oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
alinuk felicitari!
sami, tanno chiar ca incerc sa uit de trombofilii, dar nu de tot...ca-mi zise mie doftorasul o chestie: daca nu lasam tutunul, se ingrosa si mai rau sangelele si riscam un atac cerebral, un stop cardiac, o semi-pareza....chestii d-astea, minore...si nu l-am mai intrebat daca riscam asta pe la 50 de ani sau acum, ca io-s egoista si vreau sa traiesc 100 de ani, deci nu conta![]()
tanno da tu de ce nu pui poze cu pruncul din pantecele soatei?
Ai idee daca l-carnitina se da compensat...ca al meu consort are de baut 2 fiole/zi si e cam scumpa...noi am trimis-o pe cumnata-mea la inaintare cu reteta de la androlog, la medicul de familie, sa ceara compensare, da' nu stim nica de compensare si am zis sa nu ne facem noi de kko![]()
![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
gia_1986 spune:
Nico, eu am platit doar la receptie cei 500 de euro si atat..nu am considerat ca la clinica privata trebuie sa platesc in plus. Asa gandesc eu...desi sunt foarte multumita pana acum.
Un weekend placut pentru voi..
gia_1986 spune:
Da este intradevar scump..dar daca am ales aceasta clinica. Am platit-o in euro.
Sper ca sunteti bine?
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gia_1986 Da este intradevar scump..dar daca am ales aceasta clinica. Am platit-o in euro. Sper ca sunteti bine? Pregatiri pentru primul FIV, oligoastenoteratozoospermie severa |
nu accepta plata in lei?!

ca, din cate stiu eu, salariile/veniturile noastre sunt inca in lei

cum te simti?
noi suntem bin; crestem

gia_1986 spune:
Tanno, se poate plati si in euro si in lei, depinde cine cum are banutii
.
Ma simt bine, inciziile inca sunt sensibile dar in rest mi-am revenit. Marti dupa ce scoatem firele o sa aflam si ce tratament o sa urmam.
O seara minuntata....
tannoo25 spune:
gia, ma bucur ca totul a decurs bine ![]()
ti-o recomanda sa lucrezi la "proiectul"
vreo 2 luni, pana la fiv?
alinuknuknuk spune:
tannoo, sotia ta a avut ceva simptome dupa ET care i-au indicat sarcina?
nu am decat 3 zile de la ET...si ma astept sa ...nu stiu ce sa simt![]()
hai ca's cu pluta
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuknuknuk tannoo, sotia ta a avut ceva simptome dupa ET care i-au indicat sarcina? nu am decat 3 zile de la ET...si ma astept sa ...nu stiu ce sa simt hai ca's cu pluta ![]() IA nereusita nov.2010 sotul OATS moderata ![]() |
nu cauta simptome...
nevasta-mea nu a simtit nimic nici inainte si nici dupa beta hcg; iar in primul trimestru nu a avut greturi, pofte etc...
relaxeaza-te, poarta-te normal; incearca sa eviti efortul ... si asteptam o valoare maaaaaare