Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 53 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ariadna ...e legat de endometrioza, OATS, clexane...deci am ce sa intreb
miki ma uit la semnatura ta si vad trei sarcini, toate din fiv-uri si ma gandesc cat de greu e sa ramai insarcinata, facand fiv...dar sa pierzi sarcina? Doamne fereste! Tie ar trebui sa ti se ridice monument! Felicitari pentru puterea de-a continua! Imi spunea sotul meu dupa ce am gasit si PAI-ul ca in cazul nostru am avut un inger pazitor: bine ca nu s-a prins nicio sarcina, ca dac-o pierdeam eram in ziare ca doi tineri ce-au luat-o razna si mananca buruieni prin Carpatii Occidentali, traind in fratie cu cerbul carpatin!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ari nu am contactat-o pt ca am intrat iar intr-o per din aia de "lasa-ma ca sa te las". Cred ca nici nu mai este activa pe DC, o sa-i scriu zilele astea..... cred ca facea f des anal AntiXa. Pt fetele din Buc e super ca pot sa faca ac anal la Fundeni gratis si cu rez imediat, la mine in oras se face doar la Synevo cu rez peste 10 zile si costa si 200ron. Pana vine rez bb s-a oprit din ev. Tb sa ma mut in Buc, alta sol nu vad. Dar sa-mi vina CM-ul, sa vad dc mai am oua....

Maria eu raman dar ramasul ala ma costa multi bani. Si cu ce ma incalzeste ca raman dar nu pot tine sarcinile? Nu stiu ce-i mai bine, sa nu ramai deloc sau sa ramai sa pierzi sarcinile si sa mai faci si chiuretaj.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica
miki ma uit la semnatura ta si vad trei sarcini, toate din fiv-uri si ma gandesc cat de greu e sa ramai insarcinata, facand fiv...dar sa pierzi sarcina? Doamne fereste! Tie ar trebui sa ti se ridice monument! Felicitari pentru puterea de-a continua! Imi spunea sotul meu dupa ce am gasit si PAI-ul ca in cazul nostru am avut un inger pazitor: bine ca nu s-a prins nicio sarcina, ca dac-o pierdeam eram in ziare ca doi tineri ce-au luat-o razna si mananca buruieni prin Carpatii Occidentali, traind in fratie cu cerbul carpatin!

Aristica nu ma felicita pt ca nu prea mai am putere sa continui, am ajuns la capat de linie. As mai incerca odata dar nu-mi garanteaza nimeni ca de data ac va fi ok. Nici dr U nu-mi zice stop, imi zice ca sunt ghinionista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

miki asa este ai mare dreptate nu stii cum e mai bine.
e groaznic si sa nu ramai si sa ramai si sa pierzi sarcinile

ariadna aceste mutatii nu le-am facut inca. ma gandeam sa imi fac luna asta mutatiile factorului V Leiden ca sa vad exact ce gena este afectata, factorul II si PAI. La factorul XIII nu m-am gandit sa il fac, crezi ca m-ar ajuta daca l-as face?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Fetelor, i-am scris mail doamnei U, dar n-am primit raspuns si CM bate la usa. Stiti cand este la Fundeni?

miki

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

salut fetelor.eu sunt noua aici, scriu mai mult la subforum fiv. dar ca si voi am nevoie de clexane.pe scurt sunt la al doilea fiv la dr albu. am inceput de ieri stimulare cu clexanul. sunt coapta de racita si nu stiu ce sa iau.pe deaspura mai sunt si la cm asa ca am o stare naspa. as vrea sa va intreb, poate imi raspundeti. am inteles ca se poate face dupa et progesteron injecatabil, care cica e mai bun ca utrogestantul. e cineva pe aici care a facut injectabil?si daca da de unde l/a luat?in tara nu se gaseste m/am interesat. astept raspunsuri. mulumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Buna ziua. Daca va ma aduceti aminte de mine, scriam acum vreo trei luni ca am fost la dr U si am facut analizele. Singura care a iesit in afara limitelor a fost proc global 0,65 (cut off=0,8). Imi spunea Miki ca ar trebui sa fac si alte investigatii. Am intrat pe site la Synevo si am vazut ca pachetul de analize costa 690 ron. Cum nu ma pricep, va rog sa ma ajutati: nu as putea face numai anumite analize din cele din pachet, fara sa le fac pe toate? Si daca da, ce anume ar trebui sa cer? In plus, as vrea sa fac si IGM pt toxoplasmoza si sa-mi analizez si tiroida, ma ajunge in halul asta vreo 850 ron, destul de mult.
Multumesc.

Un copil sanatos de 7 ani, o sarcina oprita in evolutie la 10 saptamani (oct. 2010)

Fetelor mai experimentate, poate ii raspundeti si Anittei daca stiti. Cu atatea urari de Martisor, cred ca mesajul ei a trecut neobservat, si poate asteapta raspuns.

33+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

pntru progesteron cauti pe site-ul asta, sub diferite denumiri
http://www.chemistdirect.co.uk/cyclogest-progesterone-pessaries-200mg_4_13665.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Buna seara fete dragi! Va doresc o primavara frumoasa cu reusite aspirantelor si bebei sanatosi si la termen gravidutelor!
Am avut o perioada cu dureri, dar au trecut,acum e totul bine, bebe in grafic!
Am o intrebare pentru gravidute.
Cum stiu ca ginecologul ma monitorizeaza corect, data fiind postura mea de mutanta? La ca timp ar trebui facuta monitorizarea de catre ginecolog??
De ce cantitate de progesteron am nevoie pentru mentinere? Sunt derutata, medicul de la IS mi-a redus doza de la 600mg la 300, iar cel la care am fost in urgenta a spus sa revin la doza de 600, ca progesteronul e vital cand exista mutatii.
Tratamentul strict pentru trombofilii e dat de dr U si nici un ginecolog n-a modificat nimic din schema de tratament.

toate fetele!

17+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Anitta sunt imp toate anal din pachetele de trombofilie dar pt inceput poti incepe cu Fact V Leiden pt ca ai ProC Global mica.

Fly monitorizarea ecografica la max 2 sapt tb facuta , ideal e sa fie facuta saptamanal pt a vedea dc bb inregistreaza retard sau dc IR-rile cresc. Pt ca esti in 17 sapt placenta ta e bine formata si elimina destul prog pt a sustine sarcina, unii medici recomanda adm in continuare a utrog deoarece ac reduce contractiile iar altii zic ca nu mai are rost administrarea lui. Dc ai sangerat probabil de aceea dr te-a trecut pe din nou pe doza mai mare de utrog.

Mergi la inceput