oligoastenoteratozoospermie 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alinuk, te astept cu cea mai buna veste
hai sa scot pentru galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Samiruta draga, vezi ca dupa 14 mai (data nuntii), vom fi si noi in Budapesta - in trecere, ce-i drept, dar vom fi...poate ne vedem, cine stie? (ca Bucurestiul asta e prea mare)

alinuk - mai ai 2 zile, fara dureri, scurgeri si alte alea - bravo fetita draga, bravoooo....deci tu vei fi a doua veste buna, dupa simonia

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Doamne ajuta!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Bafta Alinuk...tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

tanno am schimbat semnatura

alinuk iti urez si multa bafta

zuzet, trece timpul...important este sa crestem sanatos. Multa bafta iti urez la IA

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

racheel, pai vad si eu ca ai schimbat-o, dar tot nu mi-ai zis cum faci ; ca vreau si eu sa pun asa la semnatura si nu ma prind cum scriu, de ex., "bebelusul meu", iar atunci cand se face click sa se vada poza respectiva
deci...cum faci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

racheel, pai vad si eu ca ai schimbat-o, dar tot nu mi-ai zis cum faci ; ca vreau si eu sa pun asa la semnatura si nu ma prind cum scriu, de ex., "bebelusul meu", iar atunci cand se face click sa se vada poza respectiva
deci...cum faci?

[urllink]bebelusul meu[/url]

bebelusul meu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ALINUK ??????????

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hei dragele mele si dragul meu

bhcg in Z11 de la ET este 81,2!!!
greturi la greu, si ceva dureri de ovare, si vinerea trecuta m-am patat usor, dar doar usor si doar vineri.
uratii trebuiau sa vina ieri, dar nic urma...

so toate sansele sa ma declar fericita, nu????
vreau sa va zic ca dr. nu-mi daduse sanse prea mari.

sper sa fie totul bine pana la capat!!!

Va imbratisez si pe voi ca si pe cele/cel de pe forumul FIV UNGARIA si va multumesc pentru sustinere!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput

alinuk FELICITARI sarcina usoara si fara greturi iti doresc

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput