite?
Danylini
bine macar ca ai aflat de chist! Lasa ca scapi tu de el...
Vali 
Simonia, daca te referi la intervalul orar: eu am luat aspirina inainte de culcare, iar clexane la fel, la ora 22. A mai fost dezbatuta problema asta, despre aspirina am inteles ca a fost o emisiune la tv unde se preciza ca e mai bine de luat seara, cand sangele tinde sa se coaguleze anormal, iar clexane asa mi-a recomandat de la Fundeni. Oricum, mai este si aspectul comoditatii pt mine... pe la ora aia baiatul meu ar trebui sa fie deja culcat si nu risc sa ma vada cu injectia (am patit-o o data, totusi
), iar dimineata risc sa uit de ele fiindca am diverse activitati matinale care nu incep mereu la aceeasi ora(imbracat, spalat, hranit - ma refer la copil).
mdeeag, cred ca te referi la acel LA - ca ti-a iesit pozitiv. Nu te speria, s-ar putea sa fi iesit pozitiv din cauza chiuretajului. Si la mine este negativ la Synevo, dar la Fundeni a variat, cand pozitiv, cand negativ. Explicatia este ca LA este influentat de unii factori ca: raceala puternica, oboseala crescuta, sarcina, etc. , pe langa alte probleme hematologice.
Pana acum nu am auzit de erori la Synevo (nu spun ca nu pot exista), niciuna dintre fete nu s-a plans. Pe prima pagina ai o lista cu alte laboratoare unde poti repeta analizele, dar probabil ca iti va iesi tot negativ profilul pt SAFL, iar la Fundeni LA-ul pozitiv sau negativ (ti-am explicat de ce). Ai incredere si mergi mai departe! 
34+ DPN 15 aprilie 2011